QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 08:02)
varom dviese čia
Man tai jinai softo įvaizdyje
... o visai kur nusišviesinus... purvina atrodo ir tiek...
Man ji isvis anksciau kazkaip neuzkliuvo, nelabai zinau kas tokia (na zinau, kad zvaigzdute, bet niekur jos nemacius filmuose ar pan). Tiesiog anksciau kazkur esu macius priskirta prie Softo, o kai tu idejai prie Warm'o tai nuejau paziureti jos foto. Sutinku 100 proc kad blondiniskumas jai ne pro kur, cia tas pats mitas, kad blondine visoms tinka turbut
bet veidas dingsta, bruozai susilieja.
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 08:28)
grįžtant prie Millos ir Lindos (bet jetau kokios panašios vienok)
Čia manau irgi mitas - kad šviesūs plaukai neva jaunina... tai visos perkopusios į antrą amžiaus pusę šviesinasi kiek begali, Bet ne visoms tai į gerą. Y
Milla ryškiai labiau clear, o Linda kiek labiau deep... čia pagal mano sistemą
... visas kontrastingas vasaras skirstau į išblukuses žiemas: išblukus clear, išblukus deep ir išblukus cool
... atitinkamai pasistengus daugiau mažiau į tų žiemų rėmus papuoli... nors Linda man labiau į cool panaši, bet su gepardo rašto kailiniais puikiai atrodė... o čia kaip ir deep potipiui tinkantis dalykas...
Panasios ziauriai
IMHO, dabar paskaicius ir dar palyginus, visgi Mila Cool summer o Linda Ziema. Nu Miloje silumos nera visai, o Linda saltas tipas, bet yra gaideliu silumos, mano nuomone jos i siltuma apdarai ar plaukai negadina taip, kaip gadina Mila. Paziurek i jaunos Milos foto - man gryna Cool summer, reiks dar kada paziureti ta sena Zydraja laguna
Milos ir akys zymiai saltesnes.
Linda man i Cool ne, matau joje kazka silto, manau su atitinkamom pastangom galetu i Autumn pereiti
Balsuociau uz Deep.
Linda
O su tuo perejimu i Softus manau suveikia toks veiksnys, kad softines spalvos kiek maskuoja odos netobulumus, t.y. susilieja bendras vaizdaas, bet raukslytes ir tt matosi maziau. Gal del to jos linksta softintis
As pati buvau susisoftinus/sviesinus visai, ir pakomentavai kazkada, kad veidas dingsta, pasiziurejau savo foto senas - nu tikrai dingsta
Isblukus ziema
vis geriau nei pridusinta
Aina, jusu antram paveiksliuke ideta mergina manau tikrai ne pavasaris. Apie juodaodes nzn, nesigylinau nes neaktualu. Nors siaip visos latinos priskiriamos Ziemoms arba Rudeneliams.
Papildyta: