Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Rigedora @ 2011 12 05, 22:30)
Nu man kaip tik is ju triju Macionis  pasirode protingiausiai sian... nes ta mickeviciene, tai kazkokia chemijos sektante, kitaip nepasakysi... o ta pagyvenus tai isvis-ziuri kaip i nurasytas siuksles...  doh.gif

juratema, kas tave uzkniso taip ?  unsure.gif nes as jau sian po to konsiliumo grizau toookiaaa issunkta, kad tik bliaut norejosi nuo visko... Tai va sukaliau ne pilna porcija rebifo vyrui jau prie 1,5val-nieks nesidaro-jokiu pasaliniu poveikiu....  bigsmile.gif

siaip visi tie daktarai i ligonius ziuri kaip i siuksles... o su macioniu as pastoviai susikertu... kai jis man pries metus i akis teske: kodel neturi vaiku... taip ir norejosi jam paaiskinti koks tada is jo gydytojas, jei sitaip su panieka svaistosi... as dar turiu bedu su skydliauke nuo rebifo, radiacijas visokias turejau gert, tas chemijas jau 6 metus leidziuosi ir jis dar man aiskina, kad as turiu vaikus gimdyt su tokiu uzterstu organizmu... nezinau kaip tik arteja to konsiliumo diena, tai as jau is anksto biesinuosi, nes ten ateini isklausyt tik koks esi netikes ir menkas, bet sprendimu jie nesiulo, tik aiskina rasyk greiciau diagnoze ir skirstomes...
Atsakyti
Beje, per anksti vakar apsidziaugem, kad pasalinio poveikio nera-pradejo kratyt po dvieju valandu, eme skaudet viska-teko gert ibufena sad.gif o ir sian ryte vis dar prastokai jauciasi.... kaip sudauzytas... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 12 06, 11:29)
Beje, per anksti vakar apsidziaugem, kad pasalinio poveikio nera-pradejo kratyt po dvieju valandu, eme skaudet viska-teko gert ibufena sad.gif o ir sian ryte vis dar prastokai jauciasi.... kaip sudauzytas... sad.gif

Man salutiniai nuo avonexo po 5 val pasireiskia, pirma karta ir apsidziaugiau nuejau miegot, taciau pazadino 5 ryte siaubingas saltkretis, sianakt irgi pakankino gerai, teko gert 2 ibuprofeno doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 12 05, 19:42)
As ir kiek klausiau kokius papildus panaudot, tai atceit tik vitaminas d irodyta, kad padeda prie IS, o visa kita itakos IS nedaro, tik interferonai padeda, menesi naudoju bet jokio poveikio kolkas nepajutau, gal dar mazai laiko naudoju unsure.gif

nieko naujo g.gif Keistas man Ju poziuris... nors kita vertus, jiems nera labai aktualu, kad tai padetu koks lecitinas, resveratroli, zuvu taukai ir t.t.
Kuo vaistas brangesnis, tuo daugiau naudos jiems patiems, manau. Prisiminkim ne tokia jau sena istorija su gydytoju poilsiu siltuose krastuose uz aisku kieno pinigus smile.gif
Tad lieka dometis daugiau paciam, tiketi, kad tai padeda ne maziau nei chemija
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 12 06, 15:37)
nieko naujo  g.gif Keistas man Ju poziuris... nors kita vertus, jiems nera labai aktualu, kad tai padetu koks lecitinas, resveratroli, zuvu taukai ir t.t.
Kuo vaistas brangesnis, tuo daugiau naudos jiems patiems, manau. Prisiminkim ne tokia jau sena istorija su gydytoju poilsiu siltuose krastuose uz aisku kieno pinigus smile.gif

As kartais pagalvoju, kad lengva ranka pradejo dalinti interferonus ir vos kas jau issetine priraso musu daktarai. Aisku gerai, kad tiems kuriems is tikruju reikia jie gauna vaistus, bet kaskart nuejus pas daktara as negaunu atsakymu i daugeli klausimu, ir tada iskyla klausimas ar jie nezino, ar jiems neidomu, ar jiems tiesiog nepatinka per daug zinantys pacientai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 12 06, 15:52)
tada iskyla klausimas ar jie nezino, ar jiems neidomu, ar jiems tiesiog nepatinka per daug zinantys pacientai g.gif  g.gif  g.gif

vakar tam konsiliume as irgi susidariau nuomone-patogiausi pacientai tie, kurie nieko nezino, nesidomi, aklai pasitiki daktarais. Aisku, negaliu teigt to apie visus, kad ir apie mano vyra gydancia tiesiogiai neurologe, bet tie kas sedejo konsiliume-aiskiai dave suprast-maziau domekis viskuo, ir tik jais pasitikek, nes visa kita neirodytos nesamones doh.gif aplamai, jie ten vakar bande kaip idiotam aiskinti-visokie papildai patenka tik i krauja, o va to kazkokio "stebuklingo" barjero, uz kurio vyksta visi mielino grauzimo karai jie nepasiekia, tai tik organizma alergizuojat su visokiais lecitinais doh.gif devil.gif nu ar ne absurdai??? kai siaip teigiama, kad pas visu IS trukumas yra lecitino, kad jis sudaro 30% mielino, kad jo trukstant sumazeja bet kokiu vaistu efektyvumas ir dar daug panasiu dalyku radau. Tuo labiau, kad tai ne chemija, o is soju gaminamas produktas. Bet ne, mes gi per daug prisiskaite esam, siutinam juos, nes aklai nepasitikim ju siulomais nuodais. Ai, negaliu, siutas vis dar nepraeina gun_bandana.gif
Atsakyti
Rigedora, nesinervinkit, nebūtina gi klausyti tų daktarų, gal rasite tinkamą kelią, kad ir tas lecitinas gal padės g.gif Daktarai gi negali užsiimti kažkokiais tyrinėjimais ar iš lempos pradėti pacientus gydyti papildais. Čia jau mes patys, jei norim, turim domėtis, nes ši liga gi neišgydoma niekur pasaulyje, tai ko iš jų norėt? Aišku, jei arogantiškai ir paniekinamai jie bendrauja, tai jau čia kita kalba. Mano vyras Santariškėse dar nesusidūrė su piktom daktarkom, visos malonios, sakė, tik viena seselė kažkokia vriedna buvo rolleyes.gif
Tiesa, jei lecitinas iš sojų, tai ne visiems manau gali tikti, pav. aš sojų visai negaliu vartoti, nes turiu skydliaukės hipofunkciją, geriu tiroksiną ir gydytojas griežtai uždraudė, sakė, kad tai nuodas skydliaukei gaunasi g.gif
Atsakyti
Truputi ne i tema bigsmile.gif Baltupyte, sojos netinka su tiroksinu ar apskritai, turint problemu su skydliauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 12 07, 10:33)
Truputi ne i tema  bigsmile.gif  Baltupyte, sojos netinka su tiroksinu ar apskritai, turint problemu su skydliauke  ax.gif

Tai va, ir žinok žmogus, kas tau gali tikt, o kas ne, taip ir su visokiais papildais, kol neišsityrei organizmo, kuo dar gali sirgti, tol matyt neverta imtis eksperimentuot, arba verta biggrin.gif Na, mano skydliaukės tyrimai visi normose, niekad nesiuntė šeimos gydytoja pas endokrinologą, bet jau pati neapsikentusi savijautos nuėjau, ir prašom- endokrinologams tie skaičiukai, nors ir normos ribose, jau ne norma doh.gif doh.gif
Mano vyrui phlogenzymą rekomendavo kažkuris gydytojas, bet, kad skrandis sustreikavo nuo jo, vadinasi netinka g.gif Tad geria dabar kasryt linų sėmenų aliejų, prieš tai žuvų taukus naudojo, tai tie tinka
Atsakyti
na va-pagaliau prisiruosiau parasyt smile.gif Kazko labai ytartina savijauta, kaip po solumedrolio tai maniau kad gerai jausiuosi, o siandien isvis vos paeinu,kunas virpa, net galva atrodo dreba nesuprantu kas darosi...pavargau as toj ligoninej, nei issimiegot, nei pailset, gerai kad trumpai ten buvau, bet namie man geriau smile.gif dar vaziuojant namo autobusas pusiaukelej sugedo neremontuotinai, teko gautis savo jegom-prisinervavau kad net nu blush2.gif o taip pikta-pirma karta per 10 metu autobusu vaziavau- ir se tau kad nori doh.gif
Siandien buvau reabilitacijoj, padare masaza, cirkuliacini dusa, dabar sedziu ir negaliu nugara atsiremt taip skauda lotuliukas.gif masaziste velniu dave kad dazniau neateinu, tai reiks jau gal pasitaisyt lotuliukas.gif per 4 dienas ligoninej priaugau 2 kg, teks vel i dieta iseit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 12 06, 16:37)
nieko naujo  g.gif Keistas man Ju poziuris... nors kita vertus, jiems nera labai aktualu, kad tai padetu koks lecitinas, resveratroli, zuvu taukai ir t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 12 05, 10:53)
Del enzimu, aciu uz Jusu komentarus/atsiliepimus  clap.gif  clap.gif
Na, jie nepigus. Wobenzyme netoli 400 litu, Phlogenzyme virs 700 litu uz 800 vnt. Tad jei dar butu geru atsiliepimu, gal ryzciausi pabandyti smile.gif help.gif
Arba reikia rasyti laiska santa2.gif Gal atnes newyear.gif

as geriau Wobenzym, po to perejau prie Phlogenzym. Wobenzyma parsiusdavo is Amerikos (kainuodavo apie 250 Lt), o Phlogenzym siunciuos is Vokietijos (kaina siek tiek virs 500 Lt). Man tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti