QUOTE(R-M @ 2012 02 20, 19:44)
Sveikos. Trecia menesi leidziuos interferona Extavia ir tose vietose pradejo rastis melynes, patarkit jei zinot ka daryt kad ju nebutu. Gal adata blogai atreguliavus ? Gal Klaipedietes zino ar sutvarke jau nervu skyriu ?
Vyrui leidziu interferona (rebif)-pries tai cirkinames -toj vietoj pakelis keciupo arba majonezo atsaldo leidimo vieta-tada suleidziu rankiniu budu ( ne su injektorium) visa adata rebifo susmeigiu-paskui paspirituojam keciupo ar majonezo pakeli, ir ta leidimo vieta vel passaldom Kol kas ta vieta tik viena -dvi dienas lieka paraudus Beje, leidziu irgi laabai is leto... paskui dar pamasazuoju gerai. Kol kas visa tai padeda isvengt vietiniu reakciju, tik ta gripozine reakcija para issilaiko
QUOTE(juratema @ 2012 02 17, 15:56)
As gal isvis sitoj temoj patylesiu, nes silver'is visu galu daktaras, ir jo nuomone visada pati teisingiausia ir negincijama Sekmes visoms ir visiems, tikiuosi kad su sio guru pagalba visi pasveiksit.Iki
man irgi kartais nuo Silver visaziniskumo nesmagu darosi, patarti-viena, o mokyti (ir dar is auksto) - kita
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2012 02 21, 00:44)
Vyrui leidziu interferona (rebif)-pries tai cirkinames -toj vietoj pakelis keciupo arba majonezo atsaldo leidimo vieta-tada suleidziu rankiniu budu ( ne su injektorium) visa adata rebifo susmeigiu-paskui paspirituojam keciupo ar majonezo pakeli, ir ta leidimo vieta vel passaldom Kol kas ta vieta tik viena -dvi dienas lieka paraudus Beje, leidziu irgi laabai is leto... paskui dar pamasazuoju gerai. Kol kas visa tai padeda isvengt vietiniu reakciju, tik ta gripozine reakcija para issilaiko
yra specialūs geliniai šaldukai, man juos davė neurologiniam kab., nereiks majonezo ir pomidorų padažo šildyt
QUOTE(dalmatinas @ 2012 02 21, 07:59)
yra specialūs geliniai šaldukai, man juos davė neurologiniam kab., nereiks majonezo ir pomidorų padažo šildyt
yra, ir mes turim viena ale jie tokie maziukai, kad tuoj susyla o cia majonezo (toki rusiska, ne butely) pakeli kaukst ant uodegos ir pasigirsta dziugavimo suksniai
Labas grizau is ligonines po solumedrolio vakar o siandien labai apieme skausmas nuo keliu iki pirkstu galiuku gal kam taip buvo nutike ? gal patarsike kanors?
QUOTE(deimante88 @ 2012 02 21, 11:41)
Labas grizau is ligonines po solumedrolio vakar o siandien labai apieme skausmas nuo keliu iki pirkstu galiuku gal kam taip buvo nutike ? gal patarsike kanors?
Labutis, nu man būna, kad dūriai tokie kaip su yla užeina per kojų pirštus, bet ir praeina po poros dienų. Jau plečiančių ligoninėj turbūt gavai. Nenusimink , praeis, o kas buvo nutikę, kad gulėjai ?
QUOTE(Apart @ 2012 02 21, 14:27)
Labutis, nu man būna, kad dūriai tokie kaip su yla užeina per kojų pirštus, bet ir praeina po poros dienų. Jau plečiančių ligoninėj turbūt gavai. Nenusimink , praeis, o kas buvo nutikę, kad gulėjai ?
gavau plecianciu viena diena tik, ir 5 lasalines solu medrolio labai jau daug nes dar geriau prednizolona, buvo uzejas silpnumas pirma karta kojuose tai gydytoja iskart pagulde i klaipedos ligonine kai isejau tai buvo super jauciausi kaip katik gimusi o db tas naujas skausmas kazkaip varzo, na reik biski gal palaukti man lasalines kazkaip niekada iskart nepadedavo... jau metus nebuvo pablogejimu.. o db kazkaip pola vel mane sergu 2 metus tai vis dar kazkaip nauja viskas
Sveikos, nebežinau ką daryt ir kreipiuosi į Jus, susidūrusias su tokiu atveju... prieš kelias savaites pradėjo dvejintis akyse, galvojau, kad galbūt dėl nuovargio sesijos metu, bet vakar gavau siuntimą į Santariškes dėl šios klastingos ligos... Siuntimas ekstra skubia tvarka, o vietų net kovo mėnesiui nėra, nebežinau ką daryt, ką galvot, pastoviai ašaros akyse, kai pagalvoju, man juk tik 19 metų, o ką reikės daryt, jeigu tai tikrai ši liga... Tėvai., draugas ramina, kad nieko blogo nebus, kad paprasčiausiai šiaip kas, nes turiu pažįstamą, kuriai taip pat buvo ir ji tiesiog nešioja specialius lešius ir tiek, nieko rimto... Negaliu ištvert savam kaily, atrodo tuojau išprotėsiu nuo tos nežinios Maža to, kairė akis pradėjo žvairuot...
QUOTE(victoria111 @ 2012 02 23, 10:20)
Sveikos, nebežinau ką daryt ir kreipiuosi į Jus, susidūrusias su tokiu atveju... prieš kelias savaites pradėjo dvejintis akyse, galvojau, kad galbūt dėl nuovargio sesijos metu, bet vakar gavau siuntimą į Santariškes dėl šios klastingos ligos... Siuntimas ekstra skubia tvarka, o vietų net kovo mėnesiui nėra, nebežinau ką daryt, ką galvot, pastoviai ašaros akyse, kai pagalvoju, man juk tik 19 metų, o ką reikės daryt, jeigu tai tikrai ši liga... Tėvai., draugas ramina, kad nieko blogo nebus, kad paprasčiausiai šiaip kas, nes turiu pažįstamą, kuriai taip pat buvo ir ji tiesiog nešioja specialius lešius ir tiek, nieko rimto... Negaliu ištvert savam kaily, atrodo tuojau išprotėsiu nuo tos nežinios Maža to, kairė akis pradėjo žvairuot...
Nepergyvenk, gal ir ne ta čia liga Bet su tuo priėmimu ir mano vyras susidūrė Niekas ten priimamajam net nesiteikė guldyt į nervų skyrių, tik į akis vaistų oftalmologai suleido ir namo liepė važiuot Kas ten per tvarka, neina man suprast. Žodžiu, žmogus pateko ten kur reikia tik po kelių mėnesių, kai vėl pasikartojo ataka, nes buvo užsirašęs į priekį paprasta eilės tvarka, kaip ir jūsų atveju. Bet aš jums patariu kaip nors bandyti prasimušti ten, gal per VIP kabinetą pabandykite pas neurologą, aišku kainuos nemažai, bet jei ja skubiai ko reikia, visada ten einu dėl šventos ramybės, ten daktarai visi iš Santariškių ligoninės dirba
Aš laikau kumštukus, kad tik nebūtų... nežinau ką reikės daryt dėl siuntimo, eisiu pas savo gydytoją po pietų, gal kaip nors į Visaginą duotų siuntimą, greičiau būtų, nes mama šiandien paskambino į Santariškes, tai buvo aprėkta, jog jeigu reikia, tegu kviečia greitąją ir veža... Na ir pagalba o kaip galima per tą VIP? Galagali plačiau paaiškinti?