Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 14:11)
Bytte, tavo nuomone - Soft Autumn?

Ne-a, o kas čia tokia?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 13:46)
Ne-a, o kas čia tokia?

Miranda Kerr.
O kas?
Vienam puslapy taip radau, bet neitikino g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:43)
įdomiai... palaidinė tai iš spring paletės... plaukai warm spring... o va akys rudeninės tokios.

Butent thumbup.gif Bet manau tokia spalva man tinka. Plaukus turiu ryskesnius ryzesnius dabar. Matyt buna maisytu atveju, kuriuos sunku vienareiksmiskai priskirti vienam konkreciam tipui.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 13:47)
Butent thumbup.gif Bet manau tokia spalva man tinka. Plaukus turiu ryskesnius ryzesnius dabar. Matyt buna maisytu atveju, kuriuos sunku vienareiksmiskai priskirti vienam konkreciam tipui.

Is tikro nustatinejant tipa reikia nuo naturalesnes foto, be makiazo, prie dienos apsvietimo, ir gerai zinoti tikra plauku spalva biggrin.gif . Jusu foto nelabai atitinka siuos kriterijus.
O is savo tikro tipo jau galima migruoti pagal norus ir galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 14:49)
Is tikro nustatinejant tipa reikia nuo naturalesnes foto, be makiazo, prie dienos apsvietimo, ir gerai zinoti tikra plauku spalva biggrin.gif . Jusu foto nelabai atitinka siuos kriterijus.
O is savo tikro tipo jau galima migruoti pagal norus ir galimybes 4u.gif

Visiskai su Jumis sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 14:47)
Miranda Kerr.
O kas?
Vienam puslapy taip radau, bet neitikino g.gif

jau man ji į softus nikaip schmoll.gif
user posted imageuser posted image... joks makiažas nepritemtų softo iki šito

QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 14:47)

Man atrodo kad jums labiau sodresnė tiek palaidinės spalva, tiek plaukų tiktų g.gif ji gi jums veidą blukiną g.gif ... sakėt kad realiai kontrastas gyvenime ryškesnis... šiaip tinkamos spalvos tokio efekto neduoda schmoll.gif . Per ryški jums ta palaidinė, nors aš visgi jus soft autumn potipiui priskirčiau blush2.gif ... minėjot, kad plaukai naturalūs medaus atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:08)

. Per ryški jums ta palaidinė, nors aš visgi jus soft autumn potipiui priskirčiau  blush2.gif ... minėjot, kad plaukai naturalūs medaus atspalvio.

Jei man reiktu spelioti, irgi ant prigimtinio Soft Autumn statyciau smile.gif

Miranda ziema bigsmile.gif kaip grazu ja balta/juoda.
Bet ir kitokios spalvos jos negadina
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man atrodo kad jums labiau sodresnė tiek palaidinės spalva, tiek plaukų tiktų g.gif ji gi jums veidą blukiną g.gif ... sakėt kad realiai kontrastas gyvenime ryškesnis... šiaip tinkamos spalvos tokio efekto neduoda schmoll.gif . Per ryški jums ta palaidinė, nors aš visgi jus soft autumn potipiui priskirčiau blush2.gif ... minėjot, kad plaukai naturalūs medaus atspalvio.
[/quote]

Gali buti, kad palaidine per ryski, nes keistai isbukusi atrodau nuotraukoje g.gif Bet tokiu atveju spalva palaidines turetu buti ne sodresne, o labiau prislopinta blush2.gif
Atsakyti
Aš vadinu neteisingai prisipažystu blush2.gif ... vadinu sodresnėm spalvom, tokias... tarkim jei jūsų palaidinę sušlapint, kaip pakistų spalva...
Minkštas ruduo (iš osinkos lobynų)
user posted image
Šiltas ruduo (iš ten pat)
user posted image
čia labai panaši spalva yra, bent aš matau tokią savo monitoriuje...
plaukų spalvas irgi galit pasižiūrėt, bet yra daugiau variantu. Gana spalvingas rudenėlio tipas, daug variacijų galima...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 15:17)
Miranda ziema bigsmile.gif kaip grazu ja balta/juoda.
Bet ir kitokios spalvos jos negadina

man su ružava ne-a, kažkokia išblukus atrodo...
Šiaip kadangi clear atstovė, tai gerai su visom tom clear spring spalvytėm. Man pirmas įspūdis net buvo, kad ji clear spring, nes labai jau mėgėja jų, ir gerai su jom atrodo... tai ieškojau kažko su juoda... ir radau juodą/baltą biggrin.gif ... bet IMHO labai ant ribos su pavasariuku
nors va aishvariją ant ribos su rudenėliu osinkoj priskyrė... o man ji su tokiom dangiško mėlio akimis... pasirodo lindzės unsure.gif gal ir šičia taip?
Atsakyti
Aciu 4u.gif Labai grazi spalvine gama rudens bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:45)
plaukų spalvas irgi galit pasižiūrėt, bet yra daugiau variantu. Gana spalvingas rudenėlio tipas, daug variacijų galima...
Papildyta:

. tai ieškojau kažko su juoda... ir radau juodą/baltą  biggrin.gif ... bet IMHO labai ant ribos su pavasariuku
nors va aishvariją ant ribos su rudenėliu osinkoj priskyrė... o man ji su tokiom dangiško mėlio akimis... pasirodo lindzės unsure.gif  gal ir šičia taip?

Soft autumn
user posted image
Man Aireda i kazka tokio traukia ax.gif

Su tu celebrity akim tai nesuprasi niekad doh.gif

Miranda siltumo tikrai turi, nepavadinciau jos grynai saltu tipu. Nors macius maziukes foto, i ziema schmoll.gif g.gif

O indem IMHO labai daznai i Deep autumn g.gif ypac jei naturaliai paziureti.
Cia akys ne tokios jau melynos mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Dedu nuoroda nes foto labai didele, cia panasu i tikras akis
http://bobby.maisnam...ages/aish01.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 vasario 2012 - 14:53
ir dar raudonplaukė soft autumn kokia gali būt (ne visai ryža, tik ryžavota... ):
user posted image

Ne-a... ten Aishvaria irgi su lindzėm... rudom. Jos natūralios akys mėlynos, bet žvaigždutė ruda... kaip Sofi Loren.
ir dar Merlyn Monro vairuotojo pažymėjime įrašyta kaip rudaakė... jos akys irgi mėlynai rudos blink.gif ... ne jokios dangaus mėlynumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 14 vasario 2012 - 14:58