Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(gabytesaulyte @ 2012 02 09, 23:47)
Pirkome padeweta ir super viskas buwo, dziaugiuosi kad pirkome padeweta, ness kai pardawem y minusa tik 100Lt nuejome  thumbup.gif  o seip jei pirkti nauja ir po to pardawineti tai nemazai pinigeliu prarandama, o kiek gi tas wienas vaikutis suwazineja. Padeweta pirkome puikios bukles, o ir atwazineje beweik metus laiko pardaweme taip pat puikios bukles. kompektacija visa buwo-su mamos tase, kojyciu uzklotais , apsaugom nuo uodu ir nuo lietaus ir t.t...P.S. dar seip nei karto nemaciau kad pardawinetu padeweta zippy ir be kojyciu uzklotu ar dar be kazkokiu daliu...visi visada pilnas komplektacijas pardawineja mamos jau padewetus.

o jei ne paslaptis, kiek uz deveta mokejote blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. O kazi imanoma nusipirkti kur nors tik zippuko vaziuokle? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2012 02 09, 23:47)
Pirkome padeweta ir super viskas buwo, dziaugiuosi kad pirkome padeweta, ness kai pardawem y minusa tik 100Lt nuejome  thumbup.gif  o seip jei pirkti nauja ir po to pardawineti tai nemazai pinigeliu prarandama, o kiek gi tas wienas vaikutis suwazineja. Padeweta pirkome puikios bukles, o ir atwazineje beweik metus laiko pardaweme taip pat puikios bukles. kompektacija visa buwo-su mamos tase, kojyciu uzklotais , apsaugom nuo uodu ir nuo lietaus ir t.t...P.S. dar seip nei karto nemaciau kad pardawinetu padeweta zippy ir be kojyciu uzklotu ar dar be kazkokiu daliu...visi visada pilnas komplektacijas pardawineja mamos jau padewetus.

aš irgi besižvalgydama stebėjaus zippio kainom, jeigu naujas 1150lt o dėvėtas 900-650lt tai už naudotą daiktą nemanau kad verta mokėt tiek g.gif bent jau man gaila ax.gif nes jis vis tiek jau naudotas, ir tikrai po metų vertė jo nukrenta ne 200lt unsure.gif
tai dabar labai svarstau kokį vežimą pirkti ax.gif vienas iš variantų buvo zippis kitas roan marita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 04, 10:19)
kuo toliau tuo labiau man kyla dar didesnis susizavejimas siuo vezimu smile.gif

beje, siaip idomu, ar visos pirkot naujus vezimus?

as nusipirkau is ranku zipuka. naujas toks kainuoja pigiausia 1400, pirkau uz 650, manau parduosiu uz panasiai tirkai, nebent nusideves labai ne s atrodo dabar kaip naujas, nors ir baltas su pilku...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 10, 10:33)
o jei ne paslaptis, kiek uz deveta mokejote  blush2.gif

Pirkome mes sawaji padeweta uz 800Lt.
Atsakyti
labuks,

as tai va toki dalyka suzinoijau, kad lenkuose Suvalkuose zypukai kainuoja nauji 800 lt.....pas mus siek tiek daugiau, bet kai pagalvoji cia deveta nusipirksi uz tokia pat kaina kaip lenkuose nauja, gal kam teko susidurti?kelios panos, sako, gal cia kokia padelka g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 21, 09:50)
labuks,

as tai va toki dalyka suzinoijau, kad lenkuose Suvalkuose zypukai kainuoja nauji 800 lt.....pas mus siek tiek daugiau, bet kai pagalvoji cia deveta nusipirksi uz tokia pat kaina kaip lenkuose nauja, gal kam teko susidurti?kelios panos, sako, gal cia kokia padelka  g.gif

o 800lt trijų dalių? g.gif prie progos tada reiktų vyrą išsiųst, o gal žinot kur tiksliau už tokią kainą jų yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Bet tai pvz mano MB sake, jog kedute automobiline zippio gaminta Lenkijoje, paziurekit ant kedutes lipduka. tai kaip cia suprasti tada kad LT gaminamas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 02 21, 11:29)
o 800lt trijų dalių?  g.gif prie progos tada reiktų vyrą išsiųst, o gal žinot kur tiksliau už tokią kainą jų yra?  bigsmile.gif

QUOTE(Dolita @ 2012 02 21, 11:49)
Bet tai pvz mano MB sake, jog kedute automobiline zippio gaminta Lenkijoje, paziurekit ant kedutes lipduka. tai kaip cia suprasti tada kad LT gaminamas.  g.gif

niu vat panos ir nezinau....o ta mergaite, kuri tuos zypukus mate, tai si savaitgali buvo, Suvalkuose, va ka ji man parase "prie Tesco yra Orlean degaline, ivazuoji vidu i ja ir po desinei pusei kabo iskaba ant nuosavo namo, kad vaikiskos prekes. Tik sakau reik sneket biski lenkiskai, bo mergaite kitaip nemokejo. Vakar sake turejo melsva su jodu ir zalsva su juodu"
ir atseit 3 daliu..... g.gif
Atsakyti
Parduotuvėje Vaikutis pardavėja pasakojo, kad Zippy tikrai gaminamas Lietuvoje, nes turi nusipirkęs iš lenkų licenziją, dėl to ir visi užrašai, lipdukai ant vežimukų yra būtent lenkiški.
Atsakyti
Mums perkant si vezimaiti minejo, kad visos plastmasines dalys gaminamos Lenkijoje, o surenkami pas mus Lietuvoje, audiniai taip pat parenkami cia pat. Tai ir nzn kur cia teisybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnija: 21 vasario 2012 - 13:02
QUOTE(Dolita @ 2012 02 21, 11:49)
Bet tai pvz mano MB sake, jog kedute automobiline zippio gaminta Lenkijoje, paziurekit ant kedutes lipduka. tai kaip cia suprasti tada kad LT gaminamas.  g.gif

Zippiai kaip pasakyt "surenkami" Lietuvoje. Remo dalys, padangos, metaliukai - visa tai atvezama, o cia Kaune pasiuvamos medziagines dalys, sutveriamos dalys vaziuokles. Tai va tiek tos lietuviskos gamybos 4u.gif
Atsakyti