Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 10:14)
O kur jus cia ciupinejote ir Milliuka ir zippiuka?  4u.gif  Man irgi tas spalvu derinys Zippio labai grazus, kuri isigyjote, mm...  wub.gif  O tiesa, kokia kaina toje vietje, kur apziurinejote, buvo ir Zippiu ir Milli Way?

zipiukus galit apziureti vaikutyje, o miliukus baby center, arba galit jei esate vilniete i gariunus, tai ten ir zipiukai ir miliukai buna, ir kaip viena sake moteris, dar pigiau gaunasi nei is parduotuves pirkti, nes ji buvo apziurineti ten mirksiukas.gif

miliuku kai ziurejom baby center tai nuo 1400lt prasidejo, o zipiuku irgi tas pats(cia jau kalbu kurie eina su oda, nes kitokiu as net neziurejau) ne su oda jie pigesni yra ir nuo 1200 ir nuo 1300lt, tik va ta miliuku nauja kolekcija, tai ji man rodos net 1500lt kainuoja, cia be nuolaidos, nes siaip baby center 8% berods pritaiko nuolaida, o vaikutyje visiems vezimukams 20% rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2012 03 13, 11:44)
zipiukus galit apziureti vaikutyje, o miliukus baby center, arba galit jei esate vilniete i gariunus, tai ten ir zipiukai ir miliukai buna, ir kaip viena sake moteris, dar pigiau gaunasi nei is parduotuves pirkti, nes ji buvo apziurineti ten mirksiukas.gif

miliuku kai ziurejom baby center tai nuo 1400lt prasidejo, o zipiuku irgi tas pats(cia jau kalbu kurie eina su oda, nes kitokiu as net neziurejau) ne su oda jie pigesni yra ir nuo 1200 ir nuo 1300lt, tik va ta miliuku nauja kolekcija, tai ji man rodos net 1500lt kainuoja, cia be nuolaidos, nes siaip baby center 8% berods pritaiko nuolaida, o vaikutyje visiems vezimukams 20% rolleyes.gif

paprasius dar ir papildoma nuolaida pritaiko, nes kainos vaikutyje nurodytos jau su nuolaida 20% smile.gif rolleyes.gif mums zipis odinukas gavosi 1400lt blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat, kad as ne Vilniete, man nebent Kaunas arciau... O taip noreciau ''paniurkyt'' juos abu blush2.gif maciau tik Kauno Urmo bazeje ir Zippi ir Milli Way, abu is paziuros patiko, bet kol rimtai nesidomejau, tai uztat ir neissirinkau, kuris geresnis. O Zippiuku ratai guoliniai? 4u.gif Ir ar tikrai buna taip, kad vaziuojant nuo kokio bordiuro atrodo, kad vezimas versis per prieki?
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 16:51)
Tai vat, kad as ne Vilniete, man nebent Kaunas arciau... O taip noreciau ''paniurkyt'' juos abu  blush2.gif  maciau tik Kauno Urmo bazeje ir Zippi ir Milli Way, abu is paziuros patiko, bet kol rimtai nesidomejau, tai uztat ir neissirinkau, kuris geresnis. O Zippiuku ratai guoliniai?  4u.gif Ir ar tikrai buna taip, kad vaziuojant nuo kokio bordiuro atrodo, kad vezimas versis per prieki?

ratai guoliniai( pripuciami) na del vazinejimo per saligatvius negaliu nieko pasakyti, nes musu vezimuko dar laukia savo seimininko smile.gif bet galiniai amortizatoriai reguliuojami( glaima keitesnis arba minkstesnis variantas) realiai, tai nelabai suprant kaip vezimas gali verstis, juk nuleidziant nuo bortelio pakeliami priekiniai ratai ir realiai zeme siekia tik galiniai, tai negali niekas virsti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 15:51)
Tai vat, kad as ne Vilniete, man nebent Kaunas arciau... O taip noreciau ''paniurkyt'' juos abu  blush2.gif  maciau tik Kauno Urmo bazeje ir Zippi ir Milli Way, abu is paziuros patiko, bet kol rimtai nesidomejau, tai uztat ir neissirinkau, kuris geresnis. O Zippiuku ratai guoliniai?  4u.gif Ir ar tikrai buna taip, kad vaziuojant nuo kokio bordiuro atrodo, kad vezimas versis per prieki?

Mes turim Zippy, tai man ne karto taip nebuvo, kad vaziuojant nuo bordiuro atrodytu, jog versis per prieki. Manau, prie bet kokio vezimo reikia priprast. Kai pirma karta teko stumt vezima, tai keista buvo, neklause, o db jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 16:51)

Ar tikrai Mili ar Willy Way? Nes pries koki pusmeti mergaites aiskino, kad Kauno Urme prekiauja ne miliukais, bet willy way, o siu kokybe gerokai prastesne g.gif Pati nezinau, sitos zinios is SM 4u.gif
Atsakyti
Galiu patvirtinti, kad Kauno urmo bazeje prekiauja tikrai tik Willi Way schmoll.gif Kaina 950 Lt. O Milli Way mateme ,,Baby city'' - kaina 1369 Lt. Tai Willi Way sakyciau pigi ju kopija... doh.gif
Ieskojome ir Tutis Zippy, norėdami juos du palyginti, tai radome juos tik Urmo bazeje. Kaune ,,Kotrynoje'' jų nebuvo, o ,,Baby city'' sakė šiuo metu neturi Zippių, kai atsirado Milli way, atseit Zipiai tapo ne tokie populiarūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 17 kovo 2012 - 16:57
Sveikos Zippiu zinoves.
Gal gali kas patarti, kada atsidaro sandelys Kaune? Turim problemu su ratais , toks jausmas, kad issiskiesti pradeda. Dar garantija galioja, tai labai noreciau sutaisyti. Gyvename uzsienyje, tureciau laiko tik pries lektuva, kuris isskrenda 12:20. Jei 9 val jie atsidaro, tai manau suspeciau. Bet ju psl man neatidaro , o facebooke kaip suprantu nlb kas atsakineja i klausimus.
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2012 03 21, 02:53)
Sveikos Zippiu zinoves.
Gal gali kas patarti, kada atsidaro sandelys Kaune? Turim problemu su ratais , toks jausmas, kad issiskiesti pradeda. Dar garantija galioja, tai labai noreciau sutaisyti. Gyvename uzsienyje, tureciau laiko tik pries lektuva, kuris isskrenda 12:20. Jei 9 val jie atsidaro, tai manau suspeciau. Bet ju psl man neatidaro , o facebooke kaip suprantu nlb kas atsakineja i klausimus.

man atrodo, kad 9 val tai tikrai atsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2012 03 21, 02:53)
Sveikos Zippiu zinoves.
QUOTE(slitka @ 2012 03 21, 09:31)
man atrodo, kad 9 val tai tikrai atsidaro g.gif

Loterija ar atsidarys.
Jei nepasikeite pardavejos - tai atvaziavus pirkti vezimelio- nuo 9 kantriai laukem. Kokia 9:40 paskambinau ju puslapyje nurodytu telefonu (pasirodo ten gamybos kazkokios vadybininkes, buhalteres, ar nezinia ko telefonas) man izuliai aiskino, kad dirba nuo 10, tik ant duru grafikas nepakeistas. Deja ir 10 nebuvo nieko. Vel skambinau. Aiskino, kad pardaveja jau jau tuoj bus. doh.gif Mes neturejom laiko ir isvaziavom. Jau beveik centra pasiekus skambino man hihihi.gif Tipo kur jus dingot, jau galit pirkti lotuliukas.gif Kai atvaziavom po pietu, pardaveja pasakojo, kad ji susitarus buvo neatvykti, turejusi ryte kazkokiu reikalu...
Vaziuokite man rodos tiesiai i UAB "TUTUTIS", Raudondvario pl.101, ten viska vietoje rasit g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2012 03 13, 21:03)
Mes turim Zippy, tai man ne karto taip nebuvo, kad vaziuojant nuo bordiuro atrodytu, jog versis per prieki. Manau, prie bet kokio vezimo reikia priprast. Kai pirma karta teko stumt vezima, tai keista buvo, neklause, o db jega thumbup.gif

Na ir man dar taip nebuvo schmoll.gif žinoma,jei bordiūras labai aukštas,tai bet kokį vežimą stipriau prilaikyti reikia mirksiukas.gif beje,gal kuri ieškot ax.gif Silver Plus
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Pavyko jiems prisiskambinti, tai pasake, jog nuo 8(!) dirba. Na dar bandysiu diena pries kelione paskambinti.
Del aukstu bordiuru, tai pas mus verandos grindys labai aukstos , gal 30cm. Tai tikrai virsta, bet gi ko noreti, Kai tox aukstis. As pries nuvaziuojant ar uzvaziuojant visada uzfiksuoju ratus tiesiai , tada jokiu problemu.
Beje, kas liecia lopsi. Tai man jis buvo liux. Mergyte musu mazyte, tai net iki 1 metuku ir 1 men miegojo diena jame. Kazkokiu priekaistu sportiniai daliai irgi neturiu ir net mesiruosiu pirkti skietuko.
Tik gaila kas ten su tais ratais atsitiko. Bet tikiuosi , jog sutvarkys ir dar bent 1 leliuka atlaikys. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No comment: 22 kovo 2012 - 13:22