Tai paėmė ir padėjo lygybės ženklą tarp true ir warm
deep pamiršau su kuo ten lygybės ženklas, bet jų akys turi būt beveik juodos, ir gal šaltumo dar daugiau
nes va yra gi tamsių plaukų, bet ne mėlynai juodų, o šilto atspalvio, šiltos odos ir mėlynų ar dar kokių, bet ne beveik juodų akių, tai kur juos dėt? į softą neina, tos nuplautos spalvos jiems
, o deep autumn per šaltos, per tamsios... tai lieka true. Tai tas true/warm autumn labai išsipletė sakyčiau...
Dėl aishvarios aš gi nesigynčijau... tik kaip faktą konstatavau, kad man ji va tokia mėlynakė atrodė. Mačius buvau į pavasarius priskirtą... paskui skaitau kad clear winter... paskui deep winter. Nu galvoju deep tai jinai niekaip nesigauna su savo akimis, jokio gilumo aš juose nematau. O apie warm kažkaip net nepagalvojau, nes mėgsta ją į žiemas dėt. Šiaip aš viduje nesutikau su žiemos potipiu, nes man ji labai šilta, ir šiltose spalvose visada geriau atrodė
Man ji spalviškai į mano mamą labai panaši, tik pas ją akys žalios, kaip Aishvarijos kažkur su lindzėm, tai vis atkreipdavau dėmesį kur ją priskiria... Aš vis sukau galvą, kaip žiemą gali taip darkyti šaltos spalvos... kai susipažinau su spalviniais tipais, savo mamą į rudenėlius priskyriau... bet kadangi labai tamsūs plaukai, tai maniau deep'as, paskui nusprendžiau kad negali būt deep, nes akys šviesios... o kaip pavasaris per tamsi ji man... kai Aishvarią osinkoj prie žiemų priskyrė, tai aš pamaniau, gal ir mano mamą ten pat, toks labai ribinis tipas. Bet kadangi labai jau ryškios splavos, tai net nebandė mama tų spalvų... net arti veido nedėjo. Man dar daug kas ten neaišku, kada ramiai pasižiūrėsiu, kaip ten su tais true... pamenu lyg ir tu buvai radus puslapį su warmais tamsiaplaukiais
... be ryžikų. Tada manau Marcia Cross irgi yra tikras warmas, paprasčiausiai nusidažė ryžai ir tiek.
Aleksejus čiadovas - soft autumn... bet jis niekur juodai baltai nebūna...
ne kas su Wiliu... bet sutik juodi plaukai jam nelabai
man tai tik akys ir balintys dantys ir išsiskiria, bet ir tai akys nepapuolą į tamsių kategoriją... tik jų baltymas labai švarus. Keiros akys gal net tamsesnės, o irgi soft tipažas: