Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 10:24)
Milla - vasara iš prigimties... ir be reikalo į žiemą lenda  g.gif
O akys ne tokios jau ir šaltos.

aš tai Linsey mačiau spąstai tėvams... dar kažkur, bet kol vaikas dar. Šiaip kažkuo ji ir iš bruožu į tave panaši... gal dėl vaikiškumo

Tiksliai unsure.gif ne tokios jau ir saltos, net rudumo kazkokio lyg matau g.gif Nors ten tu seseliu reklamoje mano nuomone ji specialiai "pasiltinta". Bet man ji vistiek saltuole, labiau nei Linda.

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 10:24)

aš tai Linsey mačiau spąstai tėvams... dar kažkur, bet kol vaikas dar. Šiaip kažkuo ji ir iš bruožu į tave panaši... gal dėl vaikiškumo

Ot tai aciu biggrin.gif As gi labai rimtas zmogus hihihi.gif irnesakyk.gif
Ta filma vaikysteje irgi maciau, bet su suaugusia tai nieko schmoll.gif
O jei rimtai tai manau musu veido forma panasi, akys turbut ir veido bruozai kazkiek, ypac kai sita foto pamaciau smile.gif Tik as matyt naturalus Soft'as nukeliaves i Warm'a, o ji naturalus Warm'as.

QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 16:24)

Atsakyti
tavo monitorius durniuoja... pas Milla ne ruda, tokia gelsvai chaki... aš irgi tą gėri turiu. Visai jis ne rudeninis, prie tam tikro makiažo akys dėl to atrodo žalios, arba pilkšvai mėlynos... galim kad visai jo nesimatytu, tada akys kaip vaikystės foto atrodo.
Aš spalviškai sakyčiau į Milla panaši g.gif , vaikystėj grynai tokius plaukus turėjau... bet mano chaki apvadėlis labai mažutis, tik prie pat pat vyzdžio, tai dažniausiai jo ir nesimato... jei bent kiek prieblanda pasislepia už vyzdžio. O išorinis apvadėlis irgi pas mane yra... tik gal per vidurį rainelė tamsesnė.
Man dar patinka vyrus pagal spalvinį tipą stebėt, nes jie ne taip išsidažę ax.gif
tai toks va tipinis cool winter man atstovas: Tom Cruis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 10:56)
tavo monitorius durniuoja...
Aš spalviškai sakyčiau į Milla panaši  g.gif ,

Man dar patinka vyrus pagal spalvinį tipą stebėt, nes jie ne taip išsidažę  ax.gif
tai toks va tipinis cool winter man atstovas: Tom Cruis  biggrin.gif

Vadinasi durniuoja.
Man tu irgi i Mila spalviskai panasi. Ant jos gali pamatyt, kad ir tau "nusizieminti" nereikia smile.gif

Sutinku del Tomo. Pastebek kaip jis juoda ir melyna spalva megsta, daugybe foto, graziai jam. Nors irgi matau pozymiu, akd palygint su 20 metu senumo foto dabar biski nusvelnejama g.gif

Su diedais viena problema, jie nesirengia spalvotai, sunku rasti ivairesniu foto biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar viena problema, kad didžioji dalis kine esančiu vyriškių žiemos...
Vienas vasarėlius:
user posted imageuser posted image
visad galvojau kad jis soft summer atstovas, bet kažkaip dabar pasižiūrėjau... gal jis dirbtinai softinosi g.gif , visgi vaidina nuo mažų dienų, holivude juk vaikus dažyt norma... o gal su amžium "atšalo" biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie vyrus -
Kai nelieka plauku, kaip su tais tipu pozymiais biggrin.gif?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kai nelieka plaukų, tenka taip žiūrėt lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
Bytte, nesityciok is mano meiles biggrin.gif
Man tai jis ziema su plaukais ir be plauku, pagal kontrasta.

O is zymiu neziemu tai pvz Pitas mirksiukas.gif

O Leonardo man atrodo pradejo lipt is Softo kai pradejo ivaizdi link rimtesnio keisti, is berniuko i vyra tongue.gif
Kontrasto jame sakyciau yra
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 vasario 2012 - 13:40
user posted image
netyčia ne komufležinis ir su spalvom

Tai ir žiūriu, kad visai Dicaprio ne softinis... beveik juodu kostiumu, baltais marškiniais gerai atrodo...
Bredas tai tikrai soft summer atstovas... tiek dažytas, tiek su žila barzda
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 13:47)
user posted image
netyčia ne komufležinis ir su spalvom

Tai ir žiūriu, kad visai Dicaprio ne softinis... beveik juodu kostiumu, baltais marškiniais gerai atrodo...

O geras, retenybe tokia Bruce'o foto lotuliukas.gif

As sakau, kad Dicaprio kontrastinis, man labai padeda tavo metodas su nespalvotom foto 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 14:45)

Ai tikro grozio niekuom nesugadinsi lotuliukas.gif

Nori pasakyt jis ne Ziema g.gif
Atsakyti
Lyg tai žiema... g.gif baltos maikutės tik priduoda cinkelio... tik protelis neišneša kokia jis žiema galėtų būt g.gif o osinkoje jo neanalizavo?
Atsakyti