Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aina1979 @ 2012 01 26, 14:19)
Aciu buurbuulis, uz pasvarstymus. mirksiukas.gif As taip pat manau kad siltos man labiau tinka. g.gif O del vasaros tai su viena forumiete diskutavom.Bet daugiau sulaukiau silto tipo nuomoniu.Tai manau, kad prie to ir liksiu.Tik dabar reik nusprest kuris.Siaip paauglystej kiek ziuriu nuotraukas tai mano plaukai tamsus(Kaip rusai sako- rusyje),bet visada su auksiniu atspalviu.Pamenu vasarom visada kompleksuodavau kad ryza, o dar pradinis raudonas idegis, tai isvis, o dar strazdanos...Tai dabar reiks sukt galva prie kurio siltuko apsistot lotuliukas.gif

O susiveliau del vasaros todel kad kletas merginu pasake jog sidabras geriau nei auksas g.gif
Atsakyti
Tai sakyčiau iškart atmetam deep rudenį.. jau lieka tik penki svarstymai biggrin.gif aš dėl papuošalų susilaikiau, nes nesimatė ryškaus skirtumo labai.. gal natūrali buvote kito tipo, bet vistiek man užkliuvo, kad natūrali pilka su auksiniais galais. Dabar dar labiau patvirtina, jei buvote su auksiniu atspalviu plaukais ir tas įdegis rausvas 4u.gif gal reikėtų pabandyti pasifotografuoti su grynai rudenio, pavasario spalvomis, man taip padėjo ir susiaurėjau tik iki dviejų potipių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 26, 16:10)
Tai sakyčiau iškart atmetam deep rudenį.. jau lieka tik penki svarstymai  biggrin.gif  aš dėl papuošalų susilaikiau, nes nesimatė ryškaus skirtumo labai.. gal natūrali buvote kito tipo, bet vistiek man užkliuvo, kad natūrali pilka su auksiniais galais. Dabar dar labiau patvirtina, jei buvote su auksiniu atspalviu plaukais ir tas įdegis rausvas  4u.gif gal reikėtų pabandyti pasifotografuoti su grynai rudenio, pavasario spalvomis, man taip padėjo ir susiaurėjau tik iki dviejų potipių  4u.gif

Aciu. wub.gif reiks pabandyti.Tik reik rast tu spalvu.As jau savo spinta perkraciau... :lotuliukas:Nebent dar reikia parduotuvej kokioj kabinoj pasifotkint.Juk kitaip neleis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 26 sausio 2012 - 16:27
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 26, 17:24)
Nebent dar reikia parduotuvej kokioj kabinoj pasifotkint.Juk kitaip neleis lotuliukas.gif  doh.gif

Kodėl ne, aš irgi taip darau, kai nesu tikra ar tinka drabužis smile.gif Grįžus namo peržiūriu, vyrui parodau ax.gif
Atsakyti
Man buvo sunkoka rasti spintoje tikrų žiemos spalvų, bet šį tą iš senienų atkasiau. Dar merginos sakė fotografuojasi su rankšluosčiais, paklodėmis ir viskuo ką randa thumbup.gif kabinose aš nesifotografuočiau apskritai, nes.. ten apšvietimas tai tragiškas. Man sunku vien nusipirkti daiktą, nes jose neįmanoma pažiūrėti tinka spalva ar ne.
Atsakyti
Nu va perknisau savo spintas.Nezinau kiek cia pavasario, bet rudens lygtai buta.Surinkau kas man atrode silta.Bet nezinau ar teisingai ta suprantu.
My Webpage
Man asmeniskai patiko salotine ir marga skarele ax.gif Nezinau kaip istikro atrodo kitai akiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 27 sausio 2012 - 11:04
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 27, 12:03)
Nu va perknisau savo spintas.Nezinau kiek cia pavasario, bet rudens lygtai buta.Surinkau kas man atrode silta.Bet nezinau ar teisingai ta suprantu.
My Webpage
Man asmeniskai patiko salotine ir marga skarele ax.gif Nezinau kaip istikro atrodo kitai akiai blush2.gif

Sprendžiant iš to, kad 3,4 geriau nei 5,6, o iš žalių geriausiai 7 (9,10 per bloznos, tai soft atkrenta, o paskutinė, nors vaizdo negadina, bet šviesesnė geriau, pavyzdžiui, kur jūs su šviesiai ryžais plaukais trečia berots foto) - esat Warm spring 4u.gif
user posted image

...galiu pasakyt beveik jau kaip taisyklė, kad pavasariukai gali atrodyt ir kaip vasaros, ir kaip rudenėliai... visai blyškūs ir šalti. Sublizga tik savo spalvose... ypač foto.
pagyrimai sugebėjus nupaveiksluoti pavasario žalę... man visada ji arba pilkšva arba mėlsva gaudavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 27, 13:02)
Sprendžiant iš to, kad 3,4 geriau nei 5,6, o iš žalių geriausiai 7 (9,10 per bloznos, tai soft atkrenta, o paskutinė, nors vaizdo negadina, bet šviesesnė geriau, pavyzdžiui, kur jūs su šviesiai ryžais plaukais trečia berots foto) - esat Warm spring  4u.gif
user posted image

...galiu pasakyt beveik jau kaip taisyklė, kad pavasariukai gali atrodyt ir kaip vasaros, ir kaip rudenėliai... visai blyškūs ir šalti. Sublizga tik savo spalvose... ypač foto.
pagyrimai sugebėjus nupaveiksluoti pavasario žalę... man visada ji arba pilkšva arba mėlsva gaudavosi ax.gif

DIDELIS ACIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 27, 12:02)
- esat Warm spring  4u.gif
user posted image

wub.gif
Bytte, tokia plauku spalva rudeneliams dazytis per ryski kazkiek, ane?
Atsakyti
Tikrai akivaizdžiai tinkamesnės spalvos thumbup.gif sveikinu, apsistojus ties pavasariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 13:17)
wub.gif
Bytte, tokia plauku spalva rudeneliams dazytis per ryski kazkiek, ane?

Mano galva kiek per šviesi... reiktų warm autumn tamsesnės truputuką manau.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 27, 13:06)
Mano galva kiek per šviesi... reiktų warm autumn tamsesnės truputuką manau.

Taip ir galvojau. Juolab man pagal foto dauguma balsavo, kad graziausia tamsiau ryza smile.gif Bet labai grazi spalva.
Aina, jum pasiseke su tipu - spalvu palete fantastiska mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti