Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 15:07)
Lyg tai žiema...  g.gif  baltos maikutės tik priduoda cinkelio... tik protelis neišneša kokia jis žiema galėtų būt g.gif  o osinkoje jo neanalizavo?

Jaa, cinkelio karsta.gif
Man del potipio irgi nevisai aisku, jauno foto geru beveik nera g.gif Deep'as gal ne g.gif
Osinkoje nemaciau g.gif
Bet tai jis toj paskutineje su softine spalva visai neblogai atrodo unsure.gif
Atsakyti
pagal asmenines paletes šitą personą patalpino į true autumn:
user posted image
...jei jau taip... tai aš nežaidžiu schmoll.gif koks gi čia tikras ruduo? aš rudeni tokių žalių nimatiau blush2.gif

o Wilis pagal akis ir odą turėtų drožt į soft autumn... bet man jis kažkaip būtent su tuo chaki šiaip sau, pamėlęs aplink lūpas, lyg širdininkas koks...
tai gal tada jis irgi cool winter... toks su viduržiemio atlydžiu lotuliukas.gif nes į clear pro jokius vartus... o deep ... šalia stovi Demi, ji kaip ir šviesiausias variantas deep, o Wilio akys šviesesnės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 15:46)
pagal asmenines paletes šitą personą patalpino į true autumn:
user posted image
...jei jau taip... tai aš nežaidžiu schmoll.gif koks gi čia tikras ruduo? aš rudeni tokių žalių nimatiau blush2.gif

o Wilis pagal akis ir odą turėtų drožt į soft autumn... bet man jis kažkaip būtent su tuo chaki šiaip sau, pamėlęs aplink lūpas, lyg širdininkas koks...
tai gal tada jis irgi cool winter... toks su viduržiemio atlydžiu lotuliukas.gif nes į clear pro jokius vartus... o deep ... šalia stovi Demi, ji kaip ir šviesiausias variantas deep, o Wilio akys šviesesnės.

blink.gif Dar i True unsure.gif Del Deepo dar gincyciausi, bet True, taigi turi buti visi 3 pozymiai silti g.gif schmoll.gif Koks cia psl?

O tau neatrodo, kad Bruco oda tokia neutraloka g.gif gal del to nevisiskai tragiskai ir softo ivaizdyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 17:17)
blink.gif Dar i True unsure.gif Del Deepo dar gincyciausi, bet True, taigi turi buti visi 3 pozymiai silti g.gif  schmoll.gif Koks cia psl?

O tau neatrodo, kad Bruco oda tokia neutraloka g.gif gal del to nevisiskai tragiskai ir softo ivaizdyje g.gif

dar neradau kokiam puslapy... osinkoj perskaičiau... ir išsižiojau. Tiesa pasakius aš senai irgi sukau galvą kur tokius va piliečius kišt... bet kad taip va į true g.gif dabar ilgai analizuosiuos kas čia kaip... nes ir daugiau tokių tamsiaplaukių rudenėlių kaip supratau užmatė moterys...
Aishvaria - irgi true... bet dėl jos... įtikino My Webpage

Tai kad visas jis toks neutralokas. Ir kontrasto šnipštas, tik akių ir dantų baltumas išsiskiria iš bendro spalvinio konteksto... tai todėl ir būtų softas jis. Bet tos baltos maikutės g.gif ... matyt jis irgi true autumn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 16:30)
dar neradau kokiam puslapy... osinkoj perskaičiau... ir išsižiojau. Tiesa pasakius aš senai irgi sukau galvą kur tokius va piliečius kišt... bet kad taip va į true g.gif dabar ilgai analizuosiuos kas čia kaip... nes ir daugiau tokių tamsiaplaukių rudenėlių kaip supratau užmatė moterys...
Aishvaria - irgi true... bet dėl jos... įtikino

Tai kad visas jis toks neutralokas. Ir kontrasto šnipštas, tik akių ir dantų baltumas išsiskiria iš bendro spalvinio konteksto... tai todėl ir būtų softas jis. Bet tos baltos maikutės  g.gif ... matyt jis irgi true autumn  lotuliukas.gif

Tu man dabar pasakyk del True ir Warm g.gif Lygybes zenklo det negalim - tai koks santykis?

As dar tave neseniai itikinejau, kad Aishwaroje daug siltumo ax.gif

Nesakyciau, kad kontrasto visai ner.
Be to zavingai juodai/baltam atrodo g.gif (arba man is meiles akys apteme)

user posted image

user posted image

user posted image

Priviso tu Rudeneliu biggrin.gif
O tu mane pvz, kur su juodais plaukais fotkes - kam priskirtum (isivaizduok, kad kitu foto nematei? g.gif

Papildyta:
Bruce'o dukryte, labiau i ji nei i mama, man g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai paėmė ir padėjo lygybės ženklą tarp true ir warm unsure.gif
deep pamiršau su kuo ten lygybės ženklas, bet jų akys turi būt beveik juodos, ir gal šaltumo dar daugiau g.gif
nes va yra gi tamsių plaukų, bet ne mėlynai juodų, o šilto atspalvio, šiltos odos ir mėlynų ar dar kokių, bet ne beveik juodų akių, tai kur juos dėt? į softą neina, tos nuplautos spalvos jiems schmoll.gif , o deep autumn per šaltos, per tamsios... tai lieka true. Tai tas true/warm autumn labai išsipletė sakyčiau...
Dėl aishvarios aš gi nesigynčijau... tik kaip faktą konstatavau, kad man ji va tokia mėlynakė atrodė. Mačius buvau į pavasarius priskirtą... paskui skaitau kad clear winter... paskui deep winter. Nu galvoju deep tai jinai niekaip nesigauna su savo akimis, jokio gilumo aš juose nematau. O apie warm kažkaip net nepagalvojau, nes mėgsta ją į žiemas dėt. Šiaip aš viduje nesutikau su žiemos potipiu, nes man ji labai šilta, ir šiltose spalvose visada geriau atrodė ax.gif Man ji spalviškai į mano mamą labai panaši, tik pas ją akys žalios, kaip Aishvarijos kažkur su lindzėm, tai vis atkreipdavau dėmesį kur ją priskiria... Aš vis sukau galvą, kaip žiemą gali taip darkyti šaltos spalvos... kai susipažinau su spalviniais tipais, savo mamą į rudenėlius priskyriau... bet kadangi labai tamsūs plaukai, tai maniau deep'as, paskui nusprendžiau kad negali būt deep, nes akys šviesios... o kaip pavasaris per tamsi ji man... kai Aishvarią osinkoj prie žiemų priskyrė, tai aš pamaniau, gal ir mano mamą ten pat, toks labai ribinis tipas. Bet kadangi labai jau ryškios splavos, tai net nebandė mama tų spalvų... net arti veido nedėjo. Man dar daug kas ten neaišku, kada ramiai pasižiūrėsiu, kaip ten su tais true... pamenu lyg ir tu buvai radus puslapį su warmais tamsiaplaukiais g.gif ... be ryžikų. Tada manau Marcia Cross irgi yra tikras warmas, paprasčiausiai nusidažė ryžai ir tiek.

user posted imageuser posted image
Aleksejus čiadovas - soft autumn... bet jis niekur juodai baltai nebūna...
ne kas su Wiliu... bet sutik juodi plaukai jam nelabai biggrin.gif man tai tik akys ir balintys dantys ir išsiskiria, bet ir tai akys nepapuolą į tamsių kategoriją... tik jų baltymas labai švarus. Keiros akys gal net tamsesnės, o irgi soft tipažas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 17:47)
Tai paėmė ir padėjo lygybės ženklą tarp true ir warm  unsure.gif
Tai tas true/warm autumn labai išsipletė sakyčiau...
Man dar daug kas ten neaišku, kada ramiai pasižiūrėsiu, kaip ten su tais true... pamenu lyg ir tu buvai radus puslapį su warmais tamsiaplaukiais g.gif ...
tada manau Marcia Cross irgi yra tikras warmas, paprasčiausiai nusidažė ryžai ir tiek.

Aleksejus čiadovas - soft autumn... bet jis niekur juodai baltai nebūna...

ne kas su Wiliu... bet sutik juodi plaukai jam nelabai biggrin.gif man tai tik akys ir balintys dantys ir išsiskiria, bet ir tai akys nepapuolą į tamsių kategoriją... tik jų baltymas labai švarus.

g.gif Eisiu skaityti kada Osinkoje is naujo rudens tema. Ten kazkur maciau rudens skirstyma i 4 tipazus g.gif Aha, buvau radus neryzu, Kapsules temoj dejau kazkur smile.gif
Marcia naturaliai ne Warm'as schmoll.gif
Gal gali but Softas, parsidaze, padidejo kontrastas, panasiai kaip as. Ji ta didesni kontrasta puikiai toleruoja ir ja puosia

user posted image

user posted image

user posted image

IMHO Ciadovo kontrastas zemesnis nei Bruce'o g.gif

Variantas - pameni kazkada pasakojau, Osinkoje diskutavo apie chameleonus, kur lengvai persikelia i kita tipa, negadina ju skirtingi variantai. Ju pagrindinis pozymis - nemazai neutralumo (pvz oda) ir ryskios akys? - Bruce'as??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 vasario 2012 - 18:20
čia daug wilio foto, ir dar kai su plaukais... kai kur tikrai atrodo tikra žiema, ypač su fuksiniai rožiniu švarku biggrin.gif ... bet kaip soft tipažas irgi neblogai. Klausimas kur foto daugiau taisytos.

o dukra tai tokia maišyta išėjo, akys mamos, nosis lyg irgi, proporcijos tėvo... žodžiu nieko gero... vat ir gimdyk dukras nuo vyriškų vyrų, kas kad gražių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 16:51)
O tu mane pvz, kur su juodais plaukais fotkes - kam priskirtum (isivaizduok, kad kitu foto nematei? g.gif

???? ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 18:23)
čia daug wilio foto, ir dar kai su plaukais... kai kur tikrai atrodo tikra žiema, ypač su fuksiniai rožiniu švarku biggrin.gif ... bet kaip soft tipažas irgi neblogai. Klausimas kur foto daugiau taisytos.

o dukra tai tokia maišyta išėjo, akys mamos, nosis lyg irgi, proporcijos tėvo... žodžiu nieko gero... vat ir gimdyk dukras nuo vyriškų vyrų, kas kad gražių unsure.gif

Senos maziau gal taisytos. g.gif
Tikrai ziema, su juoda oda l.gerai. Beje, filme Sakalas, kur nusiblondina, irgi gerai.

Beje Demi labai jauna irgi ne tokia jau grazuole buvo smile.gif Sunus jiems butu gavesi mirtinai zavingi, su tokiu misinuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 19:27)
???? ax.gif
Senos maziau gal taisytos. g.gif
Tikrai ziema, su juoda oda  l.gerai. Beje, filme Sakalas, kur nusiblondina, irgi gerai.

Beje Demi labai jauna irgi ne tokia jau grazuole buvo smile.gif Sunus jiems butu gavesi mirtinai zavingi, su tokiu misinuku rolleyes.gif

Man toje foto plaukai per tamsūs atrodė, panašiai kaip Lindsey su juodais... kad kažką nuspręst reikėtų pamatyt su juodais plaukais ir žiemos spalvom. Šiaip tai sprendžiant iš vienos foto - žiema aišku būtum.

Glaistytos tikrai... vienoje foto Wilis mėlynakis biggrin.gif
bet Čiadovo kontrastas tikrai mažesnis, o svarbiausiai neturi tokių švarių akies baltymų. Fotošopu didinant kontrastą veidas iškart balą... o Wilio nuotraukose veidas išlieka tamsus. Tada nieks nebūt vien akies kontrasto didines, tokiais fintais neužsiiminėjo, nebuvo mados ir reikalo tame nematė. Sakau... vienos žiemos tame holivude irnesakyk.gif
Man demi ir jauna gražuolė atrodė, tokia su cinkeliu. Nelabai man tos taisyklingos patinka blush2.gif
Papildyta:
Tai Marsija tokia šviesi buvo... gal ten irgi dažyta... velnias ją žino, pačios gi nepaklausi biggrin.gif
Atsakyti
visada maniau kad naturali panašiausia į tokę ji:
user posted image
...tik foto nušaltinta gal kaip Wilio mėlynakio, nes toks bendras įspūdis blush2.gif
Atsakyti
Paskutine foto labai nusaltinta schmoll.gif As ja is Melrouse pamenu, nebuvo tokia salta, gan naturaloka atrode g.gif
Bytte, atlikau did. darba biggrin.gif susiradau savo, kiek galejau, imanomai "zieminiu" foto, Soft sumeriniu ir dabartiniu palyginimui. Bus idomu ka pasakysi tongue.gif
Atsakyti