Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Sveikutes,
noreciau prisijungti prie diskusiju, su jusu nuorodomis ir pagalba nusistaciau kad esu warm spring (nors labai galeciau buti warm autumn, bet akys mano melynos, oda beige tokia, su gelsvom srazdanelem) dabar ir naturalia savo spalva atsiauginus (ji tokia rausvai ruda - tu ryzu atspalviu visokiu yra doh.gif )
1.Norejau paklausti kai jau turi savo palete, tai is kokiu spalvu geriausia sudarineti bazini garderoba?
2.ir niekaip nesuprantu kaip susigaudyti paciu spalvu derinime, kazkiek ziurejau ta spalvu rata..bet visteik nesuprantu pacio derinimo pricipu..gal kas galetu paiaskinti truputi paprasciau blush2.gif
3.beja buvau nusidazius plaukus sveisiomis sruogelemis, labai man tiko (cia pasaliniu ir savo pacios nuomone) ar grizus prie sviesios plauku spalvos is esmes tipas keistusi g.gif

Busiu labai dekinga uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 30 sausio 2012 - 12:48
Spalvų derinimas čia manau jau didžioji dalis - tiesiog išlavinta akis ir įgimta gyslelė. Aš tiesiog pamatau gatvėje kartais man labai gražiai suderintas spalvas, visokių paveikslėlių prisižiūriu. Savo mėgstamas spalvas jau daugmaž esu atkirtusi akį, o su kitomis eksperimentuoju prieš veidrodį, parduotuvėje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 30, 16:44)
Spalvų derinimas čia manau jau didžioji dalis - tiesiog išlavinta akis ir įgimta gyslelė. Aš tiesiog pamatau gatvėje kartais man labai gražiai suderintas spalvas, visokių paveikslėlių prisižiūriu. Savo mėgstamas spalvas jau daugmaž esu atkirtusi akį, o su kitomis eksperimentuoju prieš veidrodį, parduotuvėje.  4u.gif

na sutinku kad tai yra igimta..jau pradejau saugotis patikusiu derinuku paveiksliukus, pavasariui reikes kazka bandyti.. blush2.gif
Atsakyti
Labai įdomi tema.. pagaliau nusprendžiau, kad esu Deep winter... gal kas galėtų dar pasidalinti informacija apie šį tipą? 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu prisikonspektavus apie visus tipus, kol nebuvau tikra rinkausi ir šiaip žadėjau keisti spalvą, tai bijojau palikti kokį tipą lotuliukas.gif , bet šiuo metu kitame kompe, o jis išvažiavęs į Vilnių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2012 02 06, 22:59)
Labai įdomi tema.. pagaliau nusprendžiau, kad esu Deep winter... gal kas galėtų dar pasidalinti informacija apie šį tipą?  4u.gif

http://12blueprints....winter-colours/
Man labai patinka sis puslapis, labai informatyvus, jei angliskai skaitot 4u.gif

Keliu i cia klausima is kitos temos, nes jis atrodo labiau tinkamas siai temai g.gif
Kaip manot - ar zmogaus tipas su amziumi naturaliai keiciasi? Akivaizdu, kad isvaizda keiciasi, ryskus bruozai/spalvos sakyciau turi tendencija kazkiek svieseti, darosi svelnesni g.gif
g.gif

Pvz
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 12:56
Geras niekada nebuvau meryl streep jaunos tokios mačius bigsmile.gif . Visur jau tokią nusišviesinus. Dabar sutinku kad ji yra žiema... ir visada tokia buvo, tik tie šviesūs plaukai ją gadino. Aš buvau atkreipus dėmesį, kad net būdama su šviesiais soft plaukais su ryškiom spalvom daug geriau atrodo, nekalbant apie juodos/baltos derinį, kuris ją tiesiog puošia.
Atsakyti
Kokie galėtų būti įmanomi tipai keičiant tipą iš deep winter? kas būtent keičiasi ar pats metų laikų pavadinimas ar potipis?
Atsakyti
Man gyvenime lengviau pastebėti artimų žmonių kaitą ax.gif
Tarkim mano mama... vien žvelgiant į nuotraukas jaunystes kontrastas akivaizdus. Dabar nei akių baltymas baltas, nei akių rainelė "švari"... Klausimas ar pasikeitė jos spalvinis tipas, ar tiesiog netinkamos spalvos labiau ima kelti į viršų trūkumus g.gif
be to, kai pradėjo važinėti atostogaut piečiau, įgavo labai tamsų įdegį, o Lietuvoje neįdegdavo, matyt nepakako saulės aktyvumo... Kai balta oda, nuspręst šilta ar šalta ji sunkiau, nors kai tokia tamsi irgi nebesuprantu... Kiek prisimenu devėdavo tokius derinius juoda/balta/raudona ir puikiai atrodydavo... Įtart galima kad buvo žiema... bet dabar toks derinys ją daro nesveikai atrodančią... o šiltos spalvos kažkaip maskuoja amžių... Gal artimi žiemai spalviniai tipai tiesiog gali maskuotis kaip žiemos jaunystėje dėl ryškių bruožų (harmonų audros, meilė žmogų priverčia švytėti biggrin.gif )? O gal be pastangų (plaukų dažai, krem pudra, ir pan.) žiemos tiesiog gali būti tik jaunystėje?
O va tėtis jaunystėj buvo toks vario spalvos ryžikas... paskui kažkaip nupilkėjo, nušviesėjo... pražilo... bet kaip tiko jam spalvos iš warm spring paletės, taip ir tinka tik jos... nors nei akys skaidrumu šviečia, ir plaukai jau žili... o ir strazdanų nebeina įžiūrėti... per laika pieno baltumo oda visgi tapo gelsvu įrudžiu, kuriame tos strazdanos ir pasislepė.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 10, 13:25)
Kokie galėtų būti įmanomi tipai keičiant tipą iš deep winter? kas būtent keičiasi ar pats metų laikų pavadinimas ar potipis?

O i kokia puse norit keisti?

Bytte, tu teisi, as irgi jei sudelioju savo gimineje, randu tokiu pavyzdziu. Bet man idomu vat tavo atveju, tu sakei kazkada tikrai buvai Clear winter, dabar nezinai g.gif I ka gali pasikeisti, sakykim naturaliai, Clear winter? Zinai kokiu zinomu vyresnio amziaus atstovu, idomu paieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:40)

Šiaip kol kas neplanuoju keistis, šiaip domiuosi. o gal ir ateity pravers smile.gif kadangi mano plaukai tamsiai rudi, tai keisti įmanoma tik į vieną pusę, ty. šviesinti. o ir šiaip mano plaukų natūrali spalva buvo vidutinė šviesesnė ruda. tai ir įdomu kas buvau su tokiais plaukais, kas būčiau, jei sušviesinčiau juos iki natūralios spalvos. na ir blondiniškai (bet čia teoriškiems pamastymams, kažkaip abejoju kad labai šviesūs man galėtų tikt).
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:40)

Bytte, tu teisi, as irgi jei sudelioju savo gimineje, randu tokiu pavyzdziu. Bet man idomu vat tavo atveju, tu sakei kazkada tikrai buvai Clear winter, dabar nezinai g.gif I ka gali pasikeisti, sakykim naturaliai, Clear winter? Zinai kokiu zinomu vyresnio amziaus atstovu, idomu paieskoti bigsmile.gif

aš tai dirbtinai kažkiek buvau tokia. Nes dažiau plaukus pora tonų tamsiau, be to balinau odą, visai nesidegindavau g.gif
O va mano mama pagal foto turėjo būt natūraliai clear winter. Ji visai juodais plaukais, be to akys žalios su ryškiai geltona rainele...
O dabar va žiūriu į ją ir niekaip nesuprantu kokios splavos jai tinka...
gal ir su manim panašiai g.gif na ir kur šiaušt toms nusenusioms winterėms? nes aš kažkada žiųrėjau tų senų winter atstovių nuotraukas... upasi bože... geriau jau į soft summer perbėgt, kaip Barbara Straizand doh.gif
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 02 10, 15:15)
Šiaip kol kas neplanuoju keistis, šiaip domiuosi. o gal ir ateity pravers smile.gif kadangi mano plaukai tamsiai rudi, tai keisti įmanoma tik į vieną pusę, ty. šviesinti. o ir šiaip mano plaukų natūrali spalva buvo vidutinė šviesesnė ruda. tai ir įdomu kas buvau su tokiais plaukais, kas būčiau, jei sušviesinčiau juos iki natūralios spalvos. na ir blondiniškai (bet čia teoriškiems pamastymams, kažkaip abejoju kad labai šviesūs man galėtų tikt).

Mano manymu, kadangi deep winter šaltas potipis, tai į soft... berots kažkokią žvaigždę mačiau... nepamenu... bet į šiltą potipį tikrai nemigruosit... į vasarą kažkiek kontrastą sumažinus galit pereit, bet kontrastą reikia gan sumažint, o kadangi deep potipis nėra ryškiai šaltas, tai matyt į soft papulsit. Čia tik mano pamąstymai. Kartais žmogus gali labai migruot... o kartais natūralus spalvinis tipas tik ir taškas, net nežinau nuo ko tai priklauso...
Atsakyti