Biškį gal ne į temą, bet žiūriu pas beveik visas labai antakiai toli vienas nuo kito o dėl makiažo tai ypač nuotraukas pažiūrėjus matosi, kad senai moteriai jis turi būt kuo minimalesnis. Turbūt kaip ir ant vaikų, juokingai atrodo išterliotas veidas.
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 11, 03:49)
Biškį gal ne į temą, bet žiūriu pas beveik visas labai antakiai toli vienas nuo kito o dėl makiažo tai ypač nuotraukas pažiūrėjus matosi, kad senai moteriai jis turi būt kuo minimalesnis. Turbūt kaip ir ant vaikų, juokingai atrodo išterliotas veidas.
As irgi tai pastebejau, kad antakiai toli..greiciausiai del odos tempimo operaciju Ir isvis pagalovojau, ko tik neprisidaro zmones, noredami nesenti... Praranda saika ir gaunasi kazkokios pridazytos, istemptos baidykles
Kad į senatvę reikia šviesinti teisybė juk šviesūs plaukai ne taip išryškina trūkumus, net truputį jaunina dažnai reikia atsidžiaugti man tamsiais plaukais dabar reiškia
Tos visai ryškios blond irgi retai kuriai tinka senatvėj... bet va pažinojau tokią kirpėją, kuri ryškiai dažėsi, blondinė ryški buvo (tokia peroksidinė, ale merlyn monro), ir gerai atrodė net į 8-tą dešimtį įkopus.... tai matyt ne visiems tas pilkėjimo procesas į gerą ... ji puikiai atrodė su clear spring rūbais, raukšlės kaip tik mažiau krito į akis.
Gal kaip kam... gal ji išlaliko savo potipyje tiesiog.
osinkoi tai nepamenu tiksliai kur, bet buvo išsakyta mintis, kad su amžiumi mažėja kontrastas ir šaltėja tipažas... bet soft summer nemanau kad su amžiumi tampa cool summer, o gal? juk teoriškai cool nebūtinai su dideliu kontrastu turi būt.
Aš kažkaip cool summer išvis mažai žvaigždžių randu... o būtų visai malionu. Nes net kažkaip įžeidu... visgi ne taip ir mažai mūsų cool summer atstovių, bent Lietuvoje.
Gal kaip kam... gal ji išlaliko savo potipyje tiesiog.
osinkoi tai nepamenu tiksliai kur, bet buvo išsakyta mintis, kad su amžiumi mažėja kontrastas ir šaltėja tipažas... bet soft summer nemanau kad su amžiumi tampa cool summer, o gal? juk teoriškai cool nebūtinai su dideliu kontrastu turi būt.
Aš kažkaip cool summer išvis mažai žvaigždžių randu... o būtų visai malionu. Nes net kažkaip įžeidu... visgi ne taip ir mažai mūsų cool summer atstovių, bent Lietuvoje.
Akių spalvų lindzių pavadinimai:
My Webpage
My Webpage
viena gražuolė cool summer (pagal daugelį tinklalapių):
Bet akys sakyčiau tokios clear winter labiau
Tai gaunasi, kad ji nors ir su žiemos įtaka, bet nėra visai jau toks šaltas potipis...
Bet akys sakyčiau tokios clear winter labiau
Tai gaunasi, kad ji nors ir su žiemos įtaka, bet nėra visai jau toks šaltas potipis...
Ji Osinkoje gerai isnagrineta, bet jau nepamenu kam priskyre
Labai apsidziaugiau neseniai aptikus tokia man artima tema Anksciau daugiau domejausi spalvu-atspalviu tinkamumu. Nors, aisku, kiekviena diena ziurint i veidrodi sprendziu: tinka ar ne tinka
Blaskausi tarp dvieju spalviniu tipu: soft autumn ir warm spring.
Gal daugiau ismanancios forumietes nurodys esminius siu spalviniu tipu skirtumus
Vaizdas toks: plaukai "ryzi" (dazyti, is prigimties pilki su gelsvu atspalviu), akys zalios (alyvu zalsvumas), veido oda labai sviesi, isbalusi (bet atspalvi butu sunku ivardinti), pavasari strazdanos.
Tinka siltos spalvos.
Ar tai vienareiksmiskai warm spring
Gal daugiau ismanancios forumietes nurodys esminius siu spalviniu tipu skirtumus
Vaizdas toks: plaukai "ryzi" (dazyti, is prigimties pilki su gelsvu atspalviu), akys zalios (alyvu zalsvumas), veido oda labai sviesi, isbalusi (bet atspalvi butu sunku ivardinti), pavasari strazdanos.
Tinka siltos spalvos.
QUOTE(Aireda @ 2012 02 13, 20:26)
Labai apsidziaugiau neseniai aptikus tokia man artima tema Anksciau daugiau domejausi spalvu-atspalviu tinkamumu. Nors, aisku, kiekviena diena ziurint i veidrodi sprendziu: tinka ar ne tinka
Tinka siltos spalvos.
Tinka siltos spalvos.
Ne, tikrai ne vienareikšmiškai...
dažniausiai warm spring ne geltono atspalvio sruogelėmis būna, o tokios labiau vario... net jei gelsvos, tai tas gelsvumas irgi varinis.
tokio ryškaus skirtumo kurį galima apibūdint pagal akių, odos ar plaukų spalva nėra...
tiesiog warm spring "švarus" potipis, jam tika šviesios, ryškios, šiltos spalvos, o soft autumn nors pagal šviesumą atrodo vienodai, bet tai švelnių ir šiltų spalvų potipis. be to tai ne visai šiltas tipažas, todėl jiems tinka maišytos, kiek šaltesnes spalvos, nei warm spring. Net ir nusidažius ryžai, soft tipui vis tiek tinka tokios pilkšvai rusvos spalvos, be to netinka ryškiai varinio atspalvio plaukai, va tokie pavyzdžiui:
pagal aprašymą man kažkodėl warm autumn susidarė paveikslėlis... dėl alyvuogių žalsvumo
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 17:23)
Ji Osinkoje gerai isnagrineta, bet jau nepamenu kam priskyre
ją osinkoje irgi prie cool summarių priskyrė... aš dar kažkaip nenorėjau sutikt, tai peržiųrėjau irgi foto. Tai taip įdomiai, akys išryškėja prie tų spalvų, kurios bjauroja odą... tokios pavasarinės akytės. Galėtų clear winter lyg būt nusidažius juodai, bet nesigauna jai. Ar tai nepakanka jos akims ryškumo tam, ar per šviesios tos akys pas ją... su lindzėm tai jėgiškai violetoj atrodė, tikra clear winterė
Papildyta:
Panašių akių savininkė Linda Evangelista:
Mano susidarytam įspūdžiui, daug šaltesnio tipažo atstovė, ir su juoda daug geriau nei Milla atrodo.
Sutinku, kad Linda geriau su juoda draugauja. Bet, bent man, Linda daugiau siltumo savyje turi
Bytte, aciu Bet kodel warm autumn, o ne soft autumn? Warm autumn budingas tamsesnis odos atspalvis, tai toks ryskesnis tipas, kaip, pvz., Jennifer Lopez. Mano oda labai sviesi
Su is Shana pateiktos lenteles warm autumn 1 ir 3 spalvomis visiskai susilieju, nes mano plauskai turi "ryzumo"
Su is Shana pateiktos lenteles warm autumn 1 ir 3 spalvomis visiskai susilieju, nes mano plauskai turi "ryzumo"
QUOTE(Aireda @ 2012 02 14, 12:11)
Bet kodel warm autumn, o ne soft autumn? Warm autumn budingas tamsesnis odos atspalvis, tai toks ryskesnis tipas, kaip, pvz., Jennifer Lopez. Mano oda labai sviesi
Jei jus apie lentele, tai tokia radau
Siaip nzn ar galima sumaisyti Soft autumn ir Warm Spring , Warm spring grynai siltas tipas, kaip ir Warm autumn, Soft'as zymiai daugiau saltumo turi.
As pati Warm autumn, ryzi atspalviai labai graziai atrodo, kai tinkamai priderinti, pvz turiu ryza paltuka bet su zydru saliu, atmusa plaukus, daunasi labai grazus derinys (mano plaukai irgi ryzi, panasus i Marcios)