Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aina1979 @ 2012 01 18, 19:49)
Aciu mergaites.man irgi atrodo kad siltos geriau.bet butu idomu isgirsti daugiau nuomoniu.nuotraukose visos spalvos saltesnes nei realybej ax.gif

man kažkaip geltonos visai jums schmoll.gif ... viena per ryški, kita per blozna... dvi per šaltos...
kažkaip sakyčiau rudos jūsų negadina, o ta dryžuota irgi patiko. Tiesa oranžinė schmoll.gif , kaip ir skaisčiai raudona... plytinė irgi patiko. Manau gerai žiūrisi rudenėlio spalvos... Klausimas kiek to rudenėlio ir kurioje vietoje jis. Jei neatmest visų galimybių : Warm spring, warm autumn ir soft autumn... kažkaip ta vadinama mauve visai nepuošia jūsų... tai soft summer manau atpuola.
Dėl akių pavasarį irgi linkus atmest, ryškesnės spalvos jas užgožia...
...linkstu prie soft autumn varianto, bet su klaustuku dėl įvairių priežasčių. Ir manau visai tinka jums ryži plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 18, 21:11)
man kažkaip geltonos visai jums  schmoll.gif ... viena per ryški, kita per blozna... dvi per šaltos...
kažkaip sakyčiau rudos jūsų negadina, o ta dryžuota irgi patiko. Tiesa oranžinė  schmoll.gif , kaip ir skaisčiai raudona... plytinė irgi patiko. Manau gerai žiūrisi rudenėlio spalvos... Klausimas kiek to rudenėlio ir kurioje vietoje jis. Jei neatmest visų galimybių : Warm spring, warm autumn ir soft autumn... kažkaip ta vadinama mauve visai nepuošia jūsų... tai soft summer manau atpuola.
Dėl akių pavasarį irgi linkus atmest, ryškesnės spalvos jas užgožia...
...linkstu prie soft autumn varianto, bet su klaustuku dėl įvairių priežasčių. Ir manau visai tinka jums ryži plaukai  mirksiukas.gif

Didelis aciu bytte.Labai laukiau jusu pasvarstymu.Daugiau klausimu neturiu.Didelis aciu visoms uz nuomones wub.gif lotuliukas.gif Nesvarbu kas , svarbu issiaiskinau, kad silta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 16, 11:20)
Sakykit.Kokiam tipui priklauso si spalva.
user posted image

Tokia spalva yra light summer paleteje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 18, 21:11)

...linkstu prie soft autumn varianto, bet su klaustuku dėl įvairių priežasčių. Ir manau visai tinka jums ryži plaukai  mirksiukas.gif

O kikokie tie klaustukai?Gal galetumet pasakyti?Butu labai idomu suzinoti.Pamastymams ax.gif is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 18, 13:34)
Gal galetumet pakomentuoti kokios spalvos labiausiai man tinka is mano albumelio?

Man graziausiai jums ziurisi 2, 3, 13, o ypac 16 ir 18. 4u.gif

Tik mano manymu truputi kisa koja baltas ranksluostis ant plauku, nes taip gaunasi papildoma spalva, ji itakoja ir veido odos atspalvi. Gal geriausia tokiu atveju plaukus kaip nors sulyzinti i kasyte kad tik saknys matytusi ir tiek. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 19 sausio 2012 - 10:43
QUOTE(popelka @ 2012 01 19, 11:42)
Man graziausiai jums ziurisi 2, 3, 13, o ypac 16 ir 18. 4u.gif
Papildyta:

Aciu. ax.gif Bet tai pagrinde siltos spalvos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 19, 10:43)
Aciu. ax.gif Bet tai pagrinde siltos spalvos? blush2.gif

Taip, manau pagrinde siltos. O tos dvi 16 ir 18, persikine ir silta pilkai zydra tai sakau, isvis nerealiai wub.gif Tinka prie odos spalvos, ta zydra labai graziai paryskina jusu akiu atspalvi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 19, 11:47)
Taip, manau pagrinde siltos. O tos dvi 16 ir 18, persikine ir silta pilkai zydra tai sakau, isvis nerealiai wub.gif Tinka prie odos spalvos, ta zydra labai graziai paryskina jusu akiu atspalvi. smile.gif

didelis aciu wub.gif
Atsakyti
Aš pasikartosiu, ar gali akių atspalvis būti šiltas, o odos šaltas?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 19, 12:06)
Aš pasikartosiu, ar gali akių atspalvis būti šiltas, o odos šaltas?

Gali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2012 01 19, 11:18)
Tokia spalva yra light summer paleteje

user posted image

O aš matau visai kitokę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 19, 11:30)
O kikokie tie klaustukai?Gal galetumet pasakyti?Butu labai idomu suzinoti.Pamastymams ax.gif is anksto dekoju

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 19, 13:42)

O dėkui už atsakymą smile.gif O jei teoriškai paklausčiau - plaukai tamsiai rudi, akys hazel, o oda gelsva, bet su šaltu atspalviu? teoriškai būčiau soft summer? ar jos neturi tamsiai rudų plaukų? ar čia labiau tinka deep winter? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 19 sausio 2012 - 13:00