[quote=Shana,2012 02 14, 13:21]
Jei jus apie lentele, tai tokia radau
Siaip nzn ar galima sumaisyti Soft autumn ir Warm Spring , Warm spring grynai siltas tipas, kaip ir Warm autumn, Soft'as zymiai daugiau saltumo turi.
As pati Warm autumn, ryzi atspalviai labai graziai atrodo, kai tinkamai priderinti, pvz turiu ryza paltuka bet su zydru saliu, atmusa plaukus, daunasi labai grazus derinys (mano plaukai irgi ryzi, panasus i Marcios)
Is tikruju ir as labai megstu ryzus atspalvius ir drabuziuose, o zydrus ignoruoju, o matyt be reikalo, nes jie is tikruju labai pagyvina bendra vaizda.
Bet visdelto warm autumn, toks ryskus tipas. Man labai patinka sita lentele.
Bet gal as visdelto warm spring, nes akys olive green ir oda matyt porcelain
Warm autumn vidutinio kontrastingumo tipas, galima rasti ne vien tik ryzu atstovu, vadina dar True Autumn.
O del akiu didele reiksme turi ju "svarumas", spring turetu but svari aiski, g.b. ryski spalva, Autumn labiau prigesinta, miglele, su gelsvais intarpais ir pan.
Bet pz Christina Hendricks is jusu pavasario lenteles siaip visuotinai laikoma Rudeniu
O del akiu didele reiksme turi ju "svarumas", spring turetu but svari aiski, g.b. ryski spalva, Autumn labiau prigesinta, miglele, su gelsvais intarpais ir pan.
Bet pz Christina Hendricks is jusu pavasario lenteles siaip visuotinai laikoma Rudeniu
QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 13:11)
Bytte, aciu Bet kodel warm autumn, o ne soft autumn? Warm autumn budingas tamsesnis odos atspalvis, tai toks ryskesnis tipas, kaip, pvz., Jennifer Lopez. Mano oda labai sviesi
ne-a, visi balti, sunkiai įdegantys ryžikai papuola arba į warm autumn, arba į warm spring. Aš asmeniškai Lopez niekaip negalėčiau prie warm priskirt, nes man ji nėra grynai šilta. Šiaip dažniausiai ją priskiria prie deep autumn, bet dabar kai ji nusišviesinusi, manau yra soft tipas. Soft tai minkštas, ne kontrastingas tipas, tokios šiltos cinamoninės moterys (man kažkodėl soft autumn asocijuojasi su cinamonu)
Warm kontrastai gana ryškūs, bet tarp spalvų (balta oda, ryži plaukai, akys žalios ar mėlyn. Warm spring tai tie patys ryžikai tik "išskalbti". Jų akys dažniausiai turi tokio skaidrumo, o ryžas plaukas gana šviesus, dažniausiai žydraakiai, su aukso gyslomis rainelėje (kaip pas katinus ), kai tuo tarpu warm autumn daug tamsesnio ryžumo plaukas, taip pat kaštoniniai, jei nelabai tamsūs, o akys dažniausiai turi rusvas gyslas. Kažkaip oliv green akių spalva asocijuojasi su tuo ryšiku stereotipiniu paveikslu...
todėl tokios asociacijos, dėl olive green akių
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 13:37)
Warm autumn vidutinio kontrastingumo tipas, galima rasti ne vien tik ryzu atstovu, vadina dar True Autumn.
Pas mane akys butent ir yra su gelsvais intarpais, prigesinta zali spalva. Na jeigu jau Christina Hendricks laikoma rudeniu, reiskia ir man reiketu perziureti savo spalvas
O vidutini kontrastinguma lemia plauku ir odos ir akiu spalvos kontrastas?
QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 13:48)
O vidutini kontrastinguma lemia plauku ir odos ir akiu spalvos kontrastas?
Taip, jei nespalvota foto
pavasario raudonplaukė:
Bytte, tavo nuomone - Soft Autumn?
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 14:05)
Supratau Ne, ne mano tipas. Pas mane ir antakiai tamsesni ir kontrastas didesnis. Plaukai man tinka kiek tamsesni, nes su tokiais cinamoniniais ar sviesiai ryzais as susilieju, per mazai kontrasto. Matyt, tikrai warm autumn man artimesnis tipas Reiketu dar paksperimentuoti su spalvomis
Bet pasidare zymiai aiskiau, labai dekinga uz paaiskinimus
QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 13:34)
Labai smalsu, todel ikeliu nuotrauka Jusu teismui, aisku su makiazu ir kiek isblukusiais plaukais (bent jau nuotraukoje taip atrodo). Ir visdelto ar as teisi del warm autumn?
spalvos
spalvos
Bent jau as nematau pakankamai kontrasto kad butumet Warm autumn
Labai painu, nes realiai to kontrasto yra daugiau, bet matyt sioje nuotraukoje isryskeja daugiau mano tikras vaizdas.
Tuomet warm spring?
Tuomet warm spring?
įdomiai... palaidinė tai iš spring paletės... plaukai warm spring... o va akys rudeninės tokios.
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 13:43)
įdomiai... palaidinė tai iš spring paletės... plaukai warm spring... o va akys rudeninės tokios.
Plaukai dazyti, makiazo kazkie yra, sako dar nuotrauka nelabai tiksliai atspindi Bet pavasario tokiom akim nelabai isivazduoju