Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Negrazioji deive, mano manymu labai gera pavyzdi idejot. Vat salia Liv matosi, kodel Natalie ne Ziema. Iki Liv kontrasto jai oiijj kaip toli. Liv man lagai grazus Ziemos pavyzdys. O kas toji Kim, paziureciau daugiau foto?

QUOTE(brita33 @ 2012 02 23, 20:29)
Noriu paklausti, ar pilkos šalto tamsesnio atspalvio akys gali būti prsikiriamos rudens tipui?

Gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 10:13)
Negrazioji deive, mano manymu labai gera pavyzdi idejot. Vat salia Liv matosi, kodel Natalie ne Ziema. Iki Liv kontrasto jai oiijj kaip toli. Liv man lagai grazus Ziemos pavyzdys. O kas toji Kim, paziureciau daugiau foto?
Gali 4u.gif

Bet tai kaip jus sprendziat pagal tokias nuotraukas. Vien makiazo kiek ir fotosopo. Liv akys nera tokios tamsiai melynos, kaip toje dideleje foto vien, ir lupos isdazytos. Vien makiazas kiek duoda pas jas skirtingas, pagal tai lyginti man kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 24, 10:19)
Bet tai kaip jus sprendziat pagal tokias nuotraukas. Vien makiazo kiek ir fotosopo. Liv akys nera tokios tamsiai melynos, kaip toje dideleje foto vien, ir lupos isdazytos. Vien makiazas kiek duoda pas jas skirtingas, pagal tai lyginti man kazkaip  doh.gif

Na as Liv pakankamai esu macius foto ir be tiek dazu, atmintim nesiskundziu, juolab esam ja anksciau nagrineje kazkur.
O kuriu nepazistu, tai nesprendziu pagal pora nuotrauku, kaip galejot pastebeti, tik paklausiu kas tokia ir paieskau daugiau foto imanomai naturalesniu, kad susidaryti nuomone.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 15:09)
žiemos nebūtinai turi idealią odą šia prasme, bet spalva vienok ne varijuoja, ji lieka tokia vientisa, nėra kad truputi šonas šviesesnis, žandai šiltesnio atspalvio, nosis rausva ar pan... sakau sunku man paaiškint blush2.gif
TimbaLimba tokia pilkai smėlinę spalvą aš iš ekonominės garderobo temos pasigavau vadinti taupe... ji tipo neutrali, bet skirtinga skirtingiems tipams tinka, kaip ir pika

ojojoj, pala o tai žiemos turi išskirtinai tolygią veido odą? o jei pas mane nosis ir skruostai dažniausiai paraudę, tai aš galiu būt ne žiema? o ir dar, ar grynas baltas akies baltymas yra žiemos rodiklis?
O dėl smėlio/taupe tiek to, nes mano laptopas labai laaaaabaaaai meluoja.. tai ką aš matau ir ką mato kiti gali būt visiškai kitos spalvos doh.gif
Oj ir dar dėl žiemų tipų, koks pagrindinis kriterijus nustatyt clear ar deep žiema?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 11:17)
ojojoj, pala o tai žiemos turi išskirtinai tolygią veido odą? o jei pas mane nosis ir skruostai dažniausiai paraudę, tai aš galiu būt ne žiema? o ir dar, ar grynas baltas akies baltymas yra žiemos rodiklis?
O dėl smėlio/taupe tiek to, nes mano laptopas labai laaaaabaaaai meluoja.. tai ką aš matau ir ką mato kiti gali būt visiškai kitos spalvos doh.gif
Oj ir dar dėl žiemų tipų, koks pagrindinis kriterijus nustatyt clear ar deep žiema?

Baltas akies baltymas yra ziemos rodiklis. Nors gali buti kito kontrasta turincio tipo rodiklis turbut g.gif

user posted image
Deep ziema yra ziema su rudens itaka, taigi joje yra kazkas silto, Deep ziema buna priskiriamos pvz Lotyno ar kazkiek tamsiaodes priemaisa turincios, ar rytietes.

user posted image
Clear ziemos yra zymiai "skaidresnes, lengvesnes" bendrai is isvaizdos, toks mano bendras ispudis.

O akys jusu kokios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 vasario 2012 - 11:25
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 12:24)
Baltas akies baltymas yra ziemos rodiklis. Nors gali buti kito kontrasta turincio tipo rodiklis turbut g.gif
Deep ziema yra ziema su rudens itaka, taigi joje yra kazkas silto, Deep ziema buna priskiriamos pvz Lotyno ar kazkiek tamsiaodes priemaisa turincios, ar rytietes.
Clear ziemos yra zymiai "skaidresnes, lengvesnes" bendrai is isvaizdos, toks mano bendras ispudis.
O akys jusu kokios?

Na pagal aprašymus atitinka deep winter, nes akys hazel (žalios, turinčios ir rudumo ir pilkumo),akies baltymas labai baltas. oda grynai beige. Bet nesu aš tamsi, nei rytietė biggrin.gif ypač dabar oda gerokai nušviesėjus po žiemos. mane trikdo tai, kad mano supratimu nelabai man tinka ryškios spalvos, nes prie ryškių paakiai atrodo labiau pajuodę.. g.gif oj sunkus šitas mokslas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 24 vasario 2012 - 11:33
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 11:33)
g.gif oj sunkus šitas mokslas ax.gif

Mokslas nelengvas biggrin.gif
Variantu gali buti daug, nes pvz Jennifer Gardner, kur lenteleje imesta prie Deep winter, is tikruju nusimananciu nuomone yra Kontrastinga Soft summer g.gif
Atsakyti
O beje, pasigedau paletėse baltos spalvos. Kaip suprantu balta žiemoms tinka, bet gal ne šiems potipiams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 13:11)
O beje, pasigedau paletėse baltos spalvos. Kaip suprantu balta žiemoms tinka, bet gal ne šiems potipiams? g.gif

Bendra taisykle yra, kad tinka ziemoms

na ir paleciu labai skirtingu buna

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 10:24)
Na as Liv pakankamai esu macius foto ir be tiek dazu, atmintim nesiskundziu, juolab esam ja anksciau nagrineje kazkur.
O kuriu nepazistu, tai nesprendziu pagal pora nuotrauku, kaip galejot pastebeti, tik paklausiu kas tokia ir paieskau daugiau foto imanomai naturalesniu, kad susidaryti nuomone.

Na aisku 4u.gif

QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 24, 11:17)

joa, baltas baltymas ziemai ax.gif

Siandien buvau apsirengusi violetines spalvos suknele (panasi kaip is deep winter paletes warm purple), tai visi klausinejo ar man tikrai viskas gerai, nes atrodau labai isbalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 12:13)
Gali 4u.gif

kim smith - supermodelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 24, 14:28)
na ir paleciu labai skirtingu buna

Gražios spalvos bigsmile.gif čia bendrai žiemoms ar deep potipio?

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 24, 14:33)
Siandien buvau apsirengusi violetines spalvos suknele (panasi kaip is deep winter paletes warm purple), tai visi klausinejo ar man tikrai viskas gerai, nes atrodau labai isbalus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O koks tavo tipas?
Atsakyti