QUOTE(Silver79 @ 2012 03 05, 10:51)
Ar tada nors kiek jie kompensuojami? Mano tevui israso Ruole, mama perka pilna kaina.
Mama leidzia i raumenis kas trecia diena, jam israsydavo po 10 ampuliu, paskutini karta 20. Is vis israso 4 papildus po 10 ampuliu, kas menesi truputeli kai pakeicia.
Nors tevui buvo dideles problemos su stemple bei skrandziu del perdidelio fermentu kiekio, todel kelis men. visu papildu/vaistu/fermentu vartojimas buvo uzdrasutas, isskyrus tai, kas gyde virskinimo trakta. Dabar kelis men vel naudoja, mama sako, kad jis igauna daugiau energijos/jegu. Nzn'au kaip is tiesu, taciau jie mano, kad tai padeda.
Nepamenu ar minejau, mano tevui be daugybiniu IS zidiniu galvoje, dar yra ir IS zidinys kakle kazkur 6 cm. Pagal jo judejimo/skausmo/nejautrumo pozymius, gydytojas mane, kad priezastis gali slypeti kaklo zonoje.
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 03 07, 11:45)
Man prasidejo viskas rugpjucio men. Pradejo pastoviai skaudet juosmeni ir koja, ji daznai tirpdavo, kai buvau daktaru konsiliume man ir pasake cia turbut nuo IS, pagerk gordius ir praeis, as ji geriau, bet kai nustodavau, vel viskas is naujo
tada issireikalau juosmens mrt ir rado isvarza, irgi nedidele,bet spaudziancia nerva, pries operacija skausmai iki asaru davesdavo, tai nusprendziau operuotis, operacija visai nesunki ant rytojaus jau gali vaiksciot
Gal ta naujoviska operacija, su minimalia intervencija?