Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate metukų vaikui vakar gamintą maistą?

Pas mane irgi tas pats: koses sios dienos (is puodo i skranduka thumbup.gif ), o mesiska darzoviene verdu dviem dienom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2012 02 09, 15:14)
Pas mane irgi tas pats: koses sios dienos (is puodo i skranduka thumbup.gif ), o mesiska darzoviene verdu dviem dienom  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir mes taip pat
Atsakyti
duodu ax.gif
Atsakyti
Duodu ir aš, dar kai mėsiškas košytes viriau tai dviem dienom visada, o dabar irgi vakarykščio maisto gauna, svarbu, kad būtų šaldytuve laikytas.
Atsakyti
Rytinės košytės, kurias verdu pienuke ir dar sviestelio įmetu (bet cukraus ne), yra verdamos kasryt tik šviežios, tik išvirtos, bet niekada jų nešildau net jei ir daug lieka, nes dukrytė nesuvalgo (tuomet viskas keliauja į šaldiklį ir po kiek laiko iškeliauja į kaimą katinukams). Pietums, pvz. balandėliai, kotletukai, troškinukai - tikrai duodu ir sekančią dieną. Dažniausiai taip ir darau - pagaminu porai dienu:) Nieko blogo tame nematau:) Nes ir patys taip pat valgome dažniausiai.
Atsakyti
Dazniausiai verdu dviem dienom (darzoves su mesyte) mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip duodu smile.gif
Atsakyti
Sriubas, mesiskus patiekalus duodu ir kita diena. Kose verdu tik tam kartui.
Atsakyti
Žinoma, duodu ir vakar gamintą maistą (sriubas, mėsytę, žuvytė, troškinius) mirksiukas.gif Nieko čia blogo tame nematau, juk šaldytuve jis būna laikomas 4u.gif
Košių maniškė nevalgo, tad apie jas net nekalbu...
Dukrytė labai mėgsta sriubytes - negi virsiu vienam kartui kokį 100 ml? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
duodu. Pvz. sriuba ar bulvių košė. Bet labai labai retai, gal kartą į kelis mėnesius
Atsakyti
Duodu, bet tai būna sriuba. Kažkaip jos lieka (bet ne visada), per didelis puodas ir įpratau pilną išvirt.
Visa kita, kasdien gaminu kažką naujo ir šviežiai, ir stengiuosi, kad net nebūtų šildoma (todėl kartais tenka gaminti tiesiog dukart - pietums ir prieš šeimynos grįžimą vakare).
Atsakyti
neduodu vakarykščio. galima greitai pagaminti; ankštinių irgi nedarau dviems dienoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 01 gruodžio 2014 - 13:43