QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 12, 14:58)
TimbaLimba, keičia juk tipas nustatomas pagal plaukus, odą. Jeigu pakeičiama plaukų ar odos spalva tipas gali keistis. Yra tokių spalvų, kurios tikrai tinka labiau įdegus. Nebent plaukų spalva keičiama pagal tipo rekomendacijas ir neišeinama iš tipo ribų ir natūraliai įdegant. O kremai ir soliariumai keičia odos atspalvį, natūraliai įdegame ne taip pat.
Nu aš suprantu, bet jei imant pavyzdį pvz tokį - šalta vasara nusidažo plaukus tamsiai rudai, gerokai paskrunda soliariume (dar galima ir linzes įsimest, kad rimčiau būtų), tai ji patampa rudeniu? Aš vistiek linkus manyt, kad nors ir soliariumas ir kremai prideda šiltesnį atspalvį, bet tikra odos spalva lieka šalto atspalvio juk. O dėl plaukų dažymo, tai juk ant vienų moterų pvz matosi, kad 100proc dažyti plaukai, nes tiesiog atspalvis netinka. Sakykim, kad vasara nusidažytu šilta blondiniška spalva, pasitepliotų kremais ir netaptų kitas tipas, o tik atrodytų tragiškai..
Na čia mano nuomonė tik, aišku galiu ir klysti, nes visgi nesu nei profė, nei šiaip smarkiai nesidomiu šitais reikalais Bet tiesiog logiškai pamasčius man taip atrodo..