Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(popelka @ 2012 01 24, 13:36)
Salta rozine tai taip, bet jei kalbam apie persiko, karameles, degto molio (terracota) spalva?...
Paskaitykit apie Soft Summer’s Best Hair Color cia http://12blueprints....est-hair-color/ gal kils kokiu minciu? Soft vasaroms rekomenduojamos kankorezio rudumo sruogos.

Visos isvardintos spalvos mano akim man tinka..O kas liecia parodyta plauku spalva tai man cia grazu.Bet negalvojau kad cia summer spalva.Juk jos auksiniu kaip ir negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 13:43)
Visos isvardintos spalvos mano akim man tinka..O kas liecia parodyta plauku spalva tai man cia grazu.Bet negalvojau kad cia summer spalva.Juk jos auksiniu kaip ir negalima g.gif

Jei soft summer tai man atrodo tinka, nes soft summer yra tarp vasaros ir rudens g.gif
Atsakyti
Va imetu savo bilia kokiu nuotraukeliu lotuliukas.gif paziurekit ir pasakykit savo nuomone.Lauksiu wub.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 14:07)
Va imetu savo bilia kokiu nuotraukeliu lotuliukas.gif paziurekit ir pasakykit savo nuomone.Lauksiu wub.gif
My Webpage

Oooo kokia paskutinė nuotrauka bigsmile.gif wub.gif o šiaip bent man gražiai žiūrisi kur su ryškiai raudonais (ar ryžais g.gif )
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 12:43)

Ten ta parodyta spalva yra soft autumn 4u.gif

QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 13:07)
My Webpage

Mano akimis tai 1 ir 3 plaukai atrodo labiausiai jums tinkantys. Jeigu butu atspalvis kaip 1 o tamsumas kaip 3 gal butu aukso vidurelis?

Man atrodo kad idealus soft summer pavyzdys kaip plaukai graziai derinasi su oda ir akimis yra Natalia Vodianova
user posted image
As visada ja prisimenu kai galvoju apie soft summer.
Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 24, 12:55)
Jei soft summer tai man atrodo tinka, nes soft summer yra tarp vasaros ir rudens g.gif

Nu va toj nuorodelej kur siuliau ainai paskaityt apie soft summer plauku spalva raso: Choose a highlight that is light brown. Too much ash will look flat. Too light will look striped and jarring. Pick a medium to light ash brown with a little warmth, only a couple of shades lighter than the base. Not apricot, not toffee, not butterscotch. They’re all too warm. It should be pine cone brown, maybe a cool caramel at the lightest.

This Season should NOT look radiant, or luminous. Soft Summer is NOT sunshine. Don’t listen to ideas about brightening the whole head anymore than you would listen to pops of colour in makeup. Just as people will only see the dark eyeliner, the too-bright lips, they’ll only see the grating hair effects (and ignore every word you speak). thumbup.gif
http://12blueprints....est-hair-color/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 24 sausio 2012 - 14:23
QUOTE(popelka @ 2012 01 24, 13:36)
Salta rozine tai taip, bet jei kalbam apie persiko, karameles, degto molio (terracota) spalva?...
Paskaitykit apie Soft Summer’s Best Hair Color cia http://12blueprints....est-hair-color/ gal kils kokiu minciu? Soft vasaroms rekomenduojamos kankorezio rudumo sruogos.

Tai jei turesiu soft summer plaukus, tai auksciau isvardintos spalvos taip pat tiks?Jei teisingai supratau soft summer'iui tinka soft autumn spalvos?(kai kurios turbut)
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 13:07)
My Webpage

o man atrodo jums labiausiai tinka tamsus plaukuciai 4u.gif pask. foto thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad labiausiai tinka jums trečiojoje foto - švelniai ryži plaukai. Dar pirmoje nieko, bet šiek tiek per blanku, juoda kažkaip sendina ir šiaip lyg atskirai plaukai, atskirai veidas, raudoni irgi per ryškūs. Čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
O aš sakyčiau taip. Pirmoje nuotraukoje netinka tokia spalva 4u.gif antroje - manau tiktų kažkas ne tokio ryškaus, bet ryžo, rausvo.. ši kiek per ryški, bet atrodo neblogai, todėl nugesinta kokia ryža ar raudona manyčiau būtų gražu. Trečioji - neblogai, bet kažko trūksta.. Paskutinė gražu, bet apskritai viską labai keičia ryškus ir pilnas makiažas, kitu atveju abejoju dėl tamsių plaukų tikimo 4u.gif o šiaip aš išvis nemanau, kad Jūs vasara..
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 25, 12:22)
O aš sakyčiau taip. Pirmoje nuotraukoje netinka tokia spalva  4u.gif  antroje - manau tiktų kažkas ne tokio ryškaus, bet ryžo, rausvo.. ši kiek per ryški, bet atrodo neblogai, todėl nugesinta kokia ryža ar raudona manyčiau būtų gražu. Trečioji - neblogai, bet kažko trūksta.. Paskutinė gražu, bet apskritai viską labai keičia ryškus ir pilnas makiažas, kitu atveju abejoju dėl tamsių plaukų tikimo  4u.gif  o šiaip aš išvis nemanau, kad Jūs vasara..

Tai koks tas tipas ??? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Mano manymu Jūs pavasaris ar ruduo, todėl knaisiočiausi tarp tų potipių. Argumentai: oda man pasirodė šilta, ryži plaukai tinka, šaltos spalvos netinka, labiau tinka šiltos spalvos, bet tikrai nebuvo tų kažkokių ryškių ir užtikrinančių spalvų, visokios tokios čiut blankios ir panašios.. dėl plaukų iš galimų variantų trečioji nuotrauka, švelniai auksiniai gražiausiai. Pirmi šviesūs mano manymu visai netinka. Šiaip kiek pamenu diskusijas apie Jūsų tipą, tai ir nepamenu, kad kažkas būtų pasakęs apie soft vasarą, buvo svarstyta tarp pavasario ir rudens, todėl nustebau iš kur taip netikėtai sugalvojote 4u.gif dar tas žalias drabužis trečioje nuotraukoje, spalva pavasarinė ar rudeniška kaip suprantu, tinka.
Mano žodžiais nereikia remtis 100%, tik išsakiau savo nuomonę ir požiūrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 26, 13:07)
Mano manymu Jūs pavasaris ar ruduo, todėl knaisiočiausi tarp tų potipių. Argumentai: oda man pasirodė šilta, ryži plaukai tinka, šaltos spalvos netinka, labiau tinka šiltos spalvos, bet tikrai nebuvo tų kažkokių ryškių ir užtikrinančių spalvų, visokios tokios čiut blankios ir panašios.. dėl plaukų iš galimų variantų trečioji nuotrauka, švelniai auksiniai gražiausiai. Pirmi šviesūs mano manymu visai netinka. Šiaip kiek pamenu diskusijas apie Jūsų tipą, tai ir nepamenu, kad kažkas būtų pasakęs apie soft vasarą, buvo svarstyta tarp pavasario ir rudens, todėl nustebau iš kur taip netikėtai sugalvojote  4u.gif dar tas žalias drabužis trečioje nuotraukoje, spalva pavasarinė ar rudeniška kaip suprantu, tinka.
Mano žodžiais nereikia remtis 100%, tik išsakiau savo nuomonę ir požiūrį  4u.gif

Aciu buurbuulis, uz pasvarstymus. mirksiukas.gif As taip pat manau kad siltos man labiau tinka. g.gif O del vasaros tai su viena forumiete diskutavom.Bet daugiau sulaukiau silto tipo nuomoniu.Tai manau, kad prie to ir liksiu.Tik dabar reik nusprest kuris.Siaip paauglystej kiek ziuriu nuotraukas tai mano plaukai tamsus(Kaip rusai sako- rusyje),bet visada su auksiniu atspalviu.Pamenu vasarom visada kompleksuodavau kad ryza, o dar pradinis raudonas idegis, tai isvis, o dar strazdanos...Tai dabar reiks sukt galva prie kurio siltuko apsistot lotuliukas.gif
Atsakyti