Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 22, 22:06)
Man šitose tai visai ne-a. Visai oda kitos spalvos, akys irgi... ir tamsumas ne toks. Mano didumoje foto akys veik juodos atrodo, o kur vienos akies foto albume dukra nesutiko, kad tai mano akis. Sakė ne tokios spalvos.
O plaukai tai ne juodi ten... iki juodumo toli jiems, nutamsėjusios ir išblukusios foto, bet nenorėjau apdirbinėt, kad šiaip galima būtų įsivaizduot kad nutamsėjus, nes antraip nenaturaliai kažkaip gaunas...

Tai tada jau zinok nezinau. As akis sprendziau butent pagal tas, kur akis viena ideta, gerai matosi g.gif tai Natalie kai kur labai panasios gaunasi. Del odos tai sutinku, nors jos vienose duoda i ruzavuma, kitose zymiai gelsvesne, viskas cia makijazas ir apdirbimas, velnias zino kaip is tikro. Ti ka va man nublondinimas labai panasu efekta duoda, todel uzsikabliavau.

Idek man nuoroda i Osinka, su lentele, pagal kuria BFAS skaiciuojasi blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 02 22, 20:36)
Katy Louise Saunders 4u.gif

Babi, tu itari ji tavo kolege g.gif
Labai sunkai randu geru foto su "tikrinimo" spalvom.
Bet pirmas ispudis, kad ji saltesne tikrai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
kontrastingumo lentele pagal BFAS
Светлый тип - если сочетание уровня контрастности волос, глаз и кожи:
(А)-2 Светлых+1 Средний
или
(В)-Все 3 светлые

Натуральный

(А)-2 средних+1 светлый
(В)-3 средние

Яркий (это обычно клиенты с ОЧЕНЬ смуглой кожей)
(А-)2 Темных+1 средний
(В)-3 темные
(С)-2 средние+1 темный

Контрастный
(А)-1 светлый,1 средний,1 темный
(В)-2 темных,1 светлый
(С)-2 светлых, 1 темный

Atsakyti
Atsispausdinau ir nuejau i vonia paziureti. biggrin.gif Arba as ziureti nemoku arba man gaunasi
1 sviesus (tamsiausias is sviesiu - oda, ziuriu kakla, juolab veidas papudruotas)
1 vidutinis (akys, vidurkis is vidutiniu)
1 tamsus (plaukai prie saknu, sviesiausias is tamsiu. Galai pas mane sviesesni/ryzesni, bet po poros menesiu ju neliks)
g.gif
Gali buti?

Babi, manau tavo Katy Ziema g.gif tik ne per daugiausia jos foto internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 19:32)

pas ją akys bendrose visose foto beveik neišsiskiria pagal šviesu/tamsu iš viso veido, o pas mane visur akys lyg išdurtos gaunasi, nespalvotose ypač. Kaip toje antroje foto, kur ryškumas ir kontrastas uždėtas (matosi pagal nenormalią akių baltymo spalvą... tiksliau išvis jos nebuvimą, taip nebūna, turi būt šešėliai, nes jis ne plokščias, o čia jis atrodo plokščias, ypač kraštinės akies). Bet šiaip mano akys mažai kur matosi, tik kaip pas Bjork juodi iškirpimai. Nemanau kad būtų toks efektas, jei turėčiau tokias šviesias mėlynas akis, juolab kad toks efektas gaunasi net ir su nedažytom akim.
Man tik įtarimą kelia akies baltymas... jei jis buvo tokios spalvos kaip dabar, tai žiema negalėjau būt, jis pas mane mėlsvai baltas... ne grynai baltas, kaip pavyzdžiui pas tave. (MB irgi turi baltą baltymą, bet aš jį softams priskyriau... įtariu kad efektas su žiemos splavų paletę ir ypač juoda spalvą fotoshopinant būtent buvo teigiamas dėl akių, o tamsūs plaukai tau galėjo netikt dėl atspalvio... žvilgesio gal tiesiog trūko)
QUOTE(Babi* @ 2012 02 22, 21:36)
Katy Louise Saunders 4u.gif

Manau ji gali būt žiema... tik ne deep
Man jūsų spalvinė gama daug platesnė, subtilesnė nei jos... vien akys kokios, ir žandukų rausvumas labai gražiai įsipaišo į kiek rusvą odos atspalvį ax.gif Holivude kažin ar rasit sau atitikmenų, visos jos užpudruotos, o dirbtinai tokį efektą išgaut sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 10:32)
Nemanau kad būtų toks efektas, jei turėčiau tokias šviesias mėlynas akis, juolab kad toks efektas gaunasi net ir su nedažytom akim.
Man tik įtarimą kelia akies baltymas... jei jis buvo tokios spalvos kaip dabar, tai žiema negalėjau būt, jis pas mane mėlsvai baltas... ne grynai baltas, kaip pavyzdžiui pas tave. (MB irgi turi baltą baltymą, bet aš jį softams priskyriau... įtariu kad efektas su žiemos splavų paletę ir ypač juoda spalvą fotoshopinant būtent buvo teigiamas dėl akių, o tamsūs plaukai tau galėjo netikt dėl atspalvio... žvilgesio gal tiesiog trūko)

Manau ji gali būt žiema... tik ne deep
Man jūsų spalvinė gama daug platesnė, subtilesnė nei jos... vien akys kokios, ir žandukų rausvumas labai gražiai įsipaišo į kiek rusvą odos atspalvį  ax.gif Holivude kažin ar rasit sau atitikmenų, visos jos užpudruotos, o dirbtinai tokį efektą išgaut sunkoka.

Matai, as neteisingai atsispyriau nuo tavo atskirai akies foto, ten gan sviesi man ji. Nes kitose foto akiu gerai nesimato g.gif Man tarp tavo foto truksta tokios veido foto, kur gerai akys matytusi bet ir bendras fonas veido.
As prisiminiau, kad turejau kazkada dar juodus, bet ne tamsiai rudus, o juodus i melsvuma/pilksvuma plaukus. Ir MB sake, kad labai grazu ir labai akis pabrezdavo (ta pati pamenu). Turint omeny maniskio spalvu pajautima, jauciu ta spalva buvo tinkamesne g.gif

Del Babi - man jau arciau toks variantas butu
user posted image
Bet velgi cia labai burimas, kaip Bytte sako tos zvaigzdes labai pripudruotos, sunku atkasti teisybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 vasario 2012 - 10:48
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 11:47)
As prisiminiau, kad turejau kazkada dar juodus, bet ne tamsiai rudus, o juodus i melsvuma/pilksvuma plaukus. Ir MB sake, kad labai grazu ir labai akis pabrezdavo (ta pati pamenu). Turint omeny maniskio spalvu pajautima, jauciu ta spalva buvo tinkamesne g.gif

Del Babi -  man jau arciau toks variantas butu

Čia gal su segtukais foto?
Panašiau, tik Babi akys man šiltesnės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 12:24)
Čia gal su segtukais foto?
Panašiau, tik Babi akys man šiltesnės.

Turi omeny ta, kur miske? g.gif Ten jau ejau link rudumo.
Neturiu foto su ta juodai melsva ideti, tada dar skaitmeninio neturejom. Neilgai ja turejau, perejau link tamsiai rudos veliau. Paciau butu idomu pasiziureti, bet mano popieriniai albumai like Lt, kai parsivesiu bus idomu isstudijuoti su dabartiniu matymu.

Jennifer kai kur akys gan siltos, kitose ne, nesuprasi. Kiek pamenu del jos net dvejojo, ar ji Autumn (Osinkoje), bet klasifikavo i Vasaras.

As pagal sita gausiausi kontrastinis tipas pagal Bfas g.gif
1 sviesus
1 vidutinis
1 tamsus
Bet nesu kazkaip tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 13:45)

As pagal sita gausiausi kontrastinis tipas pagal Bfas g.gif
1 sviesus
1 vidutinis
1 tamsus
Bet nesu kazkaip tikra g.gif

plaukus ne prie šaknų reik imt, prie šaknų visad tamsesni, net jei ataugs, vistiek gali nebūt tokie tamsūs, juolab kalba eina apie dabar gi. Kai ataugs, tai būsi kontrastingas, nes šaknys pakankamai tamsios, true pagal BFAS rudenėliai like femme mirksiukas.gif
Atsakyti
mano saknys (net ir nedazytu, naturaliu plauku) visada buna sviesesnes kazkodel unsure.gif pradedu ikirsti, tai ziema (jeigu imant zydraake tamsiaplauke) tada, kai akies baltymas ryskiai baltas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 13:45)
Turi omeny ta, kur miske? g.gif Ten jau ejau link rudumo.

vistiek tik link rudumo ėjai... matyt tau netinka toks šaltas bloznas rudumas, būtum ėjus rudyn su kokiu raudonu ar ryžu atspalviu, gal viskas būt ok ax.gif
Man pvz. mama žiema... pagal donstop irgi žiema... clear ... o daug labiau man patiko su nuraudonintais plaukais, nei su savo natūraliais
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 23, 13:56)
mano saknys (net ir nedazytu, naturaliu plauku) visada buna sviesesnes kazkodel  unsure.gif pradedu ikirsti, tai ziema (jeigu imant zydraake tamsiaplauke) tada, kai akies baltymas ryskiai baltas? ax.gif

Aha, akies baltymas būna švarus, ir akys gana ryškiai mėlynos... dar veido spalva "švari"... nežinau kaip paaiškint.
Papildyta:
cool summer be makiažo:
user posted image
nepasakysi kad oda "švari"... bet ši persona tikrai žiema, net ir be makiažo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 13:11)
Aha, akies baltymas būna švarus, ir akys gana ryškiai mėlynos... dar veido spalva "švari"... nežinau kaip paaiškint.
Papildyta:
cool summer be makiažo:
user posted image
nepasakysi kad oda "švari"... bet ši persona tikrai žiema, net ir be makiažo.

gal tikrai NE ziema..? blush2.gif
o i ka ziureti pagal nespalvotas nuotraukas? Velgi tuos pacius akies kontrastus ir kiek akys pakankamai tamsios, ryskios? g.gif ziema negali tureti zydru, sviesiu, kazko panasaus
user posted image
user posted image?
tokios akys kaip antra foto saltos ar dar ganetinai neutralios? g.gif
Atsakyti
Sveikos, sorry įsiterpsiu į jūsų pokalbį. Kuriai iš žiemų - clear ar deep būdingas pusiau šiltas (gelsvas) odos atspalvis? Ir dar, smėlio spalva yra šalta? g.gif
Atsakyti