Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2011 12 13, 08:37)
Kiek as zinau, D vitamino negalima perdozuoti, atsargiai... tai blogiau, nei trukumas...

aha sutinku mirksiukas.gif man neurologas sake, baigi buteliuka (100vnt) ir tada mazdaug menesio pertraukele rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip visi daktarai skirtingai pataria del vitamino D, mano giminaite dirba medicinos srity amerikoj, tai ten daktarai teigia, kad gali buti naudinga IS vitamino D gerti didesni kieki, kad sumazinti atkriciu skaiciu smile.gif
Atsakyti
Prieš 3 metus kai naudojau D vitaminą kiekvieną dieną, atkryčių nebuvo arba aš jų nepastebėdavau. Reikės atnaujinti jo naudojimą ax.gif
Atsakyti
Labas visiems,MB rytoj vaziuoja pas neurologa gaut siuntimo i sanatorija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 14 gruodžio 2011 - 11:36
as dabar vazineju i reabilitacija ambulatorine-daugiau nuovargio nei malonumo...jauciuosi pervargus juodai, laukiu kada pagaliau tos proceduros pasibaigs...aisku tikiu kad gerai, bet kad pries proceduras daug reikalu, po ju velgi-tai laukt kada dukra po bureliu pareis, tai apsipirkt, tai valgyt pasidaryt, dar vis i darbeli reikia uzbegt-vienzo-nieko man gero..o i sanatorija-gaila, bet neturiu as tokios galimybes isvaziuot is namu ant tiek laiko..
mano D vit 5000 iu, pirktas zmoniu praduotuvej, ne karviu kokiu, dienos doze i kaps, tai nemanau kad perdozuosiu, be abejo nevartosiu kiaurus metus-su pertraukom..Siand paziurejau tai uz 360 kaps mokejau beveik 14 usd- tai piguma palyginus su musu smile.gif man nuo ju kaip nekeista labai pagerejo nagai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 12 14, 22:48)
as dabar vazineju i reabilitacija ambulatorine-daugiau nuovargio nei malonumo...jauciuosi pervargus juodai, laukiu kada pagaliau tos proceduros pasibaigs...aisku tikiu kad gerai, bet kad pries proceduras daug reikalu, po ju velgi-tai laukt kada dukra po bureliu pareis, tai apsipirkt, tai valgyt pasidaryt, dar vis i darbeli reikia uzbegt-vienzo-nieko man gero..o i  sanatorija-gaila, bet neturiu as tokios galimybes isvaziuot is namu ant tiek laiko..
mano D vit 5000 iu, pirktas zmoniu praduotuvej, ne karviu kokiu, dienos doze i kaps, tai nemanau kad perdozuosiu, be abejo nevartosiu kiaurus metus-su pertraukom..Siand paziurejau tai uz 360 kaps mokejau beveik 14 usd- tai piguma palyginus su musu  smile.gif man nuo ju kaip nekeista labai pagerejo nagai  smile.gif

D vitaminas naudojamas nagams ir plaukams stiprinti, poveikis naguose iki šiol matosi, tik plaukuose ne taip, bet manyčiau geriau nei nieko. O dar jei ligos priepoliukus paretina tai čia geriau ir būti negali.
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2011 12 14, 21:48)
mano D vit 5000 iu, pirktas zmoniu praduotuvej, ne karviu kokiu, dienos doze i kaps, tai nemanau kad perdozuosiu, be abejo nevartosiu kiaurus metus-su pertraukom..Siand paziurejau tai uz 360 kaps mokejau beveik 14 usd- tai piguma palyginus su musu  smile.gif man nuo ju kaip nekeista labai pagerejo nagai  smile.gif

As ne medike ir nezinau kokiu doziu reikia, tik perspeju (draugiskai), kad geriau neperdozuoti... ax.gif
Atsakyti
Tai be abejo, bet kokie vaistai ar vitaminai per didelem dozem kenkia, visiskai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
kaip sekesi gauti kelialapi i sanatorija? Po ligonines duoda be problemu.
Sveikateles visiems 4u.gif

QUOTE(mariug @ 2011 12 14, 12:35)
Labas visiems,MB rytoj vaziuoja  pas neurologa gaut siuntimo i sanatorija smile.gif

Atsakyti
Arteja graziausios sventes newyear.gif, kaip nuotaikele ir sveikatele visu?
Atsakyti
QUOTE(baltuke @ 2011 12 16, 14:29)
Sveiki,
kaip sekesi gauti kelialapi i sanatorija? Po ligonines duoda be problemu.
Sveikateles visiems 4u.gif

sVEiki, na MB dabar negulejo jau nuo pavasario ligoninej,kol kas nedave siuntimo i sanatorija wub.gif ,lauksim pavasario....
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 12 18, 23:11)
Arteja graziausios sventes newyear.gif, kaip nuotaikele ir sveikatele visu?

Kai toks oras-nesijaucia svenciu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 19 gruodžio 2011 - 10:46
MB vel labai prastai pasijuto verysad.gif vel zarnyno bedos verysad.gif tai visai nebesventiskos nuotaikos verysad.gif -menkas is jo padejejas angel_sadangel.gif ,gerai tik tuo guodziames ,kad po Nauju metu keliaus i sanatorija,o gydytojas kol kas neleido Prednizolono nutraukt g.gif ,ir dar depresija paumejo doh.gif ,piktas MB ant viso pasaulio, gyvent nebenori bash.gif
Atsakyti