Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(simpatica @ 2011 12 10, 12:32)
  Geriu tik linu semenu alieju. Pasake kad neirodyta kad tai padeda, tik liepe pagerti D vitaminus nes irodyta kad tinka prie IS.

o nesakė kokį pirkti ir kiek gerti - aš tai dabar nusipirkau D-pearls kapsules, rašo , kad žiemą pavasarį po vieną smile.gif , šiaip užsienio straipsniuose ypač akcentuoja, kad būtinas D vitaminas ir jo trūkumas viena iš priežasčių atsirasti IS.
Atsakyti
MB geria kava ir ne taip jau retai,ir gana stipria- tai jam bent energijos ,ypac kai apsiniaukes oras,priduoda... tongue.gif
Atsakyti
Maniskis irgi geria kava...
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 12 12, 10:49)
o nesakė kokį pirkti ir kiek gerti - aš tai dabar nusipirkau D-pearls kapsules, rašo , kad žiemą pavasarį po vieną  smile.gif , šiaip užsienio straipsniuose ypač akcentuoja, kad būtinas D vitaminas ir jo trūkumas viena iš priežasčių atsirasti IS.

Irgi geriu D Pearls, vaistininke pasiule. Manau tikrai nepakenks, tos saules dabar beveik nera, gal ir truksta tu vitaminu... g.gif
Atsakyti
As ir naudojau D pearls, bet jokio teigiamo poveikio nepajutau, tada is USA man atsiunte dvigubai stipresni ir man jis geresnis Beje neseniai kalbejau su pazystamu vaistininku, tai jis patare nepirkt lietuvisku papildu, nes jie prastesnes kokybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 12 12, 14:52)
As ir naudojau D pearls, bet jokio teigiamo poveikio nepajutau, tada is USA man atsiunte dvigubai stipresni ir man jis geresnis Beje neseniai kalbejau su pazystamu vaistininku, tai jis patare nepirkt lietuvisku papildu, nes jie prastesnes kokybes smile.gif

Na,MB tai isbande ir rusiskus,ir uzsienietiskus, o dabar jau visai nutrauke( bent kol kas,sako,jau reik organizmui pailset- per daug visko). doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 12 gruodžio 2011 - 13:56
as naudoju D3 4u.gif kiek vaistininke sake vegetarams siulo D3, kaip pakaitala, bet kazkaip suabejoju ar mesoje tiek to D? galvoju daugiau gelezies... blush2.gif
Atsakyti
As irgi geriu D is Amerikos, 360 kapsuliu tai beveik metams uzteks thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane tai 600 kapsuliu dezute, tai 2 metams uzteks ir stipriausias 2000 IU vienoje kapsuleje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 12 12, 21:25)
Pas mane tai 600 kapsuliu dezute, tai 2 metams uzteks ir stipriausias 2000 IU vienoje kapsuleje thumbup.gif

oho kiekis thumbup.gif pas mane 5000 IU mirksiukas.gif
ziurau dabar tas D vitaminas ant bangos, as tai nelabai jauciuosi, kad ir po ligonines o neurorubina susileist pamirsau doh.gif reiks gal ryt nusipirkt pasibadyt smile.gif
Atsakyti
Man santariskiu neurologe sake, kad D mums reikia nuolatos naudot ir 1000 IU per. diena, bet didesnis kiekis manau nepakenks. Kam idomu flax oil akcija gintarineje vaistineje 40 proc., pati zadu pirkt pabandyt smile.gif
Atsakyti
Kiek as zinau, D vitamino negalima perdozuoti, atsargiai... tai blogiau, nei trukumas...
Atsakyti