QUOTE(Ondatra @ 2012 02 24, 23:0)
bytte, o jus gavot mano laiska is 10 karto ar visgi ne?
gavau
... supainiojau su kitu matyt laišku... ir neatsakiau
soriukas.
negrazioji_deive_ aš tai netikiu kad juodi antakiai ir blakstienos gali būt pas silver blond naturalią... aplamai manu kad platinum blond natūralių nelabai gali būt, nebent su daliniu pigmento nebuvimu (kaip albinosų)... bet tada ir blakstienos būtų baltos.
Jei akys šviesios, oda šviesi... plaukai šviesus pagal šitą tipavimą žiema niekaip negalit būt, nes visis trys potipiai šviesus, kontrastas nulinis... keliaujat į light summer arba light spring. Jei plaukus nusidažot tamsiai, veik juodai (šokoladas irgi tinka), keliaujat į žiemas. kaip pvz.: Sophie Ellis Bextor
sori neįsiskaičiau... kad natūralūs tamsiai pilki...
tada žiema galit būt kaip Meryl Streep... nors kokie Bextor natūralūs nežinau, tik kad nėra tamsūs
Papildyta:
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 24, 23:24)
sveikos merginos, įdėsiu foto brūkštelkit kaip jum atrodo kuris tipas/potipis esu.
plaukų spalva natūrali, makiažo čia minimum, akys melsvai pilkos, prie vyzdžio yra šiek tiek gelsvumo (lūpos tik padažytos rausvu blizgiu)
blakstienos kai nedažytos išvis šviesiais galiukais
man tai cool summer, nors ir be kontrasto... nieko šilto savo monitoriuje nematau, šviesaus irgi nelabai... todėl cool
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 18:43)
Rimtai panasu
Geras.
Ir pastebek ten kur juodai apsirengus, nors su geru spaklium, vistiek yra paskendimo spalvoje efektas.
Radai drauge
Va tu man neseniai Lindsay radai, o cia ir tau atrado
Ziurek kaip jai gerai su tokia melyna
man atrodo kad aš dabr nė tiek kontrasto nebeturiu...
su mėlyna
... gaila nesu mačius nieko tokios mėlynos, būt gerai pasimatuot
... pamiršau...
BFAS kur aprašyti visi tie gražūs pavadinimai ten apibūdina koks ruduo ar vasara... o kontrastingumą prideda pagal tą lentelę, todėl to paties potipio įvairūs kontrastingumo variantai gali būt. Pvz.: azure summer, būna true ir contrasting... light nebūna, nes ten plaukas tokios spalvos, kad šviesus nebūna (pilkai rudas)... tu geriau angliškai skaitai, tai tau lengviau turėtu būt atsirinkt