Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(myliu @ 2011 11 30, 18:19)
Sveikos 4u.gif Paskaiciau ir nuliudau bei issigandau... Pries keleta metu itarinejo IS, bet padare galvos smegenu MR tyrima, nieko nerado ir nurase viska vegetacinei distonijai. As kazkaip nusiraminau, viskas pasitaise ir laimingai gyvenau toliau. Iki praejusios savaites... Mezgant taip "ateme" rankas, kad net virbalu neislaikiau. Visos akys "pabego" doh.gif Ir tokie aptirpimai uzeina retkarciais. Nurasiau viska neaisku kam... Kelias paskutines dienas nebegaliu be Ibupromo, nes taip skauda nugara, kad... Bet tas skausmas kazkoks keistas - nei tai uztirpus ji, atrodo kad degina. Vyras sako, kad radikulitas, bet kad skauda man ne juosmeni, o mazdaug tarp menciu ir kartais "pabega" skausmas i kitas vietas unsure.gif Pradejus googlint man vis ismeta nuorodas apie IS... Kartais buna, kad skaitant raides "issilaksto" po puslapi... Buna, kad akyse zybsi kaip fotiko blykste... Buna, kad noriu pasakyt viena, bet girdziu, kad sakau visiska nesamone... verysad.gif Paskaiciau pas jus, kad kai kurioms zidinukus stubure rado, o galvos smegenyse svaru, tai dabar jau prisigalvojimams nera ribu doh.gif Ryt bandysiu pas seimos daktare brautis siuntimo pas neuro... Bet kol sulauskiu dar vizito doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pasakykit, prasau, ar bent vienas simptomas tinka IS diagnozei? unsure.gif

Jeigu skaitysit apie IS siptomus, tai jie gali atsirasti is tikruju be IS, nes savitaiga stiprus faktorius, be to simptomai atitinka daugeli ligu, gali buti problemos stubure, nebutinai radikulitas, stuburo magneta vertetu pasidaryti. Db diagnoze IS tapo lb popoliari internete vien IS, itaria vos ne kiekvienam turinciam neurologiniu simptomu, net gydytoja sanatorijoje man sake, kad sita diagnoze tapo gana dazna, o ypac tada kai interferonus pradejo kompensuoti g.gif g.gif
Atsakyti
Labas.man itaria IS,israse COPAXONE.gal kam yra israsomi 50 procentu kompensuojami COPAXONE?nusipirkau,bet po to pagalvojau,kad pati ju sau nesusileisiu po oda.poliklinika man toli,gyvenu kaime nepatogu.parduociau pigiau,kad nors dali pinigeliu susigrazinciau,nes jie ir siaip velniskai brangus.turiu 36 injekcijas.
Atsakyti
QUOTE(alma.dzimidiene @ 2011 12 02, 04:35)
Labas.man itaria IS,israse COPAXONE.gal kam yra israsomi 50 procentu kompensuojami COPAXONE?nusipirkau,bet po to pagalvojau,kad pati ju sau nesusileisiu po oda.poliklinika man toli,gyvenu kaime nepatogu.parduociau pigiau,kad nors dali pinigeliu susigrazinciau,nes jie ir siaip velniskai brangus.turiu 36 injekcijas.

dar negirdejau, kad kam butu skyre nekompensuojamus vaistus nuo IS g.gif ir dar tik itarinejant IS g.gif g.gif g.gif
Atsakyti

jo pirma karta ir as girdziu man juos israse kai nustate liga jie 100 % konpensuojami g.gif bet poto pakeite, nes jie nepadejo blink.gif o beto ju kaina ne maza tai net nzn ka pasakyti, gal taip jau taupyt pradejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimante88: 02 gruodžio 2011 - 08:46
QUOTE(alma.dzimidiene @ 2011 12 02, 04:35)

O tai kur čia taip išrašė, bent kokiam mieste? kažkaip nelogiška- nes juos reikia naudoti pastoviai, ojei nesiruošiat kam pirkot- pinigai tai dideli..bet tai jei dar neaišku ar IS, kam tie vaistai... g.gif
Nepykit bet tikrai nieks nepirks, nes kam reikia jų visi nemokamai gauna blink.gif
Čia kažkas biznį prasuko.
Papildyta:
Nu va aš po ligoninės jau 4u.gif , ačiū už palaikymą rolleyes.gif
Rezultatų nežinau antrad. pasakys ką magnetas parodė, gavau solumedrolio 3 g, nutirpus koja atsistatė, bet kas įdomiausia - diena prieš solumedrolį pajutau , kad atsigauna, tai dabar galvoju kad ir taip gal būtų , bet paguldė tai ir pagydė biggrin.gif
Rado dar išvaržą nedidelę, tai nuo jos turbūt l. nugarą skauda, bet sakydavo, kad nuo IS aišku.
Išbėrė pūlinukais visą veidą- ar jus irgi verčia nuo solumedrolio?
Gal žinot kaip išsivalyti organizmą nuo tų hormonų, gydytojas yra sakęs valgyti daug citrinų smile.gif
Juratema laikykis, laukiam gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 12 02, 15:56)
O tai kur čia taip išrašė, bent kokiam mieste? kažkaip nelogiška- nes juos reikia naudoti pastoviai, ojei nesiruošiat kam pirkot- pinigai tai dideli..bet tai jei dar neaišku ar IS, kam tie vaistai... g.gif
Nepykit bet tikrai nieks nepirks, nes kam reikia jų visi nemokamai gauna  blink.gif
Papildyta:
Nu va aš po ligoninės jau  4u.gif , ačiū už palaikymą  rolleyes.gif
Rezultatų nežinau antrad. pasakys ką magnetas parodė, gavau solumedrolio 3 g, nutirpus koja atsistatė, bet kas įdomiausia - diena prieš solumedrolį pajutau , kad atsigauna, tai dabar galvoju kad ir taip gal būtų , bet paguldė tai ir pagydė  biggrin.gif
Rado dar išvaržą nedidelę, tai nuo jos turbūt l. nugarą skauda, bet sakydavo, kad nuo IS aišku.
Gal žinot kaip išsivalyti organizmą nuo tų hormonų, gydytojas yra sakęs valgyti daug citrinų smile.gif
Juratema laikykis, laukiam gerų naujienų  4u.gif

Labas, zemiete smile.gif Sveika sugrizus smile.gif Beje, buvau uzlekes i ligonine vakar- nezinojau, kad tu dar ten ir kokioje palatoje, buciau uzejes su kokiu bananu mirksiukas.gif
Na del solumedrolio, tai pirma karta kai gavau atsistate viskas, bet kita karta kai gulejau, be solumedrolio viskas suveike taip pat smile.gif biski fiziologiniu lasiniu gavau ir viskas. Man pamenu nuo solumedrolio visas kojas pulinukais isbere ir taip ziauriai. Net kelias svaiates laikesi ir net skaudejo sad.gif tas vietas Nuo hormonu gerai ir citrinu sultys, bet pries tai pagerk rytais buroku sultys kelias dienas, o po to ir su morkom burokus gali pamaisyti
Papildyta:
Beje, kadangi as tik uz naturalius vaistus/papildus, man siulo pagerti wobenzyme. Daug nereikia po 1 tablete 3 kart dienoje. Net nezinau ka daryti smile.gif Gal kokiu nuomoniu apie tai? as visad maniau, kad su mityba galiu tu enzimu per akis gauti. Aciu is anksto uz pasidalinta patirtim su tais enzimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2011 12 02, 14:56)
Nepykit bet tikrai nieks nepirks, nes kam reikia jų visi nemokamai gauna  blink.gif
Papildyta:
Nu va aš po ligoninės jau  4u.gif , ačiū už palaikymą  rolleyes.gif
Rezultatų nežinau antrad. pasakys ką magnetas parodė, gavau solumedrolio 3 g, nutirpus koja atsistatė, bet kas įdomiausia - diena prieš solumedrolį pajutau , kad atsigauna, tai dabar galvoju kad ir taip gal būtų , bet paguldė tai ir pagydė  biggrin.gif
Juratema laikykis, laukiam gerų naujienų  4u.gif

O kokio dydzio isvarza jums rado? Pas mane ir isvarza, vargstu su ja, skauda juosmeni ir visa desnia koja, man ir sake nuo IS, bet padarius magneta isvarza rado, neurochirurgas sake nuo isvarzos skausmai, o neurologai pripazino tai kaip antra ataka, nezinodami apie isvarza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 12 02, 17:05)
Beje, buvau uzlekes i ligonine vakar-  wobenzyme. Daug nereikia po 1 tablete 3 kart dienoje. Net nezinau ka daryti smile.gif Gal kokiu nuomoniu apie tai? as visad maniau, kad su mityba galiu tu enzimu per akis gauti. Aciu is anksto uz pasidalinta patirtim su tais enzimais smile.gif

Tevas naudojo wobenzyme pries kelis metus. Kazko gero nepastebejo.
Jei pamenate, rasiau, kad jis naudojo enzimu gana daug ir dideliais kiekiais. Jusu nurodytas kiekis mazesnis.
Vasara jam nuo tu enzymu buvo sutrikusi stemples veikla, raukas neatlaike ir tulzis isgrauze steple bei skrandi. Del to kelis men buvo uzdrausta naudoti bet kokius vaistus, norejo guldyti i ligonine. Taciau semenu nuoviras ir liaudiski receptai su dieta lyg ir truputeli sutvarke sia problema.
Anksciau jam enzymus skyre Ruole, kai bande pakeisti i Packauska, jis taip pat skyre ivairius enzymus. Abu jie bendradarbiauna. Abu jei skyre be tyrimu rezultatu.
Ar jums truksta butent to enzymo (fermento)? Maciau, kad enzymu (fermentu) tyrimus atlieka Grybo gatveje.
Kadangi tevui buvo nupirkti tie fermentai, beje, gana brangus, tai tevui juos suleido. Taciau as jam pasakaiu, kad geriau sumokesiu uz tytimus grybo gatveje, kad nustatytu ar jam istikruju truksta, negu jis leistusi ko nereikai ir kentu sau.

Atsakyti
Silver, mano vyras naudojo juos -siuo metu po visokio prednizalono padaro pertrauka. Siaip jis gere po 10tabl 3kart dienoj, paskui mazino. Iki 3x3. Kazkokio stebuklo nebuvo, bet po 1,5men vartojimo nustojo skustis nugaros, sprando skausmais. Nustojus vel atsirado tai.. g.gif tai tiesiog sunku ka ir passakyt... Beje, ar kam rekomendavo gerti lecitina???? siuo metu akcija eurovaisitinej jei kam idomu. Visur rasoma pagrinde apie jopoveiki cholesteroliui, bet va radau idomu aprasyma aktualu IS http://www.rbc.sveik...t/Lecitinas.htm .... keista, kad niekas is daktaru apie tai nekalbejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2011 12 02, 08:45)
jo pirma karta ir as girdziu man juos israse kai nustate liga jie 100 % konpensuojami g.gif  bet poto pakeite, nes jie nepadejo  blink.gif  o beto ju kaina ne maza tai net nzn ka pasakyti, gal taip jau taupyt pradejo  g.gif

Papildyta:
QUOTE(alma.dzimidiene @ 2011 12 03, 00:39)

na nezinau kas ir kaip,bet atsiverciau www.vaistai.lt ten parasyta,copaxone yra receptinis,kompensuojamas 100,90,80ir50 procentu.taip,kad kriminalo nematau.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 12 03, 01:04)
Silver, mano vyras naudojo juos -siuo metu po visokio prednizalono padaro pertrauka. Siaip jis gere po 10tabl 3kart dienoj, paskui mazino. Iki 3x3. Kazkokio stebuklo nebuvo, bet po 1,5men vartojimo nustojo skustis nugaros, sprando skausmais. Nustojus vel atsirado tai..  g.gif tai tiesiog sunku ka ir passakyt... Beje, ar kam rekomendavo gerti lecitina???? siuo metu akcija eurovaisitinej jei kam idomu. Visur rasoma pagrinde apie jopoveiki cholesteroliui, bet va radau idomu aprasyma aktualu IS   http://www.rbc.sveik...t/Lecitinas.htm  .... keista, kad niekas is daktaru apie tai nekalbejo  g.gif

Maniskis gere Lecitina pries 5 metus. Buvo tragiska situacija del vandens plautyje - kraujo nusedimas 126. Mes grizome is UK, ten pasake, kad jam nugaros patempimas, gere nuskausminancius stiprius, duso. Lt gydytoja poliklinikoj, nors mokamai, tempe guma, vaistu nerase jokiu. su kraujo rezultatu nulekiau pas prof. Vasilaiuska - homopata, paprasiau, kad padetu, kol grybo gatveje priims. Jis bijojo, nes galvojo, kad vezys, taciau surizikavo ir parekomendavo 3 kart per diena Lecitina pusvalandi pries maista, po to valgant naudojom mikroelementus ir dave amociklava. Taigi po 5 dienu nusedimas buvo 63 (jis leciau reaguoja nei C reaktyvus baltymas). Apsilankius grybo gatveje kita diena jau maniskis gulejo santariskese. Santariskese naudojo tik ju medikamentus - kitus. Plautyje vanduo jau buvo nusedes - pries tai buvo virs penkto sonkaulio. Neistrauke pilno svirksto tyrimui ir daugiau jau nebetrauke - vandens nebebuvo. Per 2 sav ligonineje kraujo nusedimas sumazejo tik iki 56. Pirma sav is vis negerejo nuo penicilino, po sav pakeite i amociklina, kadangi mes viska susakeme ka dareme, tik nesakeme kieno patarimu - toks buvo susitarimas, nes vaistininkas neturi teises skirti gydymo.

Vnz musu kita buvo situacija, bet tas gydymas, kurio komplekse buvo lecitinas - padare stebukla. Vasiliauskas sake, kad zmogu puola ligos, kai kepenys blogai veikia. Kad reikai pradeti nuo kepenu. todel pries maista gere ta lecitina, kad pagerinti kepenu veikla.
Nusipirkusi buvau sau Lecitino, mamai irgi nupirkau. Taciau mes nevartojoms kaip priklauso, as amziais pamirstu....
Tad negaliu teigti, kad jis vienas- jega. Turbut reikia komplekso ir dietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kam_tai_rupi: 03 gruodžio 2011 - 01:13
QUOTE(Rigedora @ 2011 12 03, 01:04)
Silver, mano vyras naudojo juos -siuo metu po visokio prednizalono padaro pertrauka. Siaip jis gere po 10tabl 3kart dienoj, paskui mazino. Iki 3x3. Kazkokio stebuklo nebuvo, bet po 1,5men vartojimo nustojo skustis nugaros, sprando skausmais. Nustojus vel atsirado tai..  g.gif tai tiesiog sunku ka ir passakyt... Beje, ar kam rekomendavo gerti lecitina???? siuo metu akcija eurovaisitinej jei kam idomu. Visur rasoma pagrinde apie jopoveiki cholesteroliui, bet va radau idomu aprasyma aktualu IS   http://www.rbc.sveik...t/Lecitinas.htm  .... keista, kad niekas is daktaru apie tai nekalbejo  g.gif

As lecitina geriu po viena kapsule (1200 ) karta dienoje po 30-50 min. po pietu valgio . Kad poveiis butu reikia gerti iki 6 men. po to darau 3-4 men pertrauka ir vel. 6 men geriu.
Jis naturalus, tad blogiau tikrai nieko nepadarys, o geriau... galbut wink.gif

Beje, dieta, manau taip pat svarbu. Kaip ir svarios kepenys smile.gif Jas issivalyti yra begales budu smile.gif Kai kurie is ju labai nesudedingi ir veiksmingi smile.gif Siulau pasidometi APIE TAI. Idomiu dalyku galite pasiskaityti cia:
http://sveikatossalt...ovimas-202.html

Papildyta:
Del enzimu, aciu uz Jusu komentarus/atsiliepimus clap.gif clap.gif
Na, jie nepigus. Wobenzyme netoli 400 litu, Phlogenzyme virs 700 litu uz 800 vnt. Tad jei dar butu geru atsiliepimu, gal ryzciausi pabandyti smile.gif help.gif
Arba reikia rasyti laiska santa2.gif Gal atnes newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 05 gruodžio 2011 - 09:47