Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 12, 14:58)
TimbaLimba, keičia  4u.gif  juk tipas nustatomas pagal plaukus, odą. Jeigu pakeičiama plaukų ar odos spalva tipas gali keistis. Yra tokių spalvų, kurios tikrai tinka labiau įdegus. Nebent plaukų spalva keičiama pagal tipo rekomendacijas ir neišeinama iš tipo ribų ir natūraliai įdegant. O kremai ir soliariumai keičia odos atspalvį, natūraliai įdegame ne taip pat.4u.gif

Nu aš suprantu, bet jei imant pavyzdį pvz tokį - šalta vasara nusidažo plaukus tamsiai rudai, gerokai paskrunda soliariume (dar galima ir linzes įsimest, kad rimčiau būtų), tai ji patampa rudeniu? Aš vistiek linkus manyt, kad nors ir soliariumas ir kremai prideda šiltesnį atspalvį, bet tikra odos spalva lieka šalto atspalvio juk. O dėl plaukų dažymo, tai juk ant vienų moterų pvz matosi, kad 100proc dažyti plaukai, nes tiesiog atspalvis netinka. Sakykim, kad vasara nusidažytu šilta blondiniška spalva, pasitepliotų kremais ir netaptų kitas tipas, o tik atrodytų tragiškai..
Na čia mano nuomonė tik, aišku galiu ir klysti, nes visgi nesu nei profė, nei šiaip smarkiai nesidomiu šitais reikalais smile.gif Bet tiesiog logiškai pamasčius man taip atrodo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 14:21)

Vienu metu parašėm...Aš širdį išliejau, o Jūs tragiška vadinate unsure.gif
Juokauju, žinoma. Dėl to ir manau, jog labai gerai tuo domėtis ir atrasti savo tipažą. 100 kart geriau ieškoti, kas individualiai tinka, nei nusekti madomis. Po to ir liūdna žiūrėti, kai moterys vaikšto apsirengusios fukcijos ar kokia salotine spalva, kai tuo tarpu joms ne pro kur tai netinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 16:21)
Nu aš suprantu, bet jei imant pavyzdį pvz tokį - šalta vasara nusidažo plaukus tamsiai rudai, gerokai paskrunda soliariume (dar galima ir linzes įsimest, kad rimčiau būtų), tai ji patampa rudeniu? Aš vistiek linkus manyt, kad nors ir soliariumas ir kremai prideda šiltesnį atspalvį, bet tikra odos spalva lieka šalto atspalvio juk. O dėl plaukų dažymo, tai juk ant vienų moterų pvz matosi, kad 100proc dažyti plaukai, nes tiesiog atspalvis netinka. Sakykim, kad vasara nusidažytu šilta blondiniška spalva, pasitepliotų kremais ir netaptų kitas tipas, o tik atrodytų tragiškai..
Na čia mano nuomonė tik, aišku galiu ir klysti, nes visgi nesu nei profė, nei šiaip smarkiai nesidomiu šitais reikalais smile.gif Bet tiesiog logiškai pamasčius man taip atrodo.. 4u.gif

As irgi logiskai taip manau, kad odos atspalvio nepakeisi...idegusi ar ne...bet pagal uzsienio zvaigzdes toks vaizdas, kad galima pakeisti visiskai kardinaliai tipazus. Tik manau, kad graziai gali atrodyti, kai tobulai padarytas tinkamu spalvu makiazas, tai visaip tinka..o naturali, nepasidaziusi gali atrodyti ir nekaip su ne to tipo plauku spalva ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 01 12, 16:30)
Vienu metu parašėm...Aš širdį išliejau, o Jūs tragiška vadinate unsure.gif
Juokauju, žinoma. Dėl to ir manau, jog labai gerai tuo domėtis ir atrasti savo tipažą. 100 kart geriau ieškoti, kas individualiai tinka, nei nusekti madomis. Po to ir liūdna žiūrėti, kai moterys vaikšto apsirengusios fukcijos ar kokia salotine spalva, kai tuo tarpu joms ne pro kur tai netinka 4u.gif

drinks_cheers.gif Svarbiausia rasti savo stiliu ir tinkancias spalvas thumbup.gif Man tai juokinga klausyt, kaip mano kolege vis ziuri madas ir tu metu spalvas...bet jei tau jos visai netinka, tai koks skirtumas doh.gif
Aisku galima rengtis madingomis spalvomis, kurios tau tinka...
As labai apsidziaugiau, kai vienu metu buvo daug lasisines, koralo spalvos rubu pirkti.. wub.gif
Dabar labai patinka savotiska zalia, kuri irgi tinka pavasario tipo atstovems wub.gif
http://pinterest.com...86063848504591/
http://pinterest.com...19075958841513/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 12 sausio 2012 - 14:45
QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 14:41)
drinks_cheers.gif Svarbiausia rasti savo stiliu ir tinkancias spalvas thumbup.gif Man tai juokinga klausyt, kaip mano kolege vis ziuri madas ir tu metu spalvas...bet jei tau jos visai netinka, tai koks skirtumas doh.gif
Aisku galima rengtis madingomis spalvomis, kurios tau tinka...
As labai apsidziaugiau, kai vienu metu buvo daug lasisines, koralo spalvos rubu pirkti.. wub.gif

Na bet jeigu žmogui labai norisi tų spalvų biggrin.gif Gal ne kiekvieną dieną jomis rengiasi? Man tokia dilema buvo šį rudenį, kai iš visų vitrinų ir reklamų rėkte rėkė visos tos šiltos rudeninės spalvos - rudi, oranžiniai, raudoni atspalviai. O man beveik niekas iš šitų spalvų netinka, išskyrus "burgundišką"ir iš dalies - tokį savotišką nei oranžinės, nei rudos prigesintą, papilkintą variantą - kažkas tokio. Na bet vis vien tapau reklamos auka - vis pakilnodavau parduotuvėse tas netinkančias spalvas, kol neišlaikiau. Tapo nusispjaut, kad veidas pradingsta, bet atsirado spintoje ir garstyčių spalvos megztinis, ir ryža palaidinė, ir net medaus spalvos "tįsalas" su auksiniu siūliuku. Kartais tą spalvą "atmušu" su juodu šaliku atskirdama nuo veido, o kartais išvis raudoną šaliką užsimūturiuoju... O ką daryti, jeigu net silpna, kaip norisi ryžos ar medaus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 12 sausio 2012 - 15:09
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 15:21)

Bet mano supratimu jei zmogaus oda salto atspalvio, tai nusidazes plaukus siltu tonu jis tiesiog turetu ne kaip atrodyti.Ir tai reiks kad jis tiesiog netinkamai pasirinko plauku spalva.O jei silta oda ir silti plaukai tai jis atrodys super.Ar ne taip?Tai kaip gali tipa lemti plaukai?
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 12, 16:12)
Bet mano supratimu jei zmogaus oda salto atspalvio, tai nusidazes plaukus siltu tonu jis tiesiog turetu ne kaip atrodyti.Ir tai reiks kad jis tiesiog netinkamai pasirinko plauku spalva.O jei silta oda ir silti plaukai tai jis atrodys super.Ar ne taip?Tai kaip gali tipa lemti plaukai?

Taip ir bus, atrodys ne kaip. O tipą lemia natūralūs plaukai. Pagal juos (plius oda, akys ir dar n niuansų) nusistatai savo tipą, o pagal jį gali spręsti dažytis tuos plaukus sau tinkančiu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 01 11, 22:47)
O koks pagrindinis kriterijus, pagal ką atskirti?

Asmeniškai aš nepamačiau to vadinamojo "bac" ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 12, 11:08)
kiek pamenu iš senesnių forumų ir foto jūs esat vasara 4u.gif ... nieko čia nepadarysi... teks atsisveikint su juoda spalva ir  devil.gif įvaizdžiu 

assa.gif pataikiau tada ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 16:18)
Taip ir bus, atrodys ne kaip. O tipą lemia natūralūs plaukai. Pagal juos (plius oda, akys ir dar n niuansų) nusistatai savo tipą, o pagal jį gali spręsti dažytis tuos plaukus sau tinkančiu atspalviu.

Bet mano naturalus plaukai pilkai rudi su auksiniu atspalviu galuose.Bet pilka spalva mane sendina, o vat medaus atspalvis idealiai tinka
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 12, 16:32)
Bet mano naturalus plaukai pilkai rudi su auksiniu atspalviu galuose.Bet pilka spalva mane sendina, o vat medaus atspalvis idealiai tinka

Mano pačios natūralūs plaukai irgi panašūs, turi ir pilko ir auksinio atspalvio. Nžn, sakau, aš ne profė, rašau tik kaip man atrodo smile.gif Asmeniškai man tinka tik šviesi pilka, tamsi - ne. Kad ir tos pilkos būna įvairių atspalvių. O beto save vertinti labai sunku, juk vertinam subjektyviai. Gal man atrodo, kad ta ir ta spalva man netinka (dažniausiai dėl to, kad nepatinka), o va kitas žmogus pasakys, kad tinka idealiai..
Apskritai šitas tipų, potipių nusistatymas toks slidus, kad reikia labai daug žinių ir patirties vertinant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 01 12, 17:07)
Na bet jeigu žmogui labai norisi tų spalvų  biggrin.gif Gal ne kiekvieną dieną jomis rengiasi? Man tokia dilema buvo šį rudenį, kai iš visų vitrinų ir reklamų rėkte rėkė visos tos šiltos rudeninės spalvos - rudi, oranžiniai, raudoni atspalviai. O man beveik niekas iš šitų spalvų netinka, išskyrus "burgundišką"ir iš dalies - tokį savotišką nei oranžinės, nei rudos prigesintą, papilkintą variantą - kažkas tokio. Na bet vis vien tapau reklamos auka - vis pakilnodavau parduotuvėse tas netinkančias spalvas, kol neišlaikiau. Tapo nusispjaut, kad veidas pradingsta, bet atsirado spintoje ir garstyčių spalvos megztinis, ir ryža palaidinė, ir net medaus spalvos "tįsalas" su auksiniu siūliuku. Kartais tą spalvą "atmušu" su juodu šaliku atskirdama nuo veido, o kartais išvis raudoną šaliką užsimūturiuoju... O ką daryti, jeigu net silpna, kaip norisi ryžos ar medaus?  biggrin.gif

Cia kaip mano drauge..vis prisiperka netinkanciu spalvu rubu doh.gif Po kiek laiko juos dalina draugems arba meta lauk...nu nelimpa vis tiek ax.gif

QUOTE(aina1979 @ 2012 01 12, 17:12)

Bet gi galima pudra panaudoti silto atspalvio, seselius, daug ka galima pakeisti norint rolleyes.gif
As irgi taip suprantu kaip tu..bet holivudiniai pvz rodo ka kita ax.gif
http://www.guxed.net...-johansson.html
Vienoj foto tikrai atrodo kaip saltas vasaros tipas g.gif
http://cbotd.blogspo...-johansson.html cia irgi kazin ar pavasario tipas?
http://scarlettjohanssonhot.com/
http://g4integration...ella-fest-pics/
Nu labai daug skirtingu ivaizdziu, bet man visi ganetinai graziai atrodo...nors man artimesnis pavasario tipas ant jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 12 sausio 2012 - 15:45
QUOTE(skyeyes @ 2012 01 12, 16:42)
Nu as irgi taip suprantu..bet holivudiniai pvz rodo ka kita ax.gif

Daug priklauso nuo fotiko, nuo apšvietimo, nuo mūsų pačių kompų monitorių. Juk taip kažkur pradžioj temos buvo rašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 01 12, 17:45)
Daug priklauso nuo fotiko, nuo apšvietimo, nuo mūsų pačių kompų monitorių. Juk taip kažkur pradžioj temos buvo rašyta smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Nu bet vis tiek man sitoj foto atrodo saltoki atspalviai:
user posted image
O cia natural:
user posted image
Atsakyti