Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

koks makiazas tinka cool summer tipui?
pastebejau, kad man netinka ryskus akiu makiazas, juodas piestukas, per daug nutamsinti antakiai..
oda pas mane sviesi, salto atspalvio (nors kai idegu ji pasidaro gelsvesne)
akys salto atspalvio pilkai-zydros
plaukai naturalus- tamsus pelenu atspalvio
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 18, 18:44)
Tai light autumn=soft autumn. Tik kai kurie atskiria soft autumn į šviesias ir natūralias...
Gražus blondinės pavyzdys Molly Sims...
user posted image

Ji dazo tamsiau, ne tokiu grynu peroksidu g.gif gal kaip ale medaus.. (galiu klysti, bet daugmaz..). bet, aciu, reiskia turbut isliko ruduo ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 02 19, 13:03)
koks makiazas tinka cool summer tipui?
pastebejau, kad man netinka ryskus akiu makiazas, juodas piestukas, per daug nutamsinti antakiai..
oda pas mane sviesi, salto atspalvio (nors kai idegu ji pasidaro gelsvesne)
akys salto atspalvio pilkai-zydros
plaukai naturalus- tamsus pelenu atspalvio

Man irgi labai aktualu 4u.gif Atrodo, kad mane apibūdinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 18, 20:13)
žinok man kažkaip nenatūraliai tie tamsinti tau plaukai atrodo ir vsio... kur tik veidukas lyg ir žiema, bet nespalvotoje lyg ir ne... o gyvenimo foto plaukai kaip ne tavo. Kažkaip ne taip atrodo žiemos... nusitamsina nors iki mėlynumo tuos plaukus, matos kad nenatūralūs, dažyti, bet vis tiek kažkaip ne taip... tiesiog gal akytės ir pakankamai iki žiemos tempia, bet oda ne  g.gif arba gal tik kokia cool būtum... gal cool žiemoms netinka tokie tamsiai rudi plaukai  g.gif

4u.gif As panasiai ismasciau. Idomu pasidare kazkiek apsisvietus, pasikeliau senas foto, pasiziurejau, viiiisai kitaip viska matau doh.gif . Yra su tais tamsiais plaukais, kur neblogai atrodo, bet ten kur daugiau makijazinta, o keliau su minimaliu ar be makijazo, tada tikrai "nedatempiu" iki tokiu plauku. Irgi manau, kad maximum galeciau islauzti cool, tik plaukus kita spalva dazydama. Ir nespalvotas persiziurejau, tai nusprendziau kad mano kontrastas yra vidutinis, ir ner ko cia auksciau to bandyti sokti smile.gif
Labai labai idomus mokslas biggrin.gif

Del makiazo deja patarti negaliu, sito pati dar tik mokausi ax.gif
Atsakyti
As su makiazu nezinau.. tipas lyg ir gerai nustatytas, bet tiek makiazai pagal akiu spalva, tiek pagal tipa (apie seselius sneku konkreciai tik), tai man visai netinka.. nezinau kodel g.gif

O siaip nemanot, kad intuityviai vistiek dazniausiai net ir nezinodami rinkdavomes savo spalvas? g.gif as cool summer visada draugavau ypac su melynom spalvom, pilkom ir kitom vasariskom. Mama ruduo ziuriu visada megdavo daugiausia rudas, zalias visokias ir siltas.. g.gif
Atsakyti
Šiaip visur rašo kad intuityviai jaučiam kuri spalva labiau mus puošia ir taip renkamės vienos ar kitos paletės spalvas daug maž. Bet su teorija kad antai kažkaip ir vidus atitinka pagal tą tipą - nesutinku. Jei taip būtų nebūtų man amžinai tokio bzingto iš pavasario paletės kažką užsidėt... iki pirmos foto aišku. Po to keliaudavo gilyn į spintą rūbas. O kai matai kad dera, akis pabrėžia... juk ir be teorijos dažnai tai matosi... tai ir gaunas kad daugelis rūbų iš esamo tipo paletės mirksiukas.gif
Manau netgi galima spalvinį tipą nusistatyti pagal tai kokių spalvų rūbai dominuoja spintoj, nebent visai nežiūri žmogus bendro vaizdo, tik į patį rūbą (patinka/nepatinka).

Dėl makiažo cool vasaroms manau puikus pavyzdys kur dėjau su Milla reklamose. Vasaroms svarbu neperspaust su ryškumu... ir labai šiltų manau irgi reikėtų vengti. Mano akys lyg ir tokios mėlynos, su tamsiai rudais šalto atspalvio šešėliais dar mėlynesnės atrodo... o su tokiais rudais, kur bent kiek į ryžumą... nors ir mėlynesnės, bet bendras vaizdas ne koks...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 13:27)
Šiaip visur rašo kad intuityviai jaučiam kuri spalva labiau mus puošia ir taip renkamės vienos ar kitos paletės spalvas daug maž. Bet su teorija kad antai kažkaip ir vidus atitinka pagal tą tipą - nesutinku. Jei taip būtų nebūtų man amžinai tokio bzingto iš pavasario paletės kažką užsidėt... iki pirmos foto aišku. Po to keliaudavo gilyn į spintą rūbas.

g.gif As kazkodel samoningai ar ne visad bandziau nusisaltinti (ar i soft vasara ar i "Ziema"), turejau daug juodos, kuri budama prie veido manes, kai ir visu Neziemu, super-nepuosia. Zalios spalvos nepazinojau isvis biggrin.gif Nors is kitos puses visad megau melyna ir raudona, kurios manau man tinka g.gif
Bet kiek dabar darau nauju atradimu
Savaitgali nusipirkau tokiu spalvu sali
user posted image
Violetiniai/zalia, veidas prie jo bigsmile.gif atsigaves is karto smile.gif

O dar vasara saves prie rudens niekad nepriskirciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 vasario 2012 - 13:46
user posted image
šitie manau mėlynakėms vasaroms tinkami...
o tokių reikėtų vengti
...nors abu rinkiniai skirti mėlynooms akims.

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 20, 14:45)
g.gif As kazkodel samoningai ar ne visad bandziau nusisaltinti (ar i soft vasara ar i "Ziema"), turejau daug juodos, kuri budama prie veido manes, kai ir visu Neziemu, super-nepuosia. Zalios spalvos nepazinojau isvis biggrin.gif Nors is kitos puses visad megau melyna ir raudona, kurios manau man tinka g.gif
Bet kiek dabar darau nauju atradimu
Savaitgali nusipirkau tokiu spalvu sali
Violetiniai/zalia, veidas prie jo bigsmile.gif atsigaves is karto smile.gif

O dar vasara saves prie rudens niekad nepriskirciau biggrin.gif

Pavydžiu blush2.gif aš nerandu savęs spalvose dar... nepatinku nei su pilka... nei su mėlynom... kažkada išvis net nesuvokiau kaip galima mėlynos spalvos rūbus dėvėt... apart royal blue ir navy.
Dažniausiai devėdavau kažkokias burgundy/violet... black ir dar mėgau visokias beige su ryžom kokiam derinį... retsykiais kokią dar žalią... žydrą... bet visų tų lilac, pink ir panašių pastelinių vasaros spalvų ne per labiausiai g.gif kažkaip su metais iki jų tinka/netinka metodu "prisikasiau"... o gal toks viduje spalvinis periodas atėjo... atseit branda g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 13:27)
Šiaip visur rašo kad intuityviai jaučiam kuri spalva labiau mus puošia ir taip renkamės vienos ar kitos paletės spalvas daug maž. Bet su teorija kad antai kažkaip ir vidus atitinka pagal tą tipą - nesutinku. Jei taip būtų nebūtų man amžinai tokio bzingto iš pavasario paletės kažką užsidėt... iki pirmos foto aišku. Po to keliaudavo gilyn į spintą rūbas. O kai matai kad dera, akis pabrėžia... juk ir be teorijos dažnai tai matosi... tai ir gaunas kad daugelis rūbų iš esamo tipo paletės  mirksiukas.gif
Manau netgi galima spalvinį tipą nusistatyti pagal tai kokių spalvų rūbai dominuoja spintoj, nebent visai nežiūri žmogus bendro vaizdo, tik į patį rūbą (patinka/nepatinka).

Dėl makiažo cool vasaroms manau puikus pavyzdys kur dėjau su Milla reklamose. Vasaroms svarbu neperspaust su ryškumu... ir labai šiltų manau irgi reikėtų vengti. Mano akys lyg ir tokios mėlynos, su tamsiai rudais šalto atspalvio šešėliais dar mėlynesnės atrodo... o su tokiais rudais, kur bent kiek į ryžumą... nors ir mėlynesnės, bet bendras vaizdas ne koks...

Man pagal spintos turini iskart kilo mintis vasara.. lotuliukas.gif bet kartais nezinau kaip su ta akim, keista, kai vienas zmogus sako, kad ta spalva tau tinka, o kitas, kad netinka unsure.gif mane kartais dar irgi nugali simpatija spalvoms, kai nesuprantu, nesu tikra tinka/netinka, tada ziuriu ar labai patinka lotuliukas.gif bet as isvis kazkokia maisytais norais, nes visu tipu paletese man bent po puse spalvu patinka verysad.gif dabar turbut isvis isimeciau i ziemos palete, visokiu raudonu, roziniu, geltonu, oranziniu noriu bigsmile.gif
---
Mano akys mėlynos, bet mėlyni šešėliai man netinka, atrodo baisiai lotuliukas.gif violetiniai visokie irgi kažkaip keistai.. atrodau kaip paraudusiomis akimis, fanarais.. vistik labiausiai paryškėja su visokiomis rudomis, rusvomis, nu dar pilki gražu g.gif bet joa, tokie rudi be ryzumo ir visokio panasumo i auksa.. as isvis besigilindama ir mokydamasi siltumo/saltumo imu galvoti, kad mano akys labai saltos g.gif nuotraukas tyrinedama ziuriu, kai buvau vario, karameles, pienisko sokolado visokioms spalvom su ryzumu, tai su oda dar kazkaip nesipjauna, bet va akys kazkokios ledines tik vaizda gadina g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 14:17)
Pavydžiu  blush2.gif  aš nerandu savęs spalvose dar... nepatinku nei su pilka... nei su mėlynom... kažkada išvis net nesuvokiau kaip galima mėlynos spalvos rūbus dėvėt... apart royal blue ir navy.
Dažniausiai devėdavau kažkokias burgundy/violet... black ir dar mėgau visokias beige su ryžom kokiam derinį... retsykiais kokią dar žalią... žydrą... bet visų tų lilac, pink ir panašių pastelinių vasaros spalvų  ne per labiausiai g.gif kažkaip su metais iki jų tinka/netinka metodu "prisikasiau"... o gal toks viduje spalvinis periodas atėjo... atseit branda g.gif

Jūs kiek atsimenu irgi kieta vasara rolleyes.gif aš vistiek nesusidraugavau su tom skystom čiut čiut žydroms, rožinėm, levandų.. man jos šlykščios ir vistiek netinka.. unsure.gif o va tos tamsesnės, ir tiesiog prigesintos, duslios gražu, bet sunkoka perlipti per save, nes nors ir buvau prikaupusi juodų, pilkų, mėlynų, tamsiai violetinių, rudų, bet vistiek turiu silpnybę ryškioms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 16:10)
Mano akys mėlynos, bet mėlyni šešėliai man netinka, atrodo baisiai  lotuliukas.gif violetiniai visokie irgi kažkaip keistai.. atrodau kaip paraudusiomis akimis, fanarais.. vistik labiausiai paryškėja su visokiomis rudomis, rusvomis, nu dar pilki gražu  g.gif  bet joa, tokie rudi be ryzumo ir visokio panasumo i auksa.. as isvis besigilindama ir mokydamasi siltumo/saltumo imu galvoti, kad mano akys labai saltos  g.gif  nuotraukas tyrinedama ziuriu, kai buvau vario, karameles, pienisko sokolado visokioms spalvom su ryzumu, tai su oda dar kazkaip nesipjauna, bet va akys kazkokios ledines tik vaizda gadina  g.gif
Jūs kiek atsimenu irgi kieta vasara  rolleyes.gif  aš vistiek nesusidraugavau su tom skystom čiut čiut žydroms, rožinėm, levandų.. man jos šlykščios ir vistiek netinka..  unsure.gif  o va tos tamsesnės, ir tiesiog prigesintos, duslios gražu, bet sunkoka perlipti per save, nes nors ir buvau prikaupusi juodų, pilkų, mėlynų, tamsiai violetinių, rudų, bet vistiek turiu silpnybę ryškioms  rolleyes.gif

taip aš kieta vasara biggrin.gif
O ruda eina kaip mėlyną intensyvinanti spalva... labai tinka... bet galim ir kitų spalvų rast.
Man patinka jau rodytas pilka su rožine... manau tinkantis visoms vasaroms, tike rudakėms, tiek žaliaakėms bei mėlynakėms ax.gif
su mėlynom atsarkiai reikia turint mėlynas akis, neperspaust... bet visai gražu šviesiai mėlyna (tokia kiek plieno atspalvio),pilka ir anglies, tik toks jau vakarinis makiažas gaunas. Dar galim pravedimą kokiu akies rainelės spalvos pieštuku daryt... tik va nepamenu apačioj ar viršuj g.gif
galim dar nuo Liv Tylor kopijuot makiažą... jos akys labai šaltos ir mėlynos. Tik apvest juodai, kaip ji mėgsta nereikėtų... užtektų kokio tamsiai pilko. Visą kitą galim kopijuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 16:32)
taip aš kieta vasara  biggrin.gif
O ruda eina kaip mėlyną intensyvinanti spalva... labai tinka... bet galim ir kitų spalvų rast.
Man patinka jau rodytas pilka su rožine... manau tinkantis visoms vasaroms, tike rudakėms, tiek žaliaakėms bei mėlynakėms  ax.gif
su mėlynom atsarkiai reikia turint mėlynas akis, neperspaust... bet visai gražu šviesiai mėlyna (tokia kiek plieno atspalvio),pilka ir anglies, tik toks jau vakarinis makiažas gaunas. Dar galim pravedimą kokiu akies rainelės spalvos pieštuku daryt... tik va nepamenu apačioj ar viršuj  g.gif
galim dar nuo Liv Tylor kopijuot makiažą... jos akys labai šaltos ir mėlynos. Tik apvest juodai, kaip ji mėgsta nereikėtų... užtektų kokio tamsiai pilko. Visą kitą galim kopijuot rolleyes.gif

as tikrai esu pastebejusi kad man (cool summer) tinka saltas sviesiai melynas plieno atspalvio akiu seselis
taip pat rudi , bet salti atspalviai
visi rudi silti ir i ryzuma atrodo tragiskai.. kazkada atsimenu labai nesuprasdavau kodel man siltos rudos spalvos netinka. kiek ziuredavau paletes akiu seseliu skirtas melynoms akims visur daznai budavo silta ruda spalva, bet va realiai cool summer visiskai netinka , tiek makiazas, tiek rubai atrodo tragiskai tokios spalvos
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 14:17)
Pavydžiu  blush2.gif  aš nerandu savęs spalvose dar...
Dažniausiai devėdavau kažkokias burgundy/violet... black ir dar mėgau visokias beige su ryžom kokiam derinį... retsykiais kokią dar žalią... žydrą... bet visų tų lilac, pink ir panašių pastelinių vasaros spalvų  ne per labiausiai g.gif

Paziurejau dar tavo paletes, IMHO nebutina rinktis pastelines, jei jos ne prie dusios, yra gi ir sodresniu spalvu, neblogu violetiniu, melynu, zaliu...Net kai randi savo potipi, taigi neprivalai nesioti visu jam priskiriamu spalvu g.gif mano paleteje/se yra blyskesniu, kuriu as privengiu, nes mano nuomone man jos maziau tinka g.gif
Pvz is sitos kairio virsutinio kampo kazi ar ka rinkciausi

user posted image

Tavo ivairiuose ivaizdziuose man labai grazus, kur tamsiai apsirengus su vaiku smile.gif jei netraukia ant pasteles, galima kombinuoti is vid tamsumo ir tamsiu, su sviesesniais akcentais gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 vasario 2012 - 16:40