Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Visoms labukas,
minejote kad per mazai kontrastingu spalvu mano fotosesijoj.Dabar pabandziau su sidabru.Foto kur auskarai, tai vienas auksinis kitas sidabrinis.Tikiuosi ka nors izvelgsite blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
aina, man graziau su sidabru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 01 23, 12:59)
aina, man graziau su sidabru 4u.gif

drinks_cheers.gif Ten kur pirma nuotrauka, tai iš vis, mano nuomone, labai gražiai atrodo, nes akis paryškina ( bet vėlgi galiu ir nusišnekėti biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 23, 11:39)

Dažnai prašaunu su šaltom/šiltom spalvom, bet mano nuomone nuotraukoje geltona spalva jūsų veidą padaro nesveikai paraudusiu.. ax.gif O sidabras atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 22, 14:15)
dar kelios foto Mell C, kur ji atrodo kaip vasara  ax.gif . Ypač informatyvi foto, kur ji su juodu kostiumėliu.

Rimtai, grynai juoda jos nepuosia. drinks_cheers.gif Mane labai klaidina tos zaliai rudos akys, visai ne vasariskos. Kazkaip del to atrodo kad gal galetu buti deep autumn. blush2.gif Radau kur ji su silta raudona bet labai didele nuotrauka tai dedu nuoroda http://cdn.buzznet.c...lm-bangs-21.jpg

Kad jau pradejau apie spaises tai ir apie kitas pakalbam. 4u.gif
Melanie Brown tamsiaode,
user posted image
nezinau kaip jums, bet man jie tamsus miskas, nors kiek zinau ir jie skirstomi i tipus, bet galim ir nesigilint.

Bet va kitos dvi man yra misle:

Geri Halliwell
turbut daugiausiai is ju visu kaitaliojusi savo plauku atspalvi:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kazkodel man vis atrodo kad ji vasara, persidariusi i pavasari , bet gal klystu? g.gif

Atsakyti
Ir Emma Bunton:
Pavasaris ar vasara?
Jos gerbejai ja kritikuoja uz pastaruoju metu pamegta juoda spalva ir ryskiai raudonas lupas. As dar prideciau kad jai visai netinka sunkus juodas akiu makiazas.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 23, 10:39)
Dabar pabandziau su sidabru.Foto kur auskarai, tai vienas auksinis kitas sidabrinis.Tikiuosi ka nors izvelgsite blush2.gif
My Webpage

Man graziai atrodo visur su sidabru, auksinis auskaras irgi graziai tinka, o tas ryskiai geltonas aukso atspalvis mano akimis jums nelabai. 4u.gif
Atsakyti
Aciu.Bet man toks klausimas iskilo...Noriu dazyt plaukus.Patarkit kokia spalva???Kokiu tik nesu turejus.Jau taip atsibodo kaitaliot.Jau mane pamatet , tai patarkit ka man daryti.Tamsios sendina...Visi draugai saukia kad ryza. help.gif
O Ema man graziausia su pavasario spalvytem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 24 sausio 2012 - 11:48
Aishwarya Rai spalvinio tipo analize, man patiko, tikiuosi ir jums bus idomu pasiskaityti
http://www.truth-is-...ai-decoded.html
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 11:47)
Aciu.Bet man toks klausimas iskilo...Noriu dazyt plaukus.Patarkit kokia spalva???Kokiu tik nesu turejus.Jau taip atsibodo kaitaliot.Jau mane pamatet , tai patarkit ka man daryti.Tamsios sendina...Visi draugai saukia kad ryza. help.gif
O Ema man graziausia su pavasario spalvytem ax.gif

Ryzumas tinka tik nenusiryzinkit per astriai ir per geltonai. As rinkciau jums kazka is soft autumn arba soft summer spalvu. 4u.gif

Pavyzdziui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 24 sausio 2012 - 12:02
QUOTE(popelka @ 2012 01 24, 12:56)
Aishwarya Rai spalvinio tipo analize, man patiko, tikiuosi ir jums bus idomu pasiskaityti
http://www.truth-is-...ai-decoded.html
Papildyta:

Ryzumas tinka tik nenusiryzinkit per astriai ir per geltonai. As rinkciau jums kazka is soft autumn arba soft summer spalvu. 4u.gif

Pavyzdziui
user posted image

Aha.Kad soft tai jau supratau.Juk vasareles i pilksvuma, o rudeneliai i raudonuma.Vat cia ir dilema.Kas liecia makiaza, tai man netinka jokie roziniai ar zydri seseliai, jokie perlamutriskai roziniai lupu dazai.Vienu zodziu rozine ant veido visai netinka.O tokia panasia plauku spalva turejau, atrodziau puse velnio:oh
Atsakyti
Merginos, koki faina bloga radau! Nezinau, gal jau buvo apie ji cia kalbeta, jei taip tai sorry kad kartojuosi 4u.gif
http://12blueprints.com/

Labai patariu cia uzsukti, yra labai idomios informacijos, skaiciau kaip kokia knyga! thumbup.gif Autore is tikruju raso knygas, jos knyga "Return to your natural colours" (Christine Scaman).
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 24, 12:19)
Aha.Kad soft tai jau supratau.Juk vasareles i pilksvuma, o rudeneliai i raudonuma.Vat cia ir dilema.Kas liecia makiaza, tai man netinka jokie roziniai ar zydri seseliai, jokie perlamutriskai roziniai lupu dazai.Vienu zodziu rozine ant veido visai netinka.O tokia panasia plauku spalva turejau, atrodziau puse velnio:oh

Salta rozine tai taip, bet jei kalbam apie persiko, karameles, degto molio (terracota) spalva?...
Paskaitykit apie Soft Summer’s Best Hair Color cia http://12blueprints....est-hair-color/ gal kils kokiu minciu? Soft vasaroms rekomenduojamos kankorezio rudumo sruogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 24 sausio 2012 - 12:37