QUOTE(Apart @ 2011 10 25, 13:40)
Aš per pusę perlaužiu ir 100
Jei atsiranda antikūniai nebeveikia vaistai- be reikalo leidžiamės skaitos.
Papildyta:
Aš l. noriu antro vaiko ir sūnus be proto pavydi kas turi seses brolius
, bet kaip dabar nutraukt tuos vaistus kai randasi nauji židiniai, nors jaučiuos gerai, ech nežinau ką ir daryti..gal kad vyras labiau norėtų, dabar sako žiūrėk sveikatą..taip ir svajoju..
bent jau as nestumo metu jauciausi gerai ir nebuvo paumejimu, po nestumo daktarai grasinos nustosi maitint is kart bus paumejimas ir t.t. Nepajutau nieko baisaus ir nustojusi maitint, nebuvo ryskiu ataku, aisku negaliu sakyt kad neblogejo, bet palaipsniui, is tiesu kai reikia rupintis maze, kazkaip susiimi ir negalvoji apie liga.
Siulyciau ryztis antram vaikeliui kol amzius leidzia
Papildyta:
Okas liecia visus interferonus, cia tik mano nuomone, per ilgas diskusijas issiprasiau kad man skirtu interferona, pradejus ji leistis - o leidausi tik metus, per ta laika turejau daugiau paumejimu nei ju nesileisdama, ir salutinis poveikis siaubingas.Nebesileidziu tu vaistu jau gal 4 metai ar daugiau ir leidimosi vietos dar melynos, o ypac vasara.Aisku nieko nepakeisi.
Todel kad ten sako pirma gydykis po to galvok apie vaikus, galiu pasakyti kad pirma pagalvokite apie vaikus, nes liga jei isisiautes nebebus kelio atgal kuop toliau tuo labiau busit priklausomi nuo vaistu, o finise nebus jums tinkamo gydymo - teko ta isgirsti is kitu
Beje kaip VASISD laikosi?Kas pirmininkas?