Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Ne-ryzas vidutinio kontrastingumo ruduo? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 20, 18:04)
Ne-ryzas vidutinio kontrastingumo ruduo? g.gif

Man ji softas g.gif
Atsakyti
LABA. 4u.gif nesusigaudau kuriam spalviniam tipui priklausau. Gal galit padėt susivokti? Plaukai šiuo metu balti(naturalus pilki), akys ryskai melynos salto atspalvio su ryskiu baltymu, antakiai ir blakstienos juodos sapvos, oda labai labai sviesi, net sviesesne nei porceliano. atrodau mazdaug taip:user posted image

noreciau plaukus nusidazyti salta sokoladine, galvoju ar tiks, ar nebusiu mirtise ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 19:43)
Man ji softas g.gif

As irgi dvejoju del softo, bet maciau foto kur ji tokias ryskesnes spalvas graziai atlaiko g.gif su juoda ne baisai blogai, be to manau nemazai foto yra dar "pasoftinta", toks ivaizdis jai prilipes. Bet siaip nesigincyju de softo, tik nemanau, kad ji labai jau mazo kontrastingumo g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nerandu juodai baltu foto.
Bet kokiu atveju geras variantas gan tamsiauplaukio, naturalaus, neryzo Softo smile.gif
Reiks Osinkoje paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 15:32)
taip aš kieta vasara  biggrin.gif
O ruda eina kaip mėlyną intensyvinanti spalva... labai tinka... bet galim ir kitų spalvų rast.
Man patinka jau rodytas pilka su rožine... manau tinkantis visoms vasaroms, tike rudakėms, tiek žaliaakėms bei mėlynakėms  ax.gif
su mėlynom atsarkiai reikia turint mėlynas akis, neperspaust... bet visai gražu šviesiai mėlyna (tokia kiek plieno atspalvio),pilka ir anglies, tik toks jau vakarinis makiažas gaunas. Dar galim pravedimą kokiu akies rainelės spalvos pieštuku daryt... tik va nepamenu apačioj ar viršuj  g.gif
galim dar nuo Liv Tylor kopijuot makiažą... jos akys labai šaltos ir mėlynos. Tik apvest juodai, kaip ji mėgsta nereikėtų... užtektų kokio tamsiai pilko. Visą kitą galim kopijuot rolleyes.gif

Tokiu rozinius niekada nebandziau seseliu, nes siaip labai nemegstu tokiu spalvu seseliu - roziniu, rausvu, alyviniu etc.. ax.gif gal reikes pameginti vistik kada. Is smalsumo hihihi.gif o Liv Tylor cool summer? As galvojau ji ziema, nes siaip oda tokia daznai itin balta jos, nu man grynai grynai ziema ten primindavo, cia tik siaip sakau kaip atrode man paciai ax.gif
Bet vistiek labai susiaureja makiazo palete: rudos, pilkos, tamsios visokios kaip anglies.. ir viskas verysad.gif melynu neatradau, nu negrazu man kazkaip, rozines, violetines atmetam, kazi kaip su zaliom reikalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 21, 11:50)
Tokiu rozinius niekada nebandziau seseliu, nes siaip labai nemegstu tokiu spalvu seseliu - roziniu, rausvu, alyviniu etc..  ax.gif  gal reikes pameginti vistik kada. Is smalsumo hihihi.gif o Liv Tylor cool summer? As galvojau ji ziema, nes siaip oda tokia daznai itin balta jos, nu man grynai grynai ziema ten primindavo, cia tik siaip sakau kaip atrode man paciai  ax.gif 
Bet vistiek labai susiaureja makiazo palete: rudos, pilkos, tamsios visokios kaip anglies.. ir viskas  verysad.gif  melynu neatradau, nu negrazu man kazkaip, rozines, violetines atmetam, kazi kaip su zaliom reikalai?  g.gif

Liv - žiema, todėl ir sakau kad juodą reikėtų pakeist į charkoral... o kitkas tinka.
Žalia tik tokia mėlynai žalia tinka, teal vadinama. Ji vasaros paletėje yra... dar galimas toks su mint spalva šviesus makiažas, vasariškas dieninis...
ta rožinė su pilka naudojant realiai tai neatrodo gi kažkokia pink barby... net nesimato foto ant Millos, tik priduoda akims sveiko žvilgesio. Aš osinkoje tą ružavą užpelingavau, pameginau... tikrai labai pagyvina veidą flirt.gif
paletė tai visai ne siaura, visoms panašiai g.gif aš tai net nežinau kokios spalvos negalima būtų naudot... nebent kokios ne tradiciniam makiažui oranžinės. Aš net gelsvą žvilgesį esu naudojus, tik tokį baltai gelsvą, ne rudai gelsvą... bet mano akys turi žalsvumo, mėlynom gal ir nelabai... bet čia jau į rainelės spalvą atsižvelgt reikėtų. donstop kitoje temoje kažkada kėlė kokios spalvos tinka vasaroms... labai jau daug pavyzdžių gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

kaip manot cia ziema ar vasara? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 21, 15:35)
user posted image

Šioje foto - žiema... bet realiai pilnai gali būt pavasaris... arba light vasara.
Papildyta:
user posted image
akys mėlynos biggrin.gif bent mano monitoriuje
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 21, 15:35)

čia visai žiema net nekvepe
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 14:50)
akys mėlynos  biggrin.gif bent mano monitoriuje

Perziurejau, tai daugumoje foto sakyciau akys sviesiai zalsvos g.gif
P.s.
Radau
Birth name: Nicole Evangeline Lilly
Eye color: Hazel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 vasario 2012 - 16:08
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 14:14)
Liv - žiema, todėl ir sakau kad juodą reikėtų pakeist į charkoral... o kitkas tinka.
Žalia tik tokia mėlynai žalia tinka, teal vadinama. Ji vasaros paletėje yra... dar galimas toks su mint spalva šviesus makiažas, vasariškas dieninis...
ta rožinė su pilka naudojant realiai tai neatrodo gi kažkokia pink barby... net nesimato foto ant Millos, tik priduoda akims sveiko žvilgesio. Aš osinkoje tą ružavą užpelingavau, pameginau... tikrai labai pagyvina veidą  flirt.gif
paletė tai visai ne siaura, visoms panašiai  g.gif aš tai net nežinau kokios spalvos negalima būtų naudot... nebent kokios ne tradiciniam makiažui oranžinės. Aš net gelsvą žvilgesį esu naudojus, tik tokį baltai gelsvą, ne rudai gelsvą... bet mano akys turi žalsvumo, mėlynom gal ir nelabai... bet čia jau į rainelės spalvą atsižvelgt reikėtų. donstop kitoje temoje kažkada kėlė kokios spalvos tinka vasaroms... labai jau daug pavyzdžių gavosi rolleyes.gif

Kazka esu issiaugojus truputi makiazui, bet ten buvo pagrinde melynos spalvos, nu visokios blankios rozines, alyvines, tai matyt teks knaisiotis daugiau rolleyes.gif nu joa, bet va lieka tik pilkos ir rudos, atmetus netinkancias ir nepatinkancias lotuliukas.gif o va butent sitas pavyzdys su roziniu ir ikvepe pabandyti, nes beveik nesimato ax.gif dar megstu visokias gelsvas tipo, nu tokias neutralias, bet kad ziuriu man tamsesnes, sodresnes labiau ziurisi apskritai tiek aprangoje, tiek makiaze rolleyes.gif o Liv jeigu ir ziema, su apvedziotom juodom akim man ji atrodo tragiskai doh.gif na gal apskritai ne tiek del juodos spalvos, kiek del apvedziojimo, net nezinau g.gif
Atsakyti
Rada skirstyma apie kuri kazkada snekejom:

Светлая осень

Глаза — светло-карие, светло-каре-зеленые, янтарные.
Волосы — светло-бронзовые, светло-медные, золотисто-каштановые.
Кожа — светло-бежевая с персиковым румянцем, цвет слоновой кости.

Сочетание цветов в цветовой палитре «светлая осень»: основной цвет в ансамбле — светлый, который дополняется базовыми яркими цветами (насыщенными), и, как изюминку, можно вносить акцентные (очень насыщенные и яркие).

Яркая осень

Глаза — керосиновые, голубые, зелено-голубые.
Волосы — все варианты отблеска меди и бронзы.
Кожа — теплый персиковый, бежевый, смуглый.

Сочетание цветов в цветовой палитре «яркая осень»: преобладают яркие оттенки, комбинируй их со светлыми.

Контрастная осень

Глаза — серые, с карими прожилками, серовато-голубые, янтарно-карие.
Волосы — медно-каштановые, каштановые, бронзовые.
Кожа — слоновая кость с персиковым румянцем, розовато-бежевая.
Atsakyti