Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 16:54)
Sutinku drinks_cheers.gif
Nu bet vis tiek man sitoj foto atrodo saltoki atspalviai:
user posted image
O cia natural:
user posted image

Man tai ji vasara.
Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 15:21)
Nu aš suprantu, bet jei imant pavyzdį pvz tokį - šalta vasara nusidažo plaukus tamsiai rudai, gerokai paskrunda soliariume (dar galima ir linzes įsimest, kad rimčiau būtų), tai ji patampa rudeniu? Aš vistiek linkus manyt, kad nors ir soliariumas ir kremai prideda šiltesnį atspalvį, bet tikra odos spalva lieka šalto atspalvio juk. O dėl plaukų dažymo, tai juk ant vienų moterų pvz matosi, kad 100proc dažyti plaukai, nes tiesiog atspalvis netinka. Sakykim, kad vasara nusidažytu šilta blondiniška spalva, pasitepliotų kremais ir netaptų kitas tipas, o tik atrodytų tragiškai..
Na čia mano nuomonė tik, aišku galiu ir klysti, nes visgi nesu nei profė, nei šiaip smarkiai nesidomiu šitais reikalais smile.gif Bet tiesiog logiškai pamasčius man taip atrodo.. 4u.gif

Vat cia as irgi sutinku.Todel man atrodo kad geriausia plauku spalva rinktis pagal odos tipa blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 12, 18:01)
Man tai ji vasara.

Is tu dvieju foto vasara, o is daugumos jos foto su geltonais medaus atspalvio plaukais tikrai pavasaris ji rolleyes.gif Del to ir sakau, kad kai nori padaro skirtingus tipazus ax.gif
Atsakyti
Tipas sprendžiamas pagal tuo metu esančią spalvą. Yra tipai, kurie dažydami gali lengvai migruoti iš vieno į kitą. deep autumn į deep winter ir atvirkščiai. Cool summer į cool winter ir atvirkščiai. Kažkoks pavasaris į kažkokią vasarą ir t.t. Anuos geriausiai įsiminiau, nes vienas atiitko mane, kitas šiaip patiko wub.gif
todėl gali keistis ir tipas, nors plaukų nudažyta spalva tiks. O jeigu žmogus apskritai nusidažė netinkančia spalva plaukus, tai jis jau nei senas, nei naujas tipas. O iškraipytas, susidarkęs ir negražus su abiejų palečių spalvomis ir dar netinkančia plaukų spalva. Soliariumas irgi duoda kitą atspalvį. O jeigu visą laiką maskuojamės kita plaukų spalva ir kita odos spalva, tai koks skirtumas kokia ta oda kažkada buvo. Reikėtų spręsti pagal turimą situaciją, logiška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 12, 18:10)
Tipas sprendžiamas pagal tuo metu esančią spalvą. Yra tipai, kurie dažydami gali lengvai migruoti iš vieno į kitą. deep autumn į deep winter ir atvirkščiai. Cool summer į cool winter ir atvirkščiai. Kažkoks pavasaris į kažkokią vasarą ir t.t. Anuos geriausiai įsiminiau, nes vienas atiitko mane, kitas šiaip patiko  wub.gif
todėl gali keistis ir tipas, nors plaukų nudažyta spalva tiks. O jeigu žmogus apskritai nusidažė netinkančia spalva plaukus, tai jis jau nei senas, nei naujas tipas. O iškraipytas, susidarkęs ir negražus su abiejų palečių spalvomis ir dar netinkančia plaukų spalva. Soliariumas irgi duoda kitą atspalvį. O jeigu visą laiką maskuojamės kita plaukų spalva ir kita odos spalva, tai koks skirtumas kokia ta oda kažkada buvo. Reikėtų spręsti pagal turimą situaciją, logiška  4u.gif

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 17:05)
Is tu dvieju foto vasara, o is daugumos jos foto su geltonais medaus atspalvio plaukais tikrai pavasaris ji rolleyes.gif Del to ir sakau, kad kai nori padaro skirtingus tipazus ax.gif

Kad jos plaukus nudažo medaus spalva, nuo to ji nepasidaro pavasaris, o tik vasara, nudažyta medaus spalva biggrin.gif Man asmeniškai ji su tais medaus plaukais negražiai atrodo g.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 12, 17:10)
Tipas sprendžiamas pagal tuo metu esančią spalvą. Yra tipai, kurie dažydami gali lengvai migruoti iš vieno į kitą. deep autumn į deep winter ir atvirkščiai. Cool summer į cool winter ir atvirkščiai. Kažkoks pavasaris į kažkokią vasarą ir t.t. Anuos geriausiai įsiminiau, nes vienas atiitko mane, kitas šiaip patiko  wub.gif
todėl gali keistis ir tipas, nors plaukų nudažyta spalva tiks.
Soliariumas irgi duoda kitą atspalvį. O jeigu visą laiką maskuojamės kita plaukų spalva ir kita odos spalva, tai koks skirtumas kokia ta oda kažkada buvo. Reikėtų spręsti pagal turimą situaciją, logiška  4u.gif

Gal galima nuorodą? nes nu nors užmušk, man nelogiška biggrin.gif
O soliariumas duoda tik atspalvį, aš pvz kartais nueinu į soliariumą, bet jis mano natūralios odos spalvos nepaverčia šilta, nes atspalvis šaltas vistiek lieka.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 18:18)
Kad jos plaukus nudažo medaus spalva, nuo to ji nepasidaro pavasaris, o tik vasara, nudažyta medaus spalva biggrin.gif Man asmeniškai ji su tais medaus plaukais negražiai atrodo g.gif

Man tai jai kaip tik grazu silti atspalviai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 17:28)
Man tai jai kaip tik grazu silti atspalviai:

Paskutinėj nuotraukoj tikrai gražu smile.gif Na, bet gražu negražu - kiekvienam asmeniškai. Jos foto pažiūrėjus atrodo, kad viskas tinka, bet gi gyvai nematėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 16:54)
O cia natural:
user posted image

nebloga foto kaip netinka juoda pavasariams. Pavasariai turi tokią bėdą, su šaltomis spalvomis atrodo kad jų oda šalta, bet sakyčiau nesveikai truputi bendrai pažiūrėjus. Mano dukrai užsidėjus šaltos avietinės spalvos megztuką mokytoja primygtinai siūlė per visas pamokas nueiti pas sesutę. Su juoda tas pats.
Skarlet pavasaris neabejotinai. Nors esu mačius jos fotosesiją kur visai šaltai atrodė. Bet tai fotosesijos nuotraukos, jas kaip nori gali padaryt.
Kuo skiriasi cool summer ir cool winter... iš esmės tai kad žiemai tinka kontrastas, o vasarai ne. Tai jei juoda bendro vaizdo ir nelabai gadina, tai jau derinukas juoda/balta "palieka" veidą antram plane. Todėl vasarai juodą devėt tik išblukusę ir tik tokiuose deriniuose kaip su pilka, mėlyna ar burgundy.
Plaukai keičia spalvinį tipą. Kodėl? Ogi todėl kad ne visada ta oda tokia šalta ar šilta, būna gi ir neutrali. Be to cool summer gali nusišviesint plaukus ir tapt light summer, o soft summer net ir warm autumn. Beja holivude yra pavyzdžių kur iš žiemos perėjo į soft summer.

Būna tamsiaplaukių pavasarių, kaip ir šviesiaplaukių žiemų. Pavyzdžiui šviesi žiema - Meryl Streep
user posted image
...bet visgi ji kaip žiema atsiskleidė įvaizdyje su visai nubalintais plokais:
user posted image
...
nepamenu kuri įtarėte esanti šviesiaplaukė žiema, bet žiemoms tinka ryški citrinos atspalvio geltona, o pavasariams geltona viena iš pagrindinių tinkančių spalvų (jų mano nuomone trejetas: oranžinė, geltona ir salotinė)
O samaninė žiemoms schmoll.gif
Pagal aprašymą sakyčiau kad esat light summer: šviesios akys, labai šviesi oda, šviesūs plaukai...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 12, 18:33)

Plaukai keičia spalvinį tipą. Kodėl? Ogi todėl kad ne visada ta oda tokia šalta ar šilta, būna gi ir neutrali. Be to cool summer gali nusišviesint plaukus ir tapt light summer, o soft summer net ir warm autumn. Beja holivude yra pavyzdžių kur iš žiemos perėjo į soft summer.

Nu va ačiū už paaiškinimą 4u.gif Dbr supratau biggrin.gif O kaip visgi dėl soliariumo? ar keičia tipą?
O vienas klausimas, kodėl tada man, kai buvau gerokai įdegus vasara ir plaukai tamsiai rudi vistiek netiko geltona spalva? tokia kaip forumo smailikų? Juk buvau patapus rudeniu? ar aš vis dar kažko nesuprantu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 12 sausio 2012 - 17:46
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 12, 14:05)
Labai noreciau, kad kas pakomentuotu mano odos atspalvi 4u.gif
user posted image

Aš matau šaltą, bet mano monitorius žiauriai durniuoja spalvų atžvilgiu, kaip manau ir daugelio kitų. Todėl mano nuomone kad toks sprendimas gali būti prilygintinas būrimui.
Atsakyti
As manau, kad tipa reikia nustatineti pagal esamas spalvas, o ne kazkada turetas naturalias. Mano akys siltos ir su raudonais plaukais buvau rudens tipo, persidaziau i blondine tapau soft summer. ir rubu spintoje spalvos totaliai pasikeite. Prie ryskiu plauku labai tiko intensyvesnes spalvos, prie sviesiu idealiai tinka dauguma pasteliniu.
P.s. o juoda niekada ir netiko.
Atsakyti
Meryl Streep žiema?...
Pavyzdžiui, šitoje foto labai primena mane (nedažytais plaukais), net lūpų atspalvis tosk pat:
user posted image
Dabar vėl viskas galvoje susimaišė smile.gif Jau net galvoju gal man reikėtų tos knygos "Color me beautiful", daugiau paskaičius gal suprasčiau daugiau 4u.gif
Ir hmm... jei žiemai tinka kontrastas, o vasarai- ne, tai be abejonės turėčiau būti žiema. Švelnios, lengvos, šviesios spalvos ir man žmonės įtarinėja mažakraujystę arba šiaip kokią ligą. O kontrastas tinka, net labai.

Ech, plaukus jau žūtbūt dažyti reikia, o man dar šimtas kilometrų iki susigaudymo, kas man tinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 12 sausio 2012 - 18:14