Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:34)
Mano manymu, kadangi deep winter šaltas potipis, tai į soft... berots kažkokią žvaigždę mačiau... nepamenu... bet į šiltą potipį tikrai nemigruosit... į vasarą kažkiek kontrastą sumažinus galit pereit, bet kontrastą reikia gan sumažint, o kadangi deep potipis nėra ryškiai šaltas, tai matyt į soft papulsit. Čia tik mano pamąstymai. Kartais žmogus gali labai migruot... o kartais natūralus spalvinis tipas tik ir taškas, net nežinau nuo ko tai priklauso...

Ačiū, maždaug taip ir masčiau 4u.gif kažin natūrali gal ir buvau soft summer smile.gif šiaip beje esu labai dėkinga už pagalbą, jei ne jūs, niekad nebūčiau savo tipo nusistačius, nes buvau įsitikinus, kad aš jau kas kas, bet ne žiema biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:34)

Mano manymu, kadangi deep winter šaltas potipis, tai į soft... berots kažkokią žvaigždę mačiau... nepamenu... bet į šiltą potipį tikrai nemigruosit... į vasarą kažkiek kontrastą sumažinus galit pereit, bet kontrastą reikia gan sumažint, o kadangi deep potipis nėra ryškiai šaltas, tai matyt į soft papulsit. Čia tik mano pamąstymai. Kartais žmogus gali labai migruot... o kartais natūralus spalvinis tipas tik ir taškas, net nežinau nuo ko tai priklauso...

Man dar vienas variantas sove i galva, kadangi Deep turintis siltumo potipis gal galima pereiti i Deep autumn, bet cia nuo daugeliu individualiu faktoriu priklauso. g.gif

Bytte, as vat irgi ieskai tokiu celebrity vyresnio amziaus ir nei velnio nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 15:45)
Man dar vienas variantas sove i galva, kadangi Deep turintis siltumo potipis gal galima pereiti i Deep autumn, bet cia nuo daugeliu individualiu faktoriu priklauso. g.gif

vat kažin, jei sakykim nusvilus gerokai soliarumuose plius nudažius šiltu atspalviu plaukus, ar nepermuštų vistiek žiema g.gif na gal toms, pas kurias stiprokas šiltumas odoje.
Atsakyti
O man sanos nuotraukos nieko kažko neparodė, nes tiesiog keičiama plaukų spalva.. ir raukšlių didėja.. biggrin.gif
šiaip manau, kad daugumoje atvejų tipas senstant nesikeičia (plaukai žilsta, bet vistiek nemačiau nei vienos moters, kuri jų nedažytų, nebent tai jau tik grynai kokių 70 metų bobutė), ir viskas juk daugmaž išlieka. Sakyčiau nebent keičiasi žmonės, kurių akių spalva kažkaip natūraliai pasikeičia, vyrams plaukai būna natūraliai keičiasi (ne apie žilimą tik, o ir apie minėtą ryžiką-tamsų, žinau daug tokių atvejų, kai su amžiumi tamsėjo vis unsure.gif ), na dar akys gal tą baltos dalies ryškumą, skaidrumą praranda, o oda tai vistiek manau išlieka.. o vėlgi jei dažo plaukus ar ten deginasi ir t.t., tai čia nemanau, kad natūralus kitimas, o eilinis žaidimas bet kokiame amžiuje g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Viena iš mano gražiųjų ne gražuolių Liza Minelli deep winter:
user posted image
user posted image
matosi kad viskas nupiešta... kas po makiažo sluoksniu? ar dar žiema?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:47)
Viena iš mano gražiųjų ne gražuolių Liza Minelli deep winter:

Labai makijazinasi, neina surasti net su minimum makiazo doh.gif
user posted image
Atsakyti
o Elizabeth Taylor?
user posted image
...kaip jums ji clear winter spalvose?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:53)
...kaip jums ji clear winter spalvose?

Man atrodo visgi teisingas sprendimas, kaip pati minejai, eiti svelnyn, jau geriau i Soft summeri, nei taip doh.gif
Matyt del to dauguma taip ir daro, visgi ryskios svarios spalvos gal daugiau dar isryskina netobulumus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 16:00
tuo tarpu sofi loren sumažino kontrastą, perėjo į soft autumn ir deep autumn ir atrodo žymiai geriau:
user posted image
Papildyta:
O tai kur migruoja clear winter? Elizabeth bandė ten šviesintis... nu irgi total košmar...
Įdomu kaip natūraliai viskas vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:59)
tuo tarpu sofi loren sumažino kontrastą, perėjo į soft autumn ir deep autumn ir atrodo žymiai geriau:

drinks_cheers.gif
Ta pati norejau rasyt, fotkes ieskojau biggrin.gif

Joan Collins
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Del Clear winter as galvoju turbut i vasara, siltuo tai kaip ir nelabai, nusisiltinti sunkoka g.gif Gal i Cool summer lengviausia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 16:11
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti