QUOTE(Rigedora @ 2011 12 05, 22:30)
Nu man kaip tik is ju triju Macionis pasirode protingiausiai sian... nes ta mickeviciene, tai kazkokia chemijos sektante, kitaip nepasakysi... o ta pagyvenus tai isvis-ziuri kaip i nurasytas siuksles...
juratema, kas tave uzkniso taip ? nes as jau sian po to konsiliumo grizau toookiaaa issunkta, kad tik bliaut norejosi nuo visko... Tai va sukaliau ne pilna porcija rebifo vyrui jau prie 1,5val-nieks nesidaro-jokiu pasaliniu poveikiu....
juratema, kas tave uzkniso taip ? nes as jau sian po to konsiliumo grizau toookiaaa issunkta, kad tik bliaut norejosi nuo visko... Tai va sukaliau ne pilna porcija rebifo vyrui jau prie 1,5val-nieks nesidaro-jokiu pasaliniu poveikiu....
siaip visi tie daktarai i ligonius ziuri kaip i siuksles... o su macioniu as pastoviai susikertu... kai jis man pries metus i akis teske: kodel neturi vaiku... taip ir norejosi jam paaiskinti koks tada is jo gydytojas, jei sitaip su panieka svaistosi... as dar turiu bedu su skydliauke nuo rebifo, radiacijas visokias turejau gert, tas chemijas jau 6 metus leidziuosi ir jis dar man aiskina, kad as turiu vaikus gimdyt su tokiu uzterstu organizmu... nezinau kaip tik arteja to konsiliumo diena, tai as jau is anksto biesinuosi, nes ten ateini isklausyt tik koks esi netikes ir menkas, bet sprendimu jie nesiulo, tik aiskina rasyk greiciau diagnoze ir skirstomes...