Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ruteleee26 @ 2011 11 14, 21:29)
Kiek zinau yra daug gripo atmainu, o nuo visu pasiskiepyti neimanoma, pati niekad nesiskiepiau, bet kas is pazistamu skiepijosi, po skiepo persirgo dar stipriau nei iprasta, tad manau nera veiksmingas dalykas:-)

drinks_cheers.gif ir as daug tokiu atveju girdejau...

be to, girdejau, kad net IS gali issivystyti nuo sio skiepo (bet cia nepatvirtinta info)
Atsakyti
Sveiki, senai berašiau...
Darant plazmaferezių procedūra sesutė pasakojo, kad viena moteris serganti IS jautėsi neblogai, vėliau pasikiepino nuo gripo ir po kažkiek laiko atvežė į plazmaferezių procedūrą rateliuose...po skiepų paūmėjo. Tai va kaip būna. Aš niekada irgi nesiskiepinu nuo gripo. schmoll.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 11 15, 09:34)
drinks_cheers.gif  ir as daug tokiu atveju girdejau...

be to, girdejau, kad net IS gali issivystyti nuo sio skiepo (bet cia nepatvirtinta info)

Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 11 15, 09:44)
Sveiki, senai berašiau...
Darant plazmaferezių procedūra sesutė pasakojo, kad viena moteris serganti IS jautėsi neblogai, vėliau pasikiepino nuo gripo ir po kažkiek laiko atvežė į plazmaferezių procedūrą rateliuose...po skiepų paūmėjo. Tai va kaip būna. Aš niekada irgi nesiskiepinu nuo gripo. schmoll.gif

o as skiepijuos nuo gripo jau 4-ti metai ir jokio pablogejimo po skiepo nekart nebuvo ir gripu (tpfu tpfu tpfu) nei karto nesirgau.
kiekvienas sprendzia pats, pasveria visus pliusus ir minusus ax.gif
Atsakyti
O as vakar issireikalavau juosmenines dalies rezonanso, nes pastoviai juosmens skausmas kai ilgiau pastoviu ar pasedziu, beto plinta i koja, neurologai sake cia nuo zidiniu galvoj. paskaicius aprasa supratau, kad juosmens dalyje problemu yra, isvarza,diskas pasislinkes is vietos, lordoze. cia turbut pasekmes per didelio svorio kilnojimo sporto klube, kai sveika buvau doh.gif
Atsakyti
va va, kol jauciames sveiki - darome visokias nesamones doh.gif Mano vyras irgi persistenge su svoriais, dabar turi pertemtus raumenis, net masazistes bijo ji apsiimti masazuoti...
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 11 05, 14:39)
Neprisipazysta nieko  smile.gif  Sake kad nieko nedare kitaip. Jis zoles geria jau koki 3 metai, kazkoks kauno zolininkas gamina miltukus, lasiukus, tai jis juos naudoja

Tevas 4 metus gere zolinius preparatus, kuriuos jam skyre Ruole. Bet stebuklingo pagerejimo nebuvo.....
Pries kokius 6 metus poliklinikos neurologe buvo Kizlaitiene, ji buvo pasiuntusi mano teva i Santariskes, kad gautu plazmos, bet tuo metu ji pasibaige ir daugiau jo niekas nebesiunte. Tevui si gydytoja patiko, taciau neilgai su ja bendravo, dabar kita neurologe.
Gal kas zinote gera neurochirurga Vilniuje? Kreipesi tevas i L.Packauska (kardiolita) (kazkada jis tevui operavo stubura) del meningiomos, taciau per pora men. niekas nepajudejo faktiskai. Pas ji mazute, taciau skausminga, per 5 metus dydis nepasikeite, manoma, kad gerybine, tokioje stuburo smegenu zieves vietoje, kur gali sukelti dubens bei apatines dalies disfunkcijas, skausmus. Literaturoje rasoma, kad ja galima operuoti be skalperio - vienu rentgeno seansu.
Buciau dekinga, jei kas nors galetu rekomenduoti.
Atsakyti
Kiek girdejau geresni neurochirurgai kauno klinikose dirba, pati zadu vaziuoti pasikonsultuoti ten del stuburo, nes neurologai musu mato tik issetine, jei jau turi zidiniu galvoj, tai visos bedos tik nuo ju, kitu priezasciu negali buti, niekas nenori gilintis bash.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 11 15, 19:15)
Kiek girdejau geresni neurochirurgai kauno klinikose dirba, pati zadu vaziuoti pasikonsultuoti ten del stuburo, nes neurologai musu mato tik issetine, jei jau turi zidiniu galvoj, tai visos bedos tik nuo ju, kitu priezasciu negali buti, niekas nenori gilintis bash.gif

Tai dauguma ju taip daro. Mano tevui gi niekaip neiseme vamzdelio, kol akmenys neisaugo. Viska ant issetines verte. Net ir kad stemples rauks blogai veike nuo per dideles dozes fermentu. Turi kabliuka ir ant jo kabina.

Nuo stuburo irgi labai daug kas. Pasiskaiciau info apie segmentus, kuriuose yra mano tevo stuburo pazeidimai. Tai butent labai daug kas atitinka......

Jam kelis kart dare stuburo operacijas. Pirmaja Kaune, bet tada mamos pusbrolis dirbo.....
Atsakyti
Radau pincete.lt geriausiai ivertinta -Šitkauskas Artūras, Neurochirurgija.
Gal kas girdejote atsiliepimu ar patys buvote susidure?
Atsakyti
labutis- nu va ir važiuosiu į ligoninę - nutirpo visa koja ir užpakalis dešinės pusės verysad.gif , ir kas blogiausia geroji koja, sako reiškia naujoj vietoj židinys.
Ir vis tik mano menkas virusiukas prisidėjo- tik vos gerklę paskaudėjo, sloga lengva, ir užaugo ant lūpos sloga, kas man yra buvę prieš kokius 10 metų- tai organizmą užerzino reiškia.
Nu žiūrėsiu kaip toliau bus, bet žiūrint kad stiprus pablogėjimas buvo balandį ir leidžiuosi Betaferon tai kažkaip keista...
Laikykimės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 16 lapkričio 2011 - 10:02
Laikykis Apart, tikiuosi greit grysi sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 11 16, 11:03)
Laikykis Apart, tikiuosi greit grysi sveika  4u.gif

4u.gif prisidedu
Atsakyti