Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 24, 13:47)
kim smith - supermodelis ax.gif

Oi su jomis sunku, jas labai padailina biggrin.gif paziurinesiu smile.gif

QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 14:04)
Gražios spalvos bigsmile.gif čia bendrai žiemoms ar deep potipio?
O koks tavo tipas?

Pirma kiek suprantu Deep, antra bendra.
Bet siaip paleciau ivairove yra tikrai didele. As nors pvz esu turbut/greiciausiai/tiketinai biggrin.gif Soft Autumn is prigimties pagal 12 sezonu sistema, bet nevisai klasikinis, yra dalis is tos paletes, kurios nelabai pripazistu. Skolinuosi nemaza dali paletes is Warm/True. Atradau is BFAS palete kontrastingam rudeniui, kuri man labai atrima atrodo. Is tikro cia kuo toliau i miska tuo .... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 14:04)
Gražios spalvos bigsmile.gif čia bendrai žiemoms ar deep potipio?
O koks tavo tipas?

Savo pacios jegomis nusprendziau, kad cool summer. Tik dar kirbejo abejone, nes neatskyriau skirtumo tarp ziemos, dabar lyg ir jau ima aisketi apie ziemas viskas man apskritai ax.gif o pasaliniu komentarai siandien ypac sutrikde lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa sakant dar turiu tokios spalvos ir maudymuka, ir niekaip nesuprasdavau, kodel su juo visa vasara atrodziau isbalus (nors ir idegus) blink.gif ir nors neturiu problematisku paakiu, bet nuo to maudymuko atrodydavau kaip tuso po akimis prisitrynus lotuliukas.gif ale va problema, kad matavimosi kabinoj ta spalva tikrai taip baisiai neatrode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 14:18)
Oi su jomis sunku, jas labai padailina biggrin.gif paziurinesiu smile.gif

Paziurejau i jusu Kim, turiu abejoniu del jos ziemiskumo, bet labai jau visos foto katalogines doh.gif arba be drabuziu, nera fono biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 18:05)
Paziurejau i jusu Kim, turiu abejoniu del jos ziemiskumo, bet labai jau visos foto katalogines doh.gif arba be drabuziu, nera fono biggrin.gif

user posted image

paprastos foto kaip ji atrodo naturaliai be jokiu photoshopu
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
radau info apie tipus
Mixed type

This diagram shows the 12 flow categories and their relationships to the seasonal categories. Flow names reflect the ‘look’ of the flow…

Cool—-Winter or Summer with cool skin, hair and eyes

Warm——Autumn or Spring with warm skin, hair and eyes

Clear——Winter or Spring with stunning eyes.

Many celebrities are Clears Deep——Winter or Autumn with dark hair and eyes and warm skin

Light——Summer or Spring. Light skin, hair and eyes

Soft—-Summer or Autumn. Either velvety/chocolaty looking, ‘heavy’ neutral looking or light neutral looking
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 24, 17:54)
paprastos foto kaip ji atrodo naturaliai be jokiu photoshop
user posted image

Oi beveik man sesę spalvinę atradot bigsmile.gif ... shana kaip tavo akimis ax.gif
einu pasieškot foto kur be nieko kastingui būna smile.gif
...be fotoshopų nei spaudoj, nei kokiam neto puslapį nebūna. Nes apdirba visas nuotraukas, kad žiųrėtusi gerai... kontrastą ir ryškumą kiek didina... nebent koks bulvarinis paparacių variantas, kad matytu kokia atseit baisi ta ar ana žvaigždė.
bendrai dažniausiai šiandienos modeliai būna vasaros, mada matyt g.gif ...
Atsakyti
Negrazioji deive, visose jusu foto su spaklium ir pakoreguota. kitokiu rasti sunku is viso, vienetai buna.

QUOTE(bytte @ 2012 02 24, 17:10)
Oi beveik man sesę spalvinę atradot  bigsmile.gif ... shana kaip tavo akimis ax.gif
einu pasieškot foto kur be nieko kastingui būna smile.gif

bendrai dažniausiai šiandienos modeliai būna vasaros, mada matyt  g.gif ...

Labai panasiai spalviskai g.gif , noretu tempti i ziema bet nedatempia. Tiek kad foto daug, bet neinformatyviu, fotosesijos, su apatiniais/bikiniais. Bet va juodai baltame variante toks nedatempimas iki ziemos lyg matytusi g.gif jei rasi geresniu foto imesk g.gif

O modelius dabar, ypac tas VS stiliaus, jas sakyciau svelnina/siltina/blizgina, kad igauti matyt angelelio ivaizdi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 vasario 2012 - 17:28
tokia lyg ne fotoshopinta...
user posted image
...tai čia akių baltymas toks ne ryškus, ypač lyginant su balta palaidine (dėl to negalima dėvėt baltos visiems kitiesm tipams)... net ir balinti dantys baltesni nei jis.
Papildyta:
...ir dar įtartinai renkasi ne grynai juodą, o tokę soft ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 24, 17:38)
tokia lyg ne fotoshopinta...

...tai čia akių baltymas toks ne ryškus, ypač lyginant su balta palaidine (dėl to negalima dėvėt baltos visiems kitiesm tipams)... net ir balinti dantys baltesni nei jis.

Rimtai panasu bigsmile.gif
Geras.
Ir pastebek ten kur juodai apsirengus, nors su geru spaklium, vistiek yra paskendimo spalvoje efektas.
Radai drauge tongue.gif Va tu man neseniai Lindsay radai, o cia ir tau atrado biggrin.gif

Ziurek kaip jai gerai su tokia melyna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 vasario 2012 - 17:47
gal galit padėt apsispresti kuriam tipui priklausau 4u.gif vis blaškausi

akys-ryškiai žydros su lb baltu akiu baltymų

plaukai- silver blond(greit bus šalto šokolado atspalvio) natūralūs- tamsiai pilki.

antakiai ir blakstienos natūraliai- juodos sp.

kai būnu apsirengus orandžiniai, geltonao atrodau nekaip.
balta ir juoda spalvos lb tinka.

oda- lb lb lb šviesi. Net atrodo šviesesnė už porcialianą. Buvau pas kirpėją sakė šokolado spalvytė tobulai tiks. blush2.gif

beje ar spalvinis tipas keičiasi pakeitus plauku spalva žvz :silver blond to šaltas šokoladas(41)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negrazioji_deive_: 24 vasario 2012 - 20:37
Shana, suraskit ir man sese bigsmile.gif

bytte, o jus gavot mano laiska is 10 karto ar visgi ne? blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, įdėsiu foto brūkštelkit kaip jum atrodo kuris tipas/potipis esu.
plaukų spalva natūrali, makiažo čia minimum, akys melsvai pilkos, prie vyzdžio yra šiek tiek gelsvumo (lūpos tik padažytos rausvu blizgiu)
blakstienos kai nedažytos išvis šviesiais galiukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 vasario 2012 - 19:04
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 24, 23:0)
bytte, o jus gavot mano laiska is 10 karto ar visgi ne?  blush2.gif

gavau blush2.gif ... supainiojau su kitu matyt laišku... ir neatsakiau blush2.gif soriukas.

negrazioji_deive_ aš tai netikiu kad juodi antakiai ir blakstienos gali būt pas silver blond naturalią... aplamai manu kad platinum blond natūralių nelabai gali būt, nebent su daliniu pigmento nebuvimu (kaip albinosų)... bet tada ir blakstienos būtų baltos.

Jei akys šviesios, oda šviesi... plaukai šviesus pagal šitą tipavimą žiema niekaip negalit būt, nes visis trys potipiai šviesus, kontrastas nulinis... keliaujat į light summer arba light spring. Jei plaukus nusidažot tamsiai, veik juodai (šokoladas irgi tinka), keliaujat į žiemas. kaip pvz.: Sophie Ellis Bextor
user posted image
user posted image
sori neįsiskaičiau... kad natūralūs tamsiai pilki...
tada žiema galit būt kaip Meryl Streep... nors kokie Bextor natūralūs nežinau, tik kad nėra tamsūs blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 24, 23:24)
sveikos merginos, įdėsiu foto brūkštelkit kaip jum atrodo kuris tipas/potipis esu.
plaukų spalva natūrali, makiažo čia minimum, akys melsvai pilkos, prie vyzdžio yra šiek tiek gelsvumo (lūpos tik padažytos rausvu blizgiu)
blakstienos kai nedažytos išvis šviesiais galiukais smile.gif

man tai cool summer, nors ir be kontrasto... nieko šilto savo monitoriuje nematau, šviesaus irgi nelabai... todėl cool ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 18:43)
Rimtai panasu bigsmile.gif
Geras.
Ir pastebek ten kur juodai apsirengus, nors su geru spaklium, vistiek yra paskendimo spalvoje efektas.
Radai drauge tongue.gif Va tu man neseniai Lindsay radai, o cia ir tau atrado biggrin.gif

Ziurek kaip jai gerai su tokia melyna

man atrodo kad aš dabr nė tiek kontrasto nebeturiu...
su mėlyna wub.gif ... gaila nesu mačius nieko tokios mėlynos, būt gerai pasimatuot rolleyes.gif
... pamiršau...
BFAS kur aprašyti visi tie gražūs pavadinimai ten apibūdina koks ruduo ar vasara... o kontrastingumą prideda pagal tą lentelę, todėl to paties potipio įvairūs kontrastingumo variantai gali būt. Pvz.: azure summer, būna true ir contrasting... light nebūna, nes ten plaukas tokios spalvos, kad šviesus nebūna (pilkai rudas)... tu geriau angliškai skaitai, tai tau lengviau turėtu būt atsirinkt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 25 vasario 2012 - 00:41