Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Tipas ir metai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

o aš vis apie save... 4u.gif biggrin.gif persikeliu į šią temą, nes nenoriu teršti "ekonomiško garderobo" savo tipo paieškoms...

Ačiū merginoms: Dontstop, Shanai ir Bytte už pagalbą atrandant savo tipą. aciuks.gif Tai sumasumarum atrodo, kad esu deep winter.

Kai kurias iš šių spalvų ir taip jau naudoju, bet kai kurių prisibijodavau (grey, pink, persimon...), na, reiks pamėgint.
user posted image
Atsakyti
user posted image

kaip manot soft samerei tokia spalva tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 02 16, 22:02)
o aš vis apie save...  4u.gif  biggrin.gif  persikeliu į šią temą, nes nenoriu teršti "ekonomiško garderobo" savo tipo paieškoms...

Kai kurias iš šių spalvų ir taip jau naudoju, bet kai kurių prisibijodavau (grey, pink, persimon...), na, reiks pamėgint.

mirksiukas.gif
As kol saves nebuvu nustacius biggrin.gif irgi daug spalvu vengiau, ir visai be reikalo. Dabar jau puse metu kaip akys atsivere, ir spalvu daugiau nesioju ir derinu kitaip ax.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 16, 22:58)
user posted image

kaip manot soft samerei tokia spalva tiktu?  g.gif

Ondatra, tas paveiksliukas toks ·pagerintas" kad is jo nieko nepasakysi g.gif Siaip kaip Softui spalva stiproka g.gif
Kas cia tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 vasario 2012 - 10:13
QUOTE(Cosette @ 2012 02 16, 23:02)
Sveikos,

o aš vis apie save...  4u.gif  biggrin.gif  persikeliu į šią temą, nes nenoriu teršti "ekonomiško garderobo" savo tipo paieškoms...

Ačiū merginoms: Dontstop, Shanai ir Bytte už pagalbą atrandant savo tipą.  aciuks.gif Tai sumasumarum atrodo, kad esu deep winter.

Aš kai peržiūrėjau až foto... man vienoje foto lyg ir į clear kažkiek panaši blush2.gif nežinau kaip veikia šias žiemas spalvos... Nors labiausiai visgi į deep panašu, bet pasižiūrėčiau su kuriomis spalvytėmis būtent akytės ryškesnės atrodo peržiūrint abiejų šių žiemų paletes. Galit rasti siurprizu sau pačiai.
Atsakyti
Man Aniston dėl žiemos buvo su klaustuku. Labai foto jaunos nekokybiškos, be to įtariu ji ten su pinu makiažu ir dažytais plaukais. Tai pasinagrinėjimui
...matosi kad mergina tikrai plaukus dažė... ...ir dar kyla įdomių minčių... kodėl ant raudono kilimo įvairių tipų atstovės gerai atrodo su juodom sukniom unsure.gif ... ir kodėl Aniston su tokia ryškiai raudona atrodo gerai... ir ar tikrai atrodytų soft summer atstovės iš prigimties?...
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 09:48)
kas cia tokia?

nzn, tik kad grazi spalva tai paemiau parodyt
mastau dazyt ar eit link naturaliu
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 17, 11:09)
Man Aniston dėl žiemos buvo su klaustuku. Labai foto jaunos nekokybiškos, be to įtariu ji ten su pinu makiažu ir dažytais plaukais. Tai pasinagrinėjimui
...matosi kad mergina tikrai plaukus dažė... ...ir dar kyla įdomių minčių... kodėl ant raudono kilimo įvairių tipų atstovės gerai atrodo su juodom sukniom unsure.gif ... ir kodėl Aniston su tokia ryškiai raudona atrodo gerai... ir ar tikrai atrodytų soft summer atstovės iš prigimties?...

Na del jos ziemiskumo abejociau kazkiek g.gif
O del raudono kilimo - manau tai didele itaka stilisku, vizazistu, fotografu etc, ne veltui tokias babkes kainuoja sukuriamas ivaizdis rolleyes.gif

Bytte, uzmesi aki i mano "ziemiskas" foto albume blush2.gif idomu ka pasakysi blush2.gif
Atsakyti
o kazi kaip ruduo, gali buti su sviesiais plaukais? g.gif uzkrete mane tas spalvinis tipas, emiau nustatineti mamai g.gif jaunysteje manau ji buvo deep winter ar deep autumn, o gal bet koks kitas ruduo, bet man sitie labiausiai atrodo, o i senatve zinoma to aptarto `ryskumo` lieka vis maziau, ir plaukus dazo sviesiai, man panasu i rudeni, bet koks ruduo gali tureti sviesius plaukus? ar negali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 18, 18:28)
o kazi kaip ruduo, gali buti su sviesiais plaukais?  g.gif  uzkrete mane tas spalvinis tipas, emiau nustatineti mamai  g.gif  jaunysteje manau ji buvo deep winter ar deep autumn, o gal bet koks kitas ruduo, bet man sitie labiausiai atrodo, o i senatve zinoma to aptarto `ryskumo` lieka vis maziau, ir plaukus dazo sviesiai, man panasu i rudeni, bet koks ruduo gali tureti sviesius plaukus? ar negali?  g.gif

Tai light autumn=soft autumn. Tik kai kurie atskiria soft autumn į šviesias ir natūralias...
Gražus blondinės pavyzdys Molly Sims...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 12:51)
Bytte, uzmesi aki i mano "ziemiskas" foto albume blush2.gif idomu ka pasakysi blush2.gif

žinok man kažkaip nenatūraliai tie tamsinti tau plaukai atrodo ir vsio... kur tik veidukas lyg ir žiema, bet nespalvotoje lyg ir ne... o gyvenimo foto plaukai kaip ne tavo. Kažkaip ne taip atrodo žiemos... nusitamsina nors iki mėlynumo tuos plaukus, matos kad nenatūralūs, dažyti, bet vis tiek kažkaip ne taip... tiesiog gal akytės ir pakankamai iki žiemos tempia, bet oda ne g.gif arba gal tik kokia cool būtum... gal cool žiemoms netinka tokie tamsiai rudi plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 18, 18:44)
Tai light autumn=soft autumn. Tik kai kurie atskiria soft autumn į šviesias ir natūralias...

o soft samer sviesiaplaukiu pavyzdziu galima? ax.gif
Atsakyti