ar yra jau naudojanciu zippy sport?kokie atsiliepimai?
QUOTE(Ingutevi @ 2012 03 01, 19:29)
1. iki 5 kg mano dukra gime 4.23 tai praktiskai netoli 5 kg, ji skendo toje keduteje, vietos ten buvo sociai, kaip Jums netilpo?
2. Prisegta apsauginiais dirzais stodavosi ir sugebedavo prisegta atsistoti?
2. Prisegta apsauginiais dirzais stodavosi ir sugebedavo prisegta atsistoti?
aš irgi paskaičius šitos mamytės komentarus pagalvojau kaip jai į kėdutę tik iki 5kg tilpo, maniškis gimė 4,21 bet kėdutėj bet kokioj skęsdavo, nors ir buvo beveik žiema, su kombiu sodinom bet mūsiškėj kėdutėj (tako jummper turėjom) tilpo neilgai, iki kokių 7-8kg gak kad su rūbeliais buvo ankšta
todėl dabar domiuosi zippiu kiek pažįstamų turėjo tai patenkintos šiuo vežimaičiu bet man įtarimą kelia ratai, kurie yra gan arti vienas kito, niekaip neprisiruošiu nuvažiuot realiai jį pačiupinėt
QUOTE(MeSsS @ 2012 03 03, 10:27)
aš irgi paskaičius šitos mamytės komentarus pagalvojau kaip jai į kėdutę tik iki 5kg tilpo, maniškis gimė 4,21 bet kėdutėj bet kokioj skęsdavo, nors ir buvo beveik žiema, su kombiu sodinom bet mūsiškėj kėdutėj (tako jummper turėjom) tilpo neilgai, iki kokių 7-8kg gak kad su rūbeliais buvo ankšta
todėl dabar domiuosi zippiu kiek pažįstamų turėjo tai patenkintos šiuo vežimaičiu bet man įtarimą kelia ratai, kurie yra gan arti vienas kito, niekaip neprisiruošiu nuvažiuot realiai jį pačiupinėt
Del ratu paciupinekit pati, ar bus gerai, cia jau negaliu nieko patarinet. O del kedutes, tai su zipio kedute kazin ar kita ziema isvazinesit paziurejau kiek Jusu pilvukui laiko, vasara, rudeni bus gerai, bet va su storesniu zieminiu kombiu, ypac jei vaikas stambesnis, gali nebetilpti
Man su dukryte gavos labai geras laikas tokiai kedutei, gime sausy, tai netik kombis buvo, bet vilnoni voka dedavom i kedute, tada ir ji "neskesdavo" tiek prideliojus ir liuks buvo, paskui mergaite augo, o apklotu ir rubu mazejo, todel su kedele isbuvom iki rudens, kai ji svere mazdaug 9,5 tada jau pirkom nauja kedute nebe nesiokle ir sedo i ja su rudeniniais rubais. Dar butu tilpus gal iki storesnio kombio, bet as po keliones isploviau kedele ir nenorejau vel po menesio pakartoti visa plovimo procesa
mes taip pat pirkome Zippy 3 in 1.
tai trumpai pastebejimai:
1. labai geras lopsys - erdvus ir lengvas.
2. labai gerai kad minksti ir dideli ratai ypac jei tenka pavazineti duobetais keliais
3. deja pripusti ratus sudetingoka
4. deja priekiniai ratai yra kiek per arti galiniu todel problema, kad yra sunku nuvaziuoti / uzvaziuoti ant aukstesniu bordiuru; nuvaziuojant nuo aukstesnio vezimelis verciasi i per prieki
5. labai patiko, kad praktiskai visas medziagines dalis galima nuimti ir skalbti
6. musu maze sededama sportineje dalyje megdavo isispirti kojytem i pakoji, tai po kurio laiko jis atiro
7. nuo tos pacios veiklos su laiku suluzo sportinuko remas prilaikantis kedutes atlosa toje vietoje kur yra mechanizmas sportinukui paversti i gulima padeti; bet beda pasirode pataisoma.
8. patogu tai, kad ir sportine dalis yra gan talpi ir pilnai pasiguldo, todel net 1.5 m. vaikiuka pietu miego migdem lauke
9. auto kedutele maze issedejo iki kokiu 10 kg.
tai trumpai pastebejimai:
1. labai geras lopsys - erdvus ir lengvas.
2. labai gerai kad minksti ir dideli ratai ypac jei tenka pavazineti duobetais keliais
3. deja pripusti ratus sudetingoka
4. deja priekiniai ratai yra kiek per arti galiniu todel problema, kad yra sunku nuvaziuoti / uzvaziuoti ant aukstesniu bordiuru; nuvaziuojant nuo aukstesnio vezimelis verciasi i per prieki
5. labai patiko, kad praktiskai visas medziagines dalis galima nuimti ir skalbti
6. musu maze sededama sportineje dalyje megdavo isispirti kojytem i pakoji, tai po kurio laiko jis atiro
7. nuo tos pacios veiklos su laiku suluzo sportinuko remas prilaikantis kedutes atlosa toje vietoje kur yra mechanizmas sportinukui paversti i gulima padeti; bet beda pasirode pataisoma.
8. patogu tai, kad ir sportine dalis yra gan talpi ir pilnai pasiguldo, todel net 1.5 m. vaikiuka pietu miego migdem lauke
9. auto kedutele maze issedejo iki kokiu 10 kg.
Mes taip pat naudojame Zipyy 3in1. Na esam tikrai patenkinti. Vienintelis minusas, kad pirkinių krepšys per rėmą sunkiai pasiekiamas, ta prasme susikraut pirkinius dar įmanoma, bet vėliau juos išsiimti truputį sunkoka, ypač jeigu daugiau prisiperku...BEt nėra čia bėda nr.1 Galbūt kitos mamytės net nevažiuoja apsipirkti su vežimukais, o su mašina visus reikiamus produktus parsiveža. Tikrai neturiu priekaištų-kainos ir kokybės santykis
Kaip jau ne viena mamytė rašė, ir per balas, ir per pusnis - kaip tankas Ir palyginus nėra sunkus. Kol maža buvo dukrytė iš pradžių nusinešdavau į apačią ratus (gyvenam 3aukšte), o vėliau jau mažytę lopšyje, o dabar iš karto nusinešu ratus ir sportinę dalį, o vėliau mudvi su mažyle nusileidžiame. Tikrai nepervargstu, nereikia smarkiai tampytis
Tik man patiktų, jeigu rankena dar persimestų
Autokėdutę naudojam iki šiol, mažė sveria 9kg, ir telpam dar su kailiniu kombiu
Kaip jau ne viena mamytė rašė, ir per balas, ir per pusnis - kaip tankas Ir palyginus nėra sunkus. Kol maža buvo dukrytė iš pradžių nusinešdavau į apačią ratus (gyvenam 3aukšte), o vėliau jau mažytę lopšyje, o dabar iš karto nusinešu ratus ir sportinę dalį, o vėliau mudvi su mažyle nusileidžiame. Tikrai nepervargstu, nereikia smarkiai tampytis
Tik man patiktų, jeigu rankena dar persimestų
Autokėdutę naudojam iki šiol, mažė sveria 9kg, ir telpam dar su kailiniu kombiu
Labas, mergaites,
Buvau Kauno Urmo bazej apziureti Zippiu, bet netycia uzmaciau ,,Milly Way'', apie kuri anksciau nebuvau girdejusi. Kainavo jis 950 Lt, labai panasus i Zippy, tik kiek suprantu, toks siek tiek pigesnis ir paprastesnis Zippio variantas... Sakykite, gal kuri taip pat rinkosi is siu dvieju vezimu? Kuris turi daugiau pliusu ir minusu? Zadame pirkti arba Lenkijoje nauja (kazin ar ten pardavineja juos) arba Lietuvoje padeveta. Leliuko susilauksime rugsejo viduryje, tad visa ziema ir pavasari teks dar praleisti lopsyje.
Buvau Kauno Urmo bazej apziureti Zippiu, bet netycia uzmaciau ,,Milly Way'', apie kuri anksciau nebuvau girdejusi. Kainavo jis 950 Lt, labai panasus i Zippy, tik kiek suprantu, toks siek tiek pigesnis ir paprastesnis Zippio variantas... Sakykite, gal kuri taip pat rinkosi is siu dvieju vezimu? Kuris turi daugiau pliusu ir minusu? Zadame pirkti arba Lenkijoje nauja (kazin ar ten pardavineja juos) arba Lietuvoje padeveta. Leliuko susilauksime rugsejo viduryje, tad visa ziema ir pavasari teks dar praleisti lopsyje.
QUOTE(Fei @ 2012 03 11, 15:53)
Labas, mergaites,
as siek tiek teoriskai domejausi Milly way, man isvaizda labai nebloga, bet vienintelis minusas, ka man panos pasakojo, kad atseit labai mazas lopsys...mazesnis nei zypuko, nezinau, kiek tiesos, nes neteko gyvai Milly stumdyt
O man Urmo bazej sake, kad lopsys tokio pat dydzio kaip Zippio... O ir pasirode tokie patys beveik.
Va radau: Milly way lopsio dydis: ,,Itin didelis kūdikio lopšys (84 x 37 cm)'';
O zippio:,, Lopšio plotis 38 cm, ilgis 84 cm''.
QUOTE(Fei @ 2012 03 11, 16:37)
O man Urmo bazej sake, kad lopsys tokio pat dydzio kaip Zippio... O ir pasirode tokie patys beveik.
niu tikrai vienodi, turetu SM irgi but temute apie siuos vezimukus, gal ten mergaites ka daugiau parasiusios
QUOTE(Fei @ 2012 03 11, 14:53)
Labas, mergaites,
as domejausi milly way, ir stumdziau ji, kaip as sakau - jis zipiuko brolis dvinys tik tiek kad milis gaminamas ir surenkamas lenkijoje, o zipiukas gaminamas lenkijoje o surenkamas LT, o siaip viskas ten pas juos bent jau man tas pats zinok, netgi ir lopsys didelis kaip ir zipiuko, ir kai buvau parduotuvej, tai buvo netgi ir miliukai jau odiniai, o ir kaina ju abieju beveik tokia pati tik tiek, kad miliukuose tases skiriasi kazkiek, yra dabar nauja kolekcija, tai ten tokios apvalios, kietos tasytes prie vezimelio, ir ventiliacija miliuke yra lopsyje, kuria gali jei karsta diena taip atverti, kad oras eitu, o jei salta uzveri tas skylutes ir nebebuna vedinimo
bet mane vistiek zipiukas odinis nugalejo, tai ji ir nusipirkom o ir atsiliepimai, kurie naudojo ir naudoja zipiukus labai geri nors viena pazystama turi miliuka tai irgi labai patenkinta, bet kazkuo zipiukas man labiau patiko, gal, kad ju kolekcijoj buvo buten tas spalvu derinys - kremine, ruda, kurios ir norejau
O kur jus cia ciupinejote ir Milliuka ir zippiuka? Man irgi tas spalvu derinys Zippio labai grazus, kuri isigyjote, mm... O tiesa, kokia kaina toje vietje, kur apziurinejote, buvo ir Zippiu ir Milli Way?
QUOTE(Fei @ 2012 03 13, 11:14)
O kur jus cia ciupinejote ir Milliuka ir zippiuka? Man irgi tas spalvu derinys Zippio labai grazus, kuri isigyjote, mm... O tiesa, kokia kaina toje vietje, kur apziurinejote, buvo ir Zippiu ir Milli Way?
zipukus vilniuje maciau tik vaikutyje laisves 123( pas juozapa kur pasaze) o miliukus s. mietelyje prie assorti, baby center parduotuve man rodos vadinasi. zipukas man mielesnis, nes milis labai pusta, ir jo ratai taip kompaktiskai nesusilenkia kaip zipuko, tas man aktualu buvo nes mano auto maziukas, o tik vyro didelis.