QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 16:51)
Tai vat, kad as ne Vilniete, man nebent Kaunas arciau... O taip noreciau ''paniurkyt'' juos abu maciau tik Kauno Urmo bazeje ir Zippi ir Milli Way, abu is paziuros patiko, bet kol rimtai nesidomejau, tai uztat ir neissirinkau, kuris geresnis. O Zippiuku ratai guoliniai? Ir ar tikrai buna taip, kad vaziuojant nuo kokio bordiuro atrodo, kad vezimas versis per prieki?
kai ratai neuzfiksuoti nuo aukstesnio bordiuro vaziuojant jie kartais uzsisuka ir sunku buna pastumt vezimuka, bet nuo auksto bordiuro zipiukas labai graziai nulika galiniais ratais
mes su savo zipiu vazinejam jau metus.
kainos ir kokybes santykis super. Per metus reikejo dapust oro du kartus. Kaip jau mamos minejo puikiai vaziuoja per pusnis, balas, duobes, kelio nelygumus (mes gyvename prie silo, tai yra daug medziu saknu) ir visa kita.
Kazkas minejo kad netelpa i sportine dali ir kedute tik iki 5 kg. mano panelei metai per didziuosius salcius tilpom ir i kedute su kombinzonu ir nemenku vilnoniu vokeliu, aisku gal nebuvo pats erdviausias variantas uztat nesusalom, taigi i sportine dali laisvai tilpom su viskuo.
Ko man noretusi is zipio tai tik permetamos rankenos ir gal bazes autokedutei, kad stabiliau masinoj butu.
O siaip tai super vezimukas.
P.S. ir labai skanus, dukryte be galo mego grauzti rema, kai isdygo pirmieji dantukai ))