Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:
Gal ir kvailokas klausimas, bet...
O Jūs kava geriate? Niekas nesidaro nuo jos?
Atsakyti
QUOTE(Wirginija.b @ 2011 12 09, 10:25)
Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:

as geriu ir gan stipria, tiesa, tik ryte thumbup.gif man nuo jos tik energijos daugiau, padeda atsibusti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:

as negeriu ne laso jau daugiau nei metai - manau padeda smile.gif
Atsakyti
Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:

Geriu tik be kofeino Jacobs, nes man pakyla pulsas labai ir blogai jaučiuosi, jau daugiau kaip metai. O be kofeino viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 09 gruodžio 2011 - 10:20
Lavas rytas 4u.gif
Mano vyras geria stiprią, su aparatu espresso pasidaro, bet tik rytais, na ir aš visada prisijungiu, bet mėgstu silpnesnę. Čia toks mūsų rytinis ritualas, nematau kol kas nieko blogo dėl 1-o puodelio smile.gif
Atsakyti
As geriu pora kartu i diena, be kavos spaudimas zemas pas mane ir jauciuosi apsnudus,bandziau atsisakyt, bet nepavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-M @ 2011 12 05, 17:16)
Sveikos. Gal zinote ar Klaipedos nervu skyriu jau baige remontuoti ? unsure.gif

kol kas pusė skyriaus suremontuota, o kita remontuojama.....Tikrai neaišku kada pabaigs, dar porą mėn gali tęstis... Tad garsų visokių yra, birbimų, kalimų per akis....

Ar dažnai būna, kad BMR be kontrasto neparodo židinių? Ir ar tikrai prie IS nebūna skausmų ( kaulų, raumenų)?
Atsakyti
Geriu kava apie 3-4 kartus per diena smile.gif turiu zema spaudima bet man tiesiog skanu blush2.gif buvau vakar santariskese pas Kizlaitiene, prasedejau 2 valandas. doh.gif Paskyre konsiliuma vaistams pratesti, klause ar nesiruosiu pastoti ir klause, ar kazka vartoju be vaistu. Geriu tik linu semenu alieju. Pasake kad neirodyta kad tai padeda, tik liepe pagerti D vitaminus nes irodyta kad tinka prie IS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 10 gruodžio 2011 - 11:32
QUOTE(simpatica @ 2011 12 10, 11:32)
Geriu kava apie 3-4 kartus per diena  smile.gif  turiu zema spaudima bet man tiesiog skanu  blush2.gif  buvau vakar santariskese pas Kizlaitiene, prasedejau 2 valandas. doh.gif  Paskyre konsiliuma vaistams pratesti, klause ar nesiruosiu pastoti ir klause, ar kazka vartoju be vaistu.  Geriu tik linu semenu alieju. Pasake kad neirodyta kad tai padeda, tik liepe pagerti D vitaminus nes irodyta kad tinka prie IS.

Man ir ta paty sake kizlaitiene, tik vitamina d, na kartais ir b dar, dar parekomendavo pastot per pora metu, net isgasdino toks patarimas, kodel reikia taip skubet, amzius dar leidzia ir palaukt siek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 12 09, 16:15)
kol kas pusė skyriaus suremontuota, o kita remontuojama.....Tikrai neaišku kada pabaigs, dar porą mėn gali tęstis... Tad garsų visokių yra, birbimų, kalimų per akis....

Ar dažnai būna, kad BMR be kontrasto neparodo židinių? Ir ar tikrai prie IS nebūna skausmų ( kaulų, raumenų)?

Na zidinius visada parodo, tik tie zidiniai kurie kaupia kontrasta laikomi aktyviais - gali issiseti. Del skausmu galiu kalbet tik uz save. Pradzioje buvo nutirpimai, paskui ziaurus skausmai tik neaisku raumenu, kaulu ar gyslu, dabar viska kaip meslungis sutrauke kad net nejauciu. Vienur teigiama kad prie IS skausmai yra - kitur kad ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija.b @ 2011 12 09, 09:25)
Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:

Maniskis kava geria, bet renkasi ne jacobs. Nes nuo jacobsines jam kazkaip negerai pasidaro g.gif tai pasirinko Merild-sita jam nieko nesukelia.. Siaip tai esu pastebejus, kad ne visos kavos vienodai priimamos organizmo-man ir paciai nuo vienu ima skrandi skaudet, nuo kitu nieko.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirginija.b @ 2011 12 09, 07:25)
Labutis visiems,
Norėjau jūsų paklausti:

As dirbu KAVOS namuose biggrin.gif tad man tiesiog neimanoma jos negerti biggrin.gif geriu kokius 4puodelius per diena, tik dazniausiai be kofeino smile.gif jei labai truksta energijos geriu su kofeinu smile.gif siaip nepastebejau jokio blogo pozymio. mirksiukas.gif Bet jei geriate kava del skonio, o ne energijos saltinio, tad siulau gerti be kofeino thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti