QUOTE(myliu @ 2011 11 30, 18:19)
Sveikos Paskaiciau ir nuliudau bei issigandau... Pries keleta metu itarinejo IS, bet padare galvos smegenu MR tyrima, nieko nerado ir nurase viska vegetacinei distonijai. As kazkaip nusiraminau, viskas pasitaise ir laimingai gyvenau toliau. Iki praejusios savaites... Mezgant taip "ateme" rankas, kad net virbalu neislaikiau. Visos akys "pabego" Ir tokie aptirpimai uzeina retkarciais. Nurasiau viska neaisku kam... Kelias paskutines dienas nebegaliu be Ibupromo, nes taip skauda nugara, kad... Bet tas skausmas kazkoks keistas - nei tai uztirpus ji, atrodo kad degina. Vyras sako, kad radikulitas, bet kad skauda man ne juosmeni, o mazdaug tarp menciu ir kartais "pabega" skausmas i kitas vietas Pradejus googlint man vis ismeta nuorodas apie IS... Kartais buna, kad skaitant raides "issilaksto" po puslapi... Buna, kad akyse zybsi kaip fotiko blykste... Buna, kad noriu pasakyt viena, bet girdziu, kad sakau visiska nesamone... Paskaiciau pas jus, kad kai kurioms zidinukus stubure rado, o galvos smegenyse svaru, tai dabar jau prisigalvojimams nera ribu Ryt bandysiu pas seimos daktare brautis siuntimo pas neuro... Bet kol sulauskiu dar vizito
Pasakykit, prasau, ar bent vienas simptomas tinka IS diagnozei?
Pasakykit, prasau, ar bent vienas simptomas tinka IS diagnozei?
Jeigu skaitysit apie IS siptomus, tai jie gali atsirasti is tikruju be IS, nes savitaiga stiprus faktorius, be to simptomai atitinka daugeli ligu, gali buti problemos stubure, nebutinai radikulitas, stuburo magneta vertetu pasidaryti. Db diagnoze IS tapo lb popoliari internete vien IS, itaria vos ne kiekvienam turinciam neurologiniu simptomu, net gydytoja sanatorijoje man sake, kad sita diagnoze tapo gana dazna, o ypac tada kai interferonus pradejo kompensuoti