QUOTE(bytte @ 2012 01 12, 19:33)
nebloga foto kaip netinka juoda pavasariams. Pavasariai turi tokią bėdą, su šaltomis spalvomis atrodo kad jų oda šalta, bet sakyčiau nesveikai truputi bendrai pažiūrėjus. Mano dukrai užsidėjus šaltos avietinės spalvos megztuką mokytoja primygtinai siūlė per visas pamokas nueiti pas sesutę. Su juoda tas pats.
nepamenu kuri įtarėte esanti šviesiaplaukė žiema, bet žiemoms tinka ryški citrinos atspalvio geltona, o pavasariams geltona viena iš pagrindinių tinkančių spalvų (jų mano nuomone trejetas: oranžinė, geltona ir salotinė)
O samaninė žiemoms
Taip, juoda spalva pavasariams yra tabu
Ir pati tai praktikoj matau...siaip nesioju ir juodus rubus, bet su juoda reikia labai atsargiai
Zymiai geriau ziurisi rubai su atspalviu, nei juodi.
Del geltonos ir apskritai spalvu...tai visiems tipams tinka visos spalvos, tik skirtingi atspalviai...tiek geltona, tiek zalia ir t.t. Knygoje, kuria turiu parodyta, kokie tie atspalviai, kokiam tipui
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 19:44)
Nu va ačiū už paaiškinimą
Dbr supratau
O kaip visgi dėl soliariumo? ar keičia tipą?
O vienas klausimas, kodėl tada man, kai buvau gerokai įdegus vasara ir plaukai tamsiai rudi vistiek netiko geltona spalva? tokia kaip forumo smailikų? Juk buvau patapus rudeniu? ar aš vis dar kažko nesuprantu?
Geltonu visokiu buna...irgi reikia rinktis tinkancia pagal tipa
O cia jau labai sunku nusistatyti paciai...
As turiu sau tinkanciu spalvu palete ir tai bijau geltona nepataikyti tinkama..
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 12, 21:33)
TimbaLimba, pabandysiu vėliau paieškoti nuorodos, nes dabar šneku tik `iš atminties`.
bet vien su plaukų keitimu galima pereiti į artimą tipą, su plaukų keitimu/odos maskavimu dar labiau, o jeigu dar ir akis pasikeičia su lynzėmis, tai problemų išvis nematau
soliariumas girdėjau šiltina odą, kai jo yra daug, daug.. logikos matau, juk visos dažniausiai vaikšto su užuomina į oranžinę veido spalvą
pati kažkada šiek tiek lankydavausi, įdegio spalva skirdavosi nuo natūralaus įdegio, gal todėl vienu metu visai padoriai atrodė šviesiai rudi plaukai..
Ai ir dar, manau, kad galima pažaisti su patinkančiomis madingomis spalvomis. Juk galima nusipirkti tos spalvos batus, rankinę, aksesuarus ar kažkokius drabužius ne prie veido. Pavyzdžiui aš turėjau šviesiai rudos spalvos megztuką, tokį visai be sagų, nesusiriša, tiesiog tabaluoja, visas priekis atviras. Tai puikiai susiderindavau nešiodama ant tinkančių spalvų. Ir manęs spalva nedarkė, ir aš patenkinta buvau, kad turiu
dar turėjau rudą kokteilinę suknelę. Su makiažu viskas atrodė gerai, bet be makiažo ji niekur ir nepasitarnaus
Butent, paprasciausia pereiti i artima tipa...pvz pavasaris i rudeni ir atvirksciai...o ne pavasaris i ziema pvz
Tai butu neimanoma turbut
Sutinku ir del netinkanciu pagal tipa spalvu devejimo..bet reikia labai atsargiai..mano drauge kai nusipirkdavo, tai pati paskui jausdavo, kad kazkas nito...ji tikra ziema, o megeja pirkti rudens arba pavasario spalvas
Tai buna, kad man atitenka jos seseliai ir bliuskytes