Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 14:50)
akys mėlynos  biggrin.gif bent mano monitoriuje

Pritariu, kad ji Soft (vakar filma ziurejau biggrin.gif )

Bytte, padek man 4u.gif
Skaitineju BFAS sistema. Ten kur sprendzia kontrastinguma skaiciuoja pagal plauku+akiu+odos santyki.Mano oda sakyciau vidutine (ne sviesiausia), akys ? sviesios, bet ar sviesiausios?, plaukai - prie vidutiniu ar gal jau tamsiu?
Ar teisingai mastau ar ne?
Ir neutrali oda tai ka atitiktu? Beige?
4u.gif

CRESCENT
Chestnut, soft brown, even sandy-gray hair characterizes this harmony. Beautiful steel-blue eyes predominate with soft aquas and even deep teals. Skin tones are creamy and sometimes peachy or tan.

RADIANT
Light to medium brown hair colors with golden or auburn highlights and even red hair combines with eye colors in the blue-green range-aqua, steel gray-blue, and soft turquoise. Peaches-and-cream complexions, creamy tans, and soft beiges characterize the skin tones.

PANACHE
Beautiful brown hair with golden or red highlights combines with the many colors of blue-green eyes-steel-gray, turquoise, azure, or gray. Skin tones are clear peachy-pink, golden beige, or suntanned.

MELLOW
Strawberry blonde, light to medium brown, and chestnut hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue and brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 vasario 2012 - 10:05
Bytte, radau tau tipo drauge g.gif
Natalie Imburgulia
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 11:04)
Pritariu, kad ji Soft (vakar filma ziurejau biggrin.gif )

Bytte, padek man 4u.gif
Skaitineju BFAS sistema. Ten kur sprendzia kontrastinguma skaiciuoja pagal plauku+akiu+odos santyki.Mano oda sakyciau vidutine (ne sviesiausia), akys ? sviesios, bet ar sviesiausios?, plaukai - prie vidutiniu ar gal jau tamsiu?
Ar teisingai mastau ar ne?
Ir neutrali oda tai ka atitiktu? Beige?
4u.gif

Man su odos pavadinimais pravalas, o šiuo metu užėjas anglų kalbos visiškas nesupratimas... (kažkaip kartais viskas ok, o kartais visai nieko nesuprantu, nesusikaupiu ar koks šlapimas ant smegenų užeina). Tai nieko nesuprantu ką čia įdėjai blush2.gif

Man Natalie Imburgulia nepanaši spalviškai, aš sau kažkokia labiau rausva, ir akys žalesnės g.gif

pagal BFAS tai tik vasaras nagrinėjausi. Rinkau ten akių, odos, plaukų spalvas. Radau beveik atitikmenį, akys ir plaukai sutapo, o oda lyg ir ne. Bet dėl odos sunku pasakyt, nes jos spalva imama pagal kaklą, o foto kaklas visada atsiduria šešėlyja, todėl keičiasi jo spalva, tamsumas... Pasilikau sau tą paletę, juolab kad spalvos pasirodė lyg ir man skirtos.
bfas contrasting luminant summer:
user posted image
ten prie baltų matosi trys popierėliai oda, plaukai, akys...
išknisau visas foto sankaupas, radau kelias skanuotas jaunystės foto, kur save prie žiemos buvau ar beveik buvau pritempus, įmesiu į albumą, įdomu kaip tau blush2.gif

kontrastingumą tai spręsk su nespalvota foto, kad būtų normaliai apšviesta padaryta... kur labai smarkiai apsišviečia kontrastingumas irgi mažėja... Tada dėk tą lentelę, kur osinkoj prie BFAS nuorodos įdėta, ir skaičiuok. Ten labai aiškai parašyta. Nepamiršk kad kontrastingas ruduo, pagal tą 16 tipų skirstymą yra ne pagal šviesus tamsus, bet pagal šiltas/šaltas: mėlynos akys/variniai plaukai. Pagal BFAS būtum true kategorijoj.
Atsakyti
spalvinis tipizavimas pagal stichijas - ugnis, vanduo, ledas ir žemė
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 22, 13:31)
Man su odos pavadinimais pravalas, o šiuo metu užėjas anglų kalbos visiškas nesupratimas... (kažkaip kartais viskas ok, o kartais visai nieko nesuprantu, nesusikaupiu ar koks šlapimas ant smegenų užeina). Tai nieko nesuprantu ką čia įdėjai blush2.gif

pagal BFAS tai tik vasaras nagrinėjausi. Rinkau ten akių, odos, plaukų spalvas. Radau beveik atitikmenį, akys ir plaukai sutapo, o oda lyg ir ne. Bet dėl odos sunku pasakyt, nes jos spalva imama pagal kaklą, o foto kaklas visada atsiduria šešėlyja, todėl keičiasi jo spalva, tamsumas...

radau kelias skanuotas jaunystės foto, kur save prie žiemos buvau ar beveik buvau pritempus, įmesiu į albumą, įdomu kaip tau  blush2.gif

kontrastingumą tai spręsk su nespalvota foto, kad būtų normaliai apšviesta padaryta... kur labai smarkiai apsišviečia kontrastingumas irgi mažėja...
Tada dėk tą lentelę, kur osinkoj prie BFAS nuorodos įdėta, ir skaičiuok. Ten labai aiškai parašyta.
Nepamiršk kad kontrastingas ruduo, pagal tą 16 tipų skirstymą yra ne pagal šviesus tamsus, bet pagal šiltas/šaltas: mėlynos akys/variniai plaukai. Pagal BFAS būtum true kategorijoj.

Ten idejau aprasymus Rudens pagal BFAS, kurie man artimiausia pasirode. Rinkau kur akys daugiau melynumo/petrol kategorijoje. Tik man su oda neaisku, nes terminai naudojami - ivory, kremine, beige, abrikosas, idegis. Mano oda kaip ir neutrali, bet nzn ar teisingai mastau, kad beige yra neutralus g.gif

Tu vis sakai, kad mazai zinomu Cool-V, tai Natalie idejau blush2.gif

Imesk nuoroda is Osinkos i lentele 4u.gif

Del kontrastingumo manau visgi teisingai galvoju, kad ji vidutinis ( t.y, gal didesnis nei dazniausiai Soft Autumn), sutaptu ir pagal BFAS, del to kad akys visgi gan saltos, o plaukai silti g.gif Bet tas atitinka ir pagal sviesus/tamsus skirtyma. Todel matyt netinka, kai nusisviesinau i visiska Soft vasara, neliko jokio kontrasto ir likau be veido ir net vyresne sakyciau, nors dazniausiai sako jaunina g.gif
Manau todel man tinka labiau kiek ryskesnes spalvos is Soft rudens paletes, o pacios pasteliskiausios tinka vidutiniskai g.gif Ir sekmingai pasiskolinu True/warm rudens palete irgi.
Bet paziuresiu dar nespalvotas foto, imesiu kokia kad pamatytum. Deja neturiu vaikystes albumu, pas mama like doh.gif

Imesk savo foto, bus idomu paziureti. Man atrodo tau prie ziemos tempti neturetu buti sudetinga. Beje tos pacios Natalie yra graziu foto kur ji link ziemos maskuojasi g.gif
Atsakyti
Aš kiek pamenu osinkoj ją su klaustuku paliko... be to aš jos nežinau g.gif o kiek mano žinomų daininykiu, aktoriu... nėr unsure.gif
Įdėjau foto mirksiukas.gif ...ir dar su tokia lilac ir baltai gelsvą, kaip toj paletėj kur atitinka akys ir plaukai. Čia toks buvo mano alyvinis periodas biggrin.gif bet dabar jau nebetraukia prie jos. Šiaip gan skurdi spalvų pasirinkimo prasme pasirodė man ta paletė g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 22, 17:33)
Aš kiek pamenu osinkoj ją su klaustuku paliko... be to aš jos nežinau  g.gif o kiek mano žinomų daininykiu, aktoriu... nėr unsure.gif
Įdėjau foto  mirksiukas.gif ...ir dar su tokia lilac ir baltai gelsvą, kaip toj paletėj kur atitinka akys ir plaukai. Čia toks buvo mano alyvinis periodas  biggrin.gif bet dabar jau nebetraukia prie jos. Šiaip gan skurdi spalvų pasirinkimo prasme pasirodė man ta paletė  g.gif

Dabar kaip tik skaiciau, daugumos nuomone ji biski nedatempia iki ziemos, net ten kur stengiasi Ziema buti.

Zinok ne Ziema tu g.gif Gal ir nedaug truksta, bet truksta. Nera su juoda labai blogai bet...Ir nespalvotoje vistiek kontrasto truksta, tas pats kaip tu apie mano nespalvota pasakei. Sakyciau vistiek, nors ir plaukai tikrai tamsus, bet kontrasta apibudinciau kaip vidutini, ne dideli g.gif cia mano nuomone blush2.gif
Beje manau violetine tau turetu labai tikti, tik gal ne alyvine tokia, o tamsesne
user posted image

Kazkas is pirmo stulpiuko pvz

Arba cia
user posted image
Man graziausiai visgi tu atrodai su vidutinio sviesumo, sodresne ar tamsesne spalva, ne su sviesiausiom g.gif Nzn kodel, gal su kontrastingumu susije g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 vasario 2012 - 18:12
Cia pas mus dvieju diskusija gaunasi unsure.gif

Natalie - nors sakai nelabai, as matau tikrai sasauka spalvingumo, ne zalios jos akys, pilkai melsvos gal.
user posted image

ir parsidazius sviesiai tau panasus efektas gaunasi
user posted image

user posted image

Nespalvota
http://4.bp.blogspot...Imbruglia-6.JPG
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 19:32)

Kad jau taip, tai aš vėl su savo klausimais biggrin.gif Koks čia tipas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image ?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 22, 20:09)
Kad jau taip, tai aš vėl su savo klausimais biggrin.gif Koks čia tipas:

Pasakyk kas tokia, paieskosiu tikresniu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 21:20)
Pasakyk kas tokia, paieskosiu tikresniu foto ax.gif

Katy Louise Saunders 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 19:32)

Natalie - nors sakai nelabai, as matau tikrai sasauka spalvingumo, ne zalios jos akys, pilkai melsvos gal.

Nespalvota
http://4.bp.blogspot...Imbruglia-6.JPG

Man šitose tai visai ne-a. Visai oda kitos spalvos, akys irgi... ir tamsumas ne toks. Mano didumoje foto akys veik juodos atrodo, o kur vienos akies foto albume dukra nesutiko, kad tai mano akis. Sakė ne tokios spalvos.
O plaukai tai ne juodi ten... iki juodumo toli jiems, nutamsėjusios ir išblukusios foto, bet nenorėjau apdirbinėt, kad šiaip galima būtų įsivaizduot kad nutamsėjus, nes antraip nenaturaliai kažkaip gaunas...
Atsakyti