Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2011 11 17, 21:04)
Labutis  4u.gif

Apart laikykis  4u.gif
Visiems linku sveikateles ir isvengti visu gripu ir kitu persalimu  4u.gif

Kaip mazyle auga?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 11 18, 08:50)
Kaip mazyle auga?

aciu gerai wink.gif rami mergaite, verkia, kai tikrai to reikia. pradeda mums sypseniukus dovanot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2011 11 18, 08:55)
aciu gerai wink.gif rami mergaite, verkia, kai tikrai to reikia. pradeda mums sypseniukus dovanot  bigsmile.gif

smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2011 11 14, 22:31)
pfff... mane apgavo tada  doh.gif

Nei as ,nei MB jau keli metai nebesiskiepyjam nuo gripo.MB jau pasijuto geriaiu, eina i darba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 11 17, 10:49)
Neseniai skaiciau V. Budrio straipsni apie is sergancius. jo teigimu dauguma serga progresuojancia, o ne gerybine, todel ir skiriami interferonai, kad liga neprogresuotu, tik kiekvienam ta progresija pasireiskia skirtingu tempu:(

Na nezinau kaip jis tai nustate, bet siandien buvau pas neurologa, pasake rezultatus thumbup.gif Labai nudziugino nes sake kad mano stadija labai lengva smile.gif poasireiksti gali laikinais nutirpimais, niezuliu, siubavimu ir kalbos sutrikimu g.gif sake kad del koju viskas gerai, nervu sistema gera, dave tableciu AMITRIPTYLINE nuo nutirpimu. rolleyes.gif sake kad leidziamu vaistu man nereikia nes jie bus per stiprus mano stadijai, didziausias jo pasiulymas buvo testi sokius, jie labiausiai padeda kojom ir tiems siubavymams. ax.gif klausiau apie tuos FEMPIRA, bet sake apie juos net negalvoti, jie ne man (jie tik tiems kam kojos paralizuotos, kad pagerinti nervu ir raumenu sistema) sake UK neras pirkti, kiek jis zino Vokietijoje tik prekyboje, bet jie veiksmingi smile.gif na cia tik jo nuomone. tai va labai norejau su jumis pasidalinti sia zinia 4u.gif
Atsakyti
O cia Lt ar Uk neurologas konsultavo? Amitriptyline yra antidepresantai, nzn koki poveiki tures tirpimams, jie siaip skiriami neurologinio pobudzio skausmams malsinti, bei depresijai, bet tikiuosi pades ir jusu tirpimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 11 18, 22:54)
O cia Lt ar Uk neurologas konsultavo? Amitriptyline yra antidepresantai, nzn koki poveiki tures tirpimams, jie siaip skiriami neurologinio pobudzio skausmams malsinti, bei depresijai, bet tikiuosi pades ir jusu tirpimams smile.gif

Cia UK smile.gif na taip jis ir sake kad depresantai veikia nervu sistema i geraja puse tai turi padeti, dave menesiui gerti smile.gif
Atsakyti
Man kai diagnozavo IS irgi sake kad viskas laiku ir bus gerai, neprogresuos. Buvo tik tirpimai bet paskyre Copaxone, po triju menesiu is lovos neatsikeliau. Daktaras nustebo, juk turiu neagresyvia forma. Nuo to laiko pablogejimu nebuvo ir dziaugiuosi kiekviena ryta kad ataku nera. Bet negali zinoti kada ir kur atsiras kitas zidinukas...
Atsakyti
Man irgi lazdynuose pasake, kad gal tai viena ataka bus per visa gyvenima, o jei ne tai susileisiu vaistu karta i savaite ir vargo nematysiu, bet nera viskas taip grazu, interferonai nera jau tokie stebuklingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2011 11 20, 18:00)
Man irgi lazdynuose pasake, kad gal tai viena ataka bus per visa gyvenima, o jei ne tai susileisiu vaistu karta i savaite ir vargo nematysiu, bet nera viskas taip grazu, interferonai nera jau tokie stebuklingi unsure.gif

na as nelabai supratau, nes daktaras dave man vienam menesiui vaistu o ka po to daryti? turbut reiks kreiptis ir klausti kas toliau blush2.gif
Atsakyti
Na manau jei savijauta bus gera, praeis tirpimai tai tada kreiptis nereikia, bent jau man sake kreiptis, jei pablogeja. o del leidziamu vaistu nelabai suprantu to daktaro poziurio, siaip visur rekomenduoja pradet naudot jau po pirmos atakos ar radus demielizacijos zidiniu, nes reikia pristabdyti liga kuo anksciau. Bet viena pazistama kuri serga IS 7 metus,gyvena anglijoje ir sveikata nera gera, daktarai nenori skirti interferonu, susidaro toks ispudis, kad uk interferonus skiria, kai jau lb blogai unsure.gif
Atsakyti
kam_tai_rupi minėjo apie sativex, įdomu, tokio neteko girdėti.
Ar vaikšto Jūsų tėtis kam_tai_rupi?
Atsakyti