Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:57)
*ir dar raudonplaukė soft autumn kokia gali būt (ne visai ryža, tik ryžavota... ):

**Ne-a... ten Aishvaria irgi su lindzėm... rudom. Jos natūralios akys mėlynos, bet žvaigždutė ruda... kaip Sofi Loren.
ir dar Merlyn Monro vairuotojo pažymėjime įrašyta kaip rudaakė... jos akys irgi mėlynai rudos  blink.gif ... ne jokios dangaus mėlynumo...

* drinks_cheers.gif Uztad idejau jenna Fisher, jo toks svelniai ryzas Soft rudenelis ax.gif Zalsvom akim.

** Ane? keista. Bet vistiek negali but tokia ryzkiai melyna kaip daugelyje foto. O rudos priemaisos ir yra rudenelio pozymis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:45)

Šiltas ruduo (iš ten pat)
user posted image

Gal kas gali pasakyt kas tokia tai is desines blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 16:06)
Gal kas gali pasakyt kas tokia tai is desines blush2.gif  4u.gif

user posted image
Ar šita?
Lindsay Lohan
Atsakyti
Aciu.
Tai ji Warm'as? Anksciau neatkreipdavau demesio. Dabar ziuriu pas mane kontrastingumas/spalvingumas panasus

user posted image

user posted image

Atsakyti
šiaip vaikystės foto visiška ryžikė... net nekyla abejonių dėl jos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 16:41)
šiaip vaikystės foto visiška ryžikė... net nekyla abejonių dėl jos

Tai cia taip drinks_cheers.gif As tik galvodavau, kad ji Softas, o ziuriu ir Warm'o ivaizdyje neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 17:45)
Tai cia taip drinks_cheers.gif As tik galvodavau, kad ji Softas, o ziuriu ir Warm'o ivaizdyje neblogai.

varom dviese čia biggrin.gif
Man tai jinai softo įvaizdyje schmoll.gif ... o visai kur nusišviesinus... purvina atrodo ir tiek... nors turiu įtarimą kad mergina balino strazdanas ir deginosi soliariume, ko pasekoje turi pigmentinių dėmių...

Atsakyti
Jus varykit drinks_cheers.gif nes ismanot ka darot.O mes skaitom biggrin.gif Kai turesim tokias akis, kad iziuret tuos tipus ir mes prisijungsim lotuliukas.gif Nesinori neitema ka nors nusivaziuot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 17:24)
Aciu.
Tai ji Warm'as? Anksciau neatkreipdavau demesio. Dabar ziuriu pas mane kontrastingumas/spalvingumas panasus

user posted image

user posted image

A-negrazu,B-irgi.
Atsakyti
grįžtant prie Millos ir Lindos (bet jetau kokios panašios vienok)
user posted image
šitjoje foto manau tikrai Linda labiau atitinka cool potipį nei Milla, nors kontrastas uždėtas didesnis ir Milai
user posted image
O čia Linda pereidinėja jau į softą manau... jaunystės foto jos kontrastas daug didesnis (nežinau tik ar dažyta ji ar ne), paskui ji vis šviesėja... bet nepasakyčiau kad jai tas tiktų. Man kur visai su soft summer tipo šviesiais plaukais ji atrodo visai senai. Čia manau irgi mitas - kad šviesūs plaukai neva jaunina... tai visos perkopusios į antrą amžiaus pusę šviesinasi kiek begali, Bet ne visoms tai į gerą. Ypač tai matosi foto su kepure... nu koks softas gali turėti tokę ružavą odą? joks...

o čia panos kartu tongue.gif (foto montažas?)
user posted image

Milla ryškiai labiau clear, o Linda kiek labiau deep... čia pagal mano sistemą biggrin.gif ... visas kontrastingas vasaras skirstau į išblukuses žiemas: išblukus clear, išblukus deep ir išblukus cool biggrin.gif ... atitinkamai pasistengus daugiau mažiau į tų žiemų rėmus papuoli... nors Linda man labiau į cool panaši, bet su gepardo rašto kailiniais puikiai atrodė... o čia kaip ir deep potipiui tinkantis dalykas...
Atsakyti
O jus man pasakykit kaip pavasariai gali buti tokiais tamsiais plaukais g.gif
user posted image
user posted image
O Kate Blanchet vienur pavasaris kitur vasara
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 15 vasario 2012 - 09:03
jaunutė Linda ir toliau:
user posted imageuser posted imageuser posted image
jaunutė Milla:
user posted image

...ir Milla ne kontrastingam makiaže dabar (tiesa pasakius keista kad retai tokia būna, nes o bet tačiau gerai atrodo... aišku čia pilnas maik up'as, bet aš apie bruožus, man ji ryški tokia kažkokia antžmogė truputį):
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2012 02 15, 10:02)
O jus man pasakykit kaip pavasariai gali buti tokiais tamsiais plaukais g.gif

Visas tamsiaodes irgi skirsto į tuos tipus. Tai Beyonce papuola į pavasarius, o Rihanna į vasaras. Man tai mistika tie tamsiaodžių skirstymai, nei aš jų matčius, nei aš suprantu blush2.gif
Tačiau tas clear spring bet kuriuo atveju gana tamsių plaukų gali būt. Tik kad dažniausiai šio potipio moterys visos nusiblondina, kaip Merlyn Monro.
Papildyta:
Aš Kate Blanchet prisiskyrus sau prie pavasarių... labai jau pavasariška, ypač karalienę ryža kur vaidino. Nemanau kad galima išspaust tokį vaizdą iš light summer atstovių. O vasaroms ją kartais priskiria, nes labai jau ji light, tai lengva migruot... ribinis tipas. Vieni tipai būna labai ant ribos, tai galima sakyt jiems tinka tiek viena, tiek kita paletė, ir jie kaip hameleonai gali būti ir vienu, ir kitu.
O tinklalapiai kartais ne visai vienodą tipizaciją taiko, (tas ribas nusibrėžia skirtingas), tai ir varijuoja ribiniai iš vienur į kitur. Dargi visi buriam iš kavos tirščių, gyvo žmogaus tai nematom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 08:02)
varom dviese čia  biggrin.gif
Man tai jinai softo įvaizdyje  schmoll.gif ... o visai kur nusišviesinus... purvina atrodo ir tiek...

biggrin.gif
Man ji isvis anksciau kazkaip neuzkliuvo, nelabai zinau kas tokia (na zinau, kad zvaigzdute, bet niekur jos nemacius filmuose ar pan). Tiesiog anksciau kazkur esu macius priskirta prie Softo, o kai tu idejai prie Warm'o tai nuejau paziureti jos foto. Sutinku 100 proc kad blondiniskumas jai ne pro kur, cia tas pats mitas, kad blondine visoms tinka turbut doh.gif bet veidas dingsta, bruozai susilieja.

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 08:28)
grįžtant prie Millos ir Lindos (bet jetau kokios panašios vienok)

Čia manau irgi mitas - kad šviesūs plaukai neva jaunina... tai visos perkopusios į antrą amžiaus pusę šviesinasi kiek begali, Bet ne visoms tai į gerą. Y

Milla ryškiai labiau clear, o Linda kiek labiau deep... čia pagal mano sistemą  biggrin.gif ... visas kontrastingas vasaras skirstau į išblukuses žiemas: išblukus clear, išblukus deep ir išblukus cool biggrin.gif ... atitinkamai pasistengus daugiau mažiau į tų žiemų rėmus papuoli... nors Linda man labiau į cool panaši, bet su gepardo rašto kailiniais puikiai atrodė... o čia kaip ir deep potipiui tinkantis dalykas...

Panasios ziauriai smile.gif IMHO, dabar paskaicius ir dar palyginus, visgi Mila Cool summer o Linda Ziema. Nu Miloje silumos nera visai, o Linda saltas tipas, bet yra gaideliu silumos, mano nuomone jos i siltuma apdarai ar plaukai negadina taip, kaip gadina Mila. Paziurek i jaunos Milos foto - man gryna Cool summer, reiks dar kada paziureti ta sena Zydraja laguna biggrin.gif Milos ir akys zymiai saltesnes.
Linda man i Cool ne, matau joje kazka silto, manau su atitinkamom pastangom galetu i Autumn pereiti g.gif Balsuociau uz Deep.

Linda
user posted image

user posted image

O su tuo perejimu i Softus manau suveikia toks veiksnys, kad softines spalvos kiek maskuoja odos netobulumus, t.y. susilieja bendras vaizdaas, bet raukslytes ir tt matosi maziau. Gal del to jos linksta softintis g.gif
As pati buvau susisoftinus/sviesinus visai, ir pakomentavai kazkada, kad veidas dingsta, pasiziurejau savo foto senas - nu tikrai dingsta doh.gif
Isblukus ziema biggrin.gif vis geriau nei pridusinta tongue.gif

Aina, jusu antram paveiksliuke ideta mergina manau tikrai ne pavasaris. Apie juodaodes nzn, nesigylinau nes neaktualu. Nors siaip visos latinos priskiriamos Ziemoms arba Rudeneliams.
Papildyta:
biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Linda iš prigimties žiema tai jau faktas... bet jos tas rudumas mano akimis šaltas (aš taip degu... tiksliau degiau kol degintis galėjau ax.gif ). O jaunos foto grynai cool winter... nes daugiau nėr kur jos kišt pagal tą tipizaciją. Į deepus nepapuola dėl akių, o clear ... kažkokio pikšvumo jos įdegis turi (kaip deep winter atstovių). Pagal tą tipizaciją kur true, bright, dark, tai papultų į true, viskas čia aišku. Pagal tą kur naturali, kontrastinga, šviesi - į naturalią... vadinasi lieka cool, nes būtent šis potipis "pilkiausias"... juk suvasarėja ji gana lengvai. O ir blondine tokia iš cool variantų gavosi blush2.gif

Milla - vasara iš prigimties... ir be reikalo į žiemą lenda g.gif
user posted image
...nepalyginti su žiemų nespalvotom foto (kad ir Lindos)
O akys ne tokios jau ir šaltos.
tuo pačiu dar mmakiažo cool summer tinkamo galim pasižiūrėt, o tai aš amžiais persidažau kaip ir Milla lotuliukas.gif
ir dar...
ir dar... mano mėgiamo dūminio... čia tai jau akys visai šaltos atrodo, nors ir žalios

O ta raudona... ji tinka visoms žiemoms IMHO g.gif ... ir kai kurioms vasaroms... o rudenėliams per "švari"

aš tai Linsey mačiau spąstai tėvams... dar kažkur, bet kol vaikas dar. Šiaip kažkuo ji ir iš bruožu į tave panaši... gal dėl vaikiškumo biggrin.gif
Atsakyti