QUOTE(2olko2 @ 2012 02 09, 15:14)
Pas mane irgi tas pats: koses sios dienos (is puodo i skranduka ), o mesiska darzoviene verdu dviem dienom
ir mes taip pat
duodu
Duodu ir aš, dar kai mėsiškas košytes viriau tai dviem dienom visada, o dabar irgi vakarykščio maisto gauna, svarbu, kad būtų šaldytuve laikytas.
Rytinės košytės, kurias verdu pienuke ir dar sviestelio įmetu (bet cukraus ne), yra verdamos kasryt tik šviežios, tik išvirtos, bet niekada jų nešildau net jei ir daug lieka, nes dukrytė nesuvalgo (tuomet viskas keliauja į šaldiklį ir po kiek laiko iškeliauja į kaimą katinukams). Pietums, pvz. balandėliai, kotletukai, troškinukai - tikrai duodu ir sekančią dieną. Dažniausiai taip ir darau - pagaminu porai dienu:) Nieko blogo tame nematau:) Nes ir patys taip pat valgome dažniausiai.
Dazniausiai verdu dviem dienom (darzoves su mesyte)
Taip duodu
Sriubas, mesiskus patiekalus duodu ir kita diena. Kose verdu tik tam kartui.
Žinoma, duodu ir vakar gamintą maistą (sriubas, mėsytę, žuvytė, troškinius) Nieko čia blogo tame nematau, juk šaldytuve jis būna laikomas
Košių maniškė nevalgo, tad apie jas net nekalbu...
Dukrytė labai mėgsta sriubytes - negi virsiu vienam kartui kokį 100 ml?
Košių maniškė nevalgo, tad apie jas net nekalbu...
Dukrytė labai mėgsta sriubytes - negi virsiu vienam kartui kokį 100 ml?
duodu. Pvz. sriuba ar bulvių košė. Bet labai labai retai, gal kartą į kelis mėnesius
Duodu, bet tai būna sriuba. Kažkaip jos lieka (bet ne visada), per didelis puodas ir įpratau pilną išvirt.
Visa kita, kasdien gaminu kažką naujo ir šviežiai, ir stengiuosi, kad net nebūtų šildoma (todėl kartais tenka gaminti tiesiog dukart - pietums ir prieš šeimynos grįžimą vakare).
Visa kita, kasdien gaminu kažką naujo ir šviežiai, ir stengiuosi, kad net nebūtų šildoma (todėl kartais tenka gaminti tiesiog dukart - pietums ir prieš šeimynos grįžimą vakare).