Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 16:51)
Tai vat, kad as ne Vilniete, man nebent Kaunas arciau... O taip noreciau ''paniurkyt'' juos abu  blush2.gif  maciau tik Kauno Urmo bazeje ir Zippi ir Milli Way, abu is paziuros patiko, bet kol rimtai nesidomejau, tai uztat ir neissirinkau, kuris geresnis. O Zippiuku ratai guoliniai?  4u.gif Ir ar tikrai buna taip, kad vaziuojant nuo kokio bordiuro atrodo, kad vezimas versis per prieki?

kai ratai neuzfiksuoti nuo aukstesnio bordiuro vaziuojant jie kartais uzsisuka ir sunku buna pastumt vezimuka, bet nuo auksto bordiuro zipiukas labai graziai nulika galiniais ratais

mes su savo zipiu vazinejam jau metus.
kainos ir kokybes santykis super. Per metus reikejo dapust oro du kartus. Kaip jau mamos minejo puikiai vaziuoja per pusnis, balas, duobes, kelio nelygumus (mes gyvename prie silo, tai yra daug medziu saknu) ir visa kita.
Kazkas minejo kad netelpa i sportine dali ir kedute tik iki 5 kg. mano panelei metai per didziuosius salcius tilpom ir i kedute su kombinzonu ir nemenku vilnoniu vokeliu, aisku gal nebuvo pats erdviausias variantas uztat nesusalom, taigi i sportine dali laisvai tilpom su viskuo.
Ko man noretusi is zipio tai tik permetamos rankenos ir gal bazes autokedutei, kad stabiliau masinoj butu.

O siaip tai super vezimukas.

P.S. ir labai skanus, dukryte be galo mego grauzti rema, kai isdygo pirmieji dantukai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 21, 09:08)
niu vat panos ir nezinau....o ta mergaite, kuri tuos zypukus mate, tai si savaitgali buvo, Suvalkuose, va ka ji man parase "prie Tesco yra Orlean degaline, ivazuoji vidu i ja ir po desinei pusei kabo iskaba ant nuosavo namo, kad vaikiskos prekes. Tik sakau reik sneket biski lenkiskai, bo mergaite kitaip nemokejo. Vakar sake turejo melsva su jodu ir zalsva su juodu"
ir atseit 3 daliu..... g.gif

taip yra zipuku uz 800 lt.bet jie vadinasi zipy, ne zippy, jie yra surinkti lenkijoje, siek tiek kitoks remas, *infected* jais prekiauja Zico pardavejai.
Atsakyti
Sveikos mamytes,galiu pasakyti nuomone apie ZIPPY 3 in 1. Tai labai geras vežimas,neturiu nei vieno blogo komentaro. Jame viskas ko reikia ir visi priedai, kai man buvo aktualu svoris tai lopši su ratais ir vaiku užsinešdavau i 3 aukštą ir dar su pirkiniais biggrin.gif Dabar ji pardavinėju tai net širdį spaudžia ax.gif
Atsakyti
Mamukai o koks zipuo lopsio dydis is vidaus? Koks ilgis ir plotis?
Atsakyti
Sveikos,esamos ir busimos mamytes! smile.gif Gal,kuri ciupinejot ta nauja Zippy Pia modeli? Gal,kas galetu,kokiu atsilepimu parasyti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
domiuosi zipp'ukais ir toks klausimas: ar sportinė dalis neatsisuka į mamą? Ir tada kokia auto kėdutės bazė tiktų zipp'o kėdutei?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2012 05 24, 16:44)
Sveikos  4u.gif
domiuosi zipp'ukais ir toks klausimas: ar sportinė dalis neatsisuka į mamą? Ir tada kokia auto kėdutės bazė tiktų zipp'o kėdutei?

sportine dalis sukasi i abi puses smile.gif
Atsakyti
Kiek supratau iš pasakymų, kad mamos nešioja nuo 3 aukšto ir atgal šiuos vežimukus, tai jis netelpa į liftą???
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2012 06 01, 13:19)
Kiek supratau iš pasakymų, kad mamos nešioja nuo 3 aukšto ir atgal šiuos vežimukus, tai jis netelpa į liftą???

O gal pvz namas be lifto? biggrin.gif man tenka nusinesti nuo 3 auksto, tai noretusi kad butu lengvesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2012 06 01, 13:19)

Silainiuose telpa i liftus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 06 01, 15:06)
O gal pvz namas be lifto?  biggrin.gif man tenka nusinesti nuo 3 auksto, tai noretusi kad butu lengvesnis mirksiukas.gif

Nu bet tikrai cia paklausiau kaip blondine biggrin.gif Na as gyvenu name su liftu, tai gal neteks nesioti smile.gif Mes apsistoje ties Zippy Pia smile.gif Gal kuri turi smile.gif ?
Atsakyti
Laba diena,
Mes irgi jau daugiau kaip 2 metai turime Zippy. Ir tikrai galiu pasakyti, kad paciu vezimu nenusivyleme - manevringas, puikiai vaziavo ziema per pusnynus, lopsys didelis, erdvus, mums uzteko iki pavasario, tai gal iki kokiu 9 men., nors musiskis tikrai didelis vaikas, jau gime 58 cm, sportine dalis irgi patogi, mes beveik sketuko ir nenaudojom, visur vaziuodavom su zippio sportinuku.
Aisku, db tie vezimai gerokai tobulesni, mes pirkom gal viena is pirmuju, tai teko mums taisyti vezimuka, nes buvo luzes remas, po to kazkas su priekiniu ratu buvo nutike. Bet viskas gerai - gaudavom pakaitini vezimeli, kol musiski taisydavo ir jokiu problemu nekilo. Problemos prasidejo, kai Vilniuje zipukus pradejo remontuoti "Mazylio ratai". jau tokio arogantisko ir nemalonaus meistro kaip ten dirbantis Aleksandras nebuvau maciusi - nuluzo mums sportines dalies nugarele, tai kai nuvezem, jis mums pareiske, kad mes nesitiketumem nieko gero is vezimo, kuri nusipirkom "tik" uz 1200 Lt, ir isvis, dar atskaite mums morala, kad spec. tepalu buvo sutepti vezimo ratai, nors zipio instrukcijoje rekomenduojama tai padaryti. Zodziu, buvom apake. Dabar vel tuoj turesim maziuka ir tikrai net nesiruosiu ieskoti kito vezimo, vel naudosim zippy, tik pries naudojima vezima vezem i Kauna, kad paziuretu ar viskas gerai, pasalintu smulkius gedimus, nes taip buvo paprasciau ir kur kas maloniau negu vel vezti i "Mazylio ratus" ir klausyti isvedziojimu del musu pasirinkimo. Kaune suremontavo puikiai, pakeite viska kas buvo susideveje, vezimas kaip naujas thumbup.gif
Cia tik mano asmenine patirtis, gal but kam niors pasiseke labiau...
Atsakyti