Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

...prie beveik kiekvieno daugiabučio tokių eglių tikrai nemačiau biggrin.gif tokių spalvų neturiu ir nebandžiau, tiesą sakant ir nenorėčiau, man jos negražios 4u.gif tas `bac` man kaip tik sukėlė įtarimų. ...kiek skaičiau, juk žiema nebūtinai juodos juodos spalvos plaukais, nebūtinai balta oda. Kiek žiūrėjau įžymybių ir visokių pavyzdinių moteriškių nuotraukų, žiemose kažko ypatingo ir tokio `bac` nepastebėjau. O tipiška snieguolė, tai man atrodo clear žiema, aš taikausi nebent į cool potipį 4u.gif
Tokios spalvos bandyti neteko ir neturiu unsure.gif gal būtų kitų spalvų pabandymui? Su šia jausčiausi nesmagiai vien todėl, kad nemėgstu tokių spalvų. Ji man negraži, ryškių spalvų drabužių neperku, nes ji greitai įkyri ir atsibosta, su labai ryškiais jaučiuosi `iššaukiančiai`, bet čia su psichologija susiję. Tai nereiškia, kad ji man netiktų, juk nesmagiai jausčiausi ir eglių, jūros bangos žalia, vien todėl, kad man negražios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Va cia daug raso apie visus tipus.Apie ziema taip pat variantu yra nemazai
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2012 01 10, 14:53)
Va cia daug raso apie visus tipus.Apie ziema taip pat variantu yra nemazai
My Webpage

tik paspauskit kur parasyta "citat dale" biggrin.gif
Atsakyti
Greit paieškojus radau, kad ši moteris cool winter:
user posted image
į akis man pirmiausia krenta jos plaukai.

O čia jau visų spalvos tokios "prigesintos", nėra kažko, kad iš karo kristų į akis.

Cool winter smile.gif

Papildyta:
Arba tada dar galima žiūrėti taip: jei juoda spalva neužgožia pačio žmogaus, tai tada bus kažkuris žiemos potipis, o jei pirmiau matosi juoda spalva, o tik tada žmogus, tada lieka kažkuris vasaros potipis g.gif
Atsakyti
O dabar pažiūrėkite į plaukus atidžiau. Kuo jie skiriasi nuo Lauren Graham ar Jennifer Connelly? Man Lauren Graham kaip tik labiau turi tą `bac` iš akių, bet vasara.. unsure.gif aš jau apsistojau ties potipiu cool, vasaros arba žiemos 4u.gif
Juoda spalva rašoma, kad tinka ir vasarai 4u.gif
Klausykit, čia aš viena taip sunkiai nusistatinėju tipą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 10, 17:24)
Klausykit, čia aš viena taip sunkiai nusistatinėju tipą?  biggrin.gif

irnesakyk.gif ne viena ne viena... Blaskausi ir as. Siaip jau apsistojau ites tuom, kad esu cool vasara, bet... vis kartais ilendu i ziema pasidairyt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 10, 16:24)
O dabar pažiūrėkite į plaukus atidžiau. Kuo jie skiriasi nuo Lauren Graham ar Jennifer Connelly? Man Lauren Graham kaip tik labiau turi tą `bac` iš akių, bet vasara..  unsure.gif  aš jau apsistojau ties potipiu cool, vasaros arba žiemos  4u.gif
Juoda spalva rašoma, kad tinka ir vasarai  4u.gif
Klausykit, čia aš viena taip sunkiai nusistatinėju tipą?  biggrin.gif

Lauren Graham žiema. Čia parašytas dar vienas skirtumas tarp žiemos ir vasaros-žiema labiau kontrastinga smile.gif O internete aš randu visur Lauren Graham prie žiemos priskirtą g.gif

Aš liksiu prie savo nuomonės, kad juoda tik žiemoms, nes kitų metų laikų atstoves ji užgožia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 10 sausio 2012 - 16:26
Atsiprašau, ir Jūsų nuorodoje ji žiema, žiopla 4u.gif dėl juodos nebūčiau tokia kategoriška aš. Nagrinėjausi jau tas temas, nes pirmame puslapyje buvo įkelta nuoroda, prisikasiau tik iki tiek biggrin.gif visa kita ten rasti atsakymų nepadėjo. O ar egzistuoja nors vienas pavyzdys, kai vasara turi beveik juodus, labai tamsius plaukus? Skaičiau, kad gali, bet pavyzdžių matyti neteko, todėl labai sunku atsirinkti, nes visi pavyzdžiai kai vasara tik rudaplaukė, bet tikrai ne tamsi, kad ir kaip ta pati Lauren Graham pavyzdžiui..

huga, gal gali pasipasakoti kaip atrodai? biggrin.gif gal man tai padėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 10, 13:16)
Su šia jausčiausi nesmagiai vien todėl, kad nemėgstu tokių spalvų. Ji man negraži, ryškių spalvų drabužių neperku, nes ji greitai įkyri ir atsibosta, su labai ryškiais jaučiuosi `iššaukiančiai`, bet čia su psichologija susiję. Tai nereiškia, kad ji man netiktų, juk nesmagiai jausčiausi ir eglių, jūros bangos žalia, vien todėl, kad man negražios spalvos  4u.gif

Man tai tiesa sakant visos spalvos yra grazios. O pacios graziausios tai tos, kurios mane puosia. rolleyes.gif
O del to kaip jaustumetes, tai cia ne esme kad pirkt toki ruba, bet tiesiog jeigu tokia spalva jums tinka, tai su tokia jus turit suspindet, oda atrodyt skaisti, akys svytincios. Bet nebutinai jus ja pirksit jeigu nemegstat, cia tik savo tipui nusistatyt.
Pavyzdziui mane tokia violetine tai uzmustu, kaip ir ugnine raudona ar ryskiai citrinine. Nors pacios spalvos man grazios.
Atsakyti
Rimtai, gražios Jums visos visos spalvos? rolleyes.gif man tai ne ir tai yra normalu. Tokių spalvų neturiu savo spintoje, negaliu pažiūrėti ar sušvytėčiau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 10, 20:14)
huga, gal gali pasipasakoti kaip atrodai?  biggrin.gif gal man tai padėtų  4u.gif

Naa, as esu tamsiai rudu plauku, melynai pilksvom akim , o va oda pas mane tikrai ne melsvai balta , o nuo gimimo i ruduma truputi. Nu nesu ruda, bet kai stoviu prie baltaodes, tai atrodau, kad idegus. Ir siaip degu sauleje rudai. Tai per ta oda ir blaskausi doh.gif . Manyciau, kad esu ziema, bet pas ziemas akys be pilkumos buna, tokios grynesnes g.gif . Vienai forumietei buvau nusiuntus savo foto, tai ji pasake, kad as vasara (cool vasara) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 11 sausio 2012 - 12:15
QUOTE(huga @ 2012 01 11, 13:14)
Naa, as esu  tamsiai rudu plauku, melynai pilksvom akim , o va oda pas mane tikrai ne melsvai balta , o nuo gimimo i ruduma truputi. Nu nesu ruda, bet kai stoviu prie baltaodes, tai atrodau, kad idegus. Ir siaip degu sauleje rudai. Tai per ta oda ir blaskausi  doh.gif . Manyciau, kad esu ziema, bet pas ziemas akys be pilkumos buna, tokios grynesnes  g.gif . Vienai forumietei buvau nusiuntus savo foto, tai ji pasake, kad as vasara  (cool vasara) 4u.gif

Gal gali pasakyti kuriai forumietei as irgi paprasyciau
Atsakyti
Sakyčiau visiškai panašu į mane. Tik mane trikdo viskas: labai tamsiai rudi, beveik juodi plaukai ir akys su pilkumu, šviesesnės, o pas žiemas aš kažkodėl įsivaizduoju labiau ryškias, grynas, tamsias. unsure.gif
Atsakyti