Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

Sveikutes smile.gif
Noriu paklausti, kurios naudojat zipius, ar jums lengvai nusiima lopsys nuo vaziuokles?Ar cia musu vezimelio problema g.gif
Atsakyti
O ką reiškia lengvai? Mygtukai spaudžiasi sunkokai. Paspaudus jie įsispaudžia ir tada galima nuimt, bet jeigu nelabai staigiai nuiminėji vėl atšoka ir vėl reikia spaust iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(QQuska @ 2014 12 28, 21:34)
O ką reiškia lengvai? Mygtukai spaudžiasi sunkokai. Paspaudus jie įsispaudžia ir tada galima nuimt, bet jeigu nelabai staigiai nuiminėji vėl atšoka ir vėl reikia spaust iš naujo.

Tai tada pas mus reiškia problematiskas nuemimas, siandien net vyras vargo kol nueme gal 7 min. Atrodo gerai juos nuspaudi gerai, bet atsikabina tai sunkiai. Man su vaiku nuimti tai neįveikiamas zygdarbis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 12 28, 22:56)
Tai tada pas mus reiškia problematiskas nuemimas, siandien net vyras vargo kol nueme gal 7 min. Atrodo gerai juos nuspaudi gerai, bet atsikabina tai sunkiai. Man su vaiku nuimti tai neįveikiamas zygdarbis smile.gif

Cia daugumos vezimeliu problema. Neproblematiskas lopsio nuemimas tik pas kelis vezimeliu gamintojus. Visi kiti kazkodel nauduoja senovini lopsio tvirtinimo buda...Butent del to senovinio nuemimo nebelieka vezimeliu pasirinkimo...man tai vienas is pagrindiniu kriteriju, nes nezadu kasdien vargi su to lopsiu....
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 12 29, 16:54)
Cia daugumos vezimeliu problema. Neproblematiskas lopsio nuemimas tik pas kelis vezimeliu gamintojus. Visi kiti kazkodel nauduoja senovini lopsio tvirtinimo buda...Butent del to senovinio nuemimo nebelieka vezimeliu pasirinkimo...man tai vienas is pagrindiniu kriteriju, nes nezadu kasdien vargi su to lopsiu....

O kokie vezimeliai, kuriu nuemimas geras? Nes galvoju, kad reikes keisti
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 12 29, 20:29)
O kokie vezimeliai, kuriu nuemimas geras? Nes galvoju, kad reikes keisti

emmaljunga, bugaboo, stokkie, nauji milly way ( nors pakeistas nuemimo princpas, bet kazkiek stringa, ne is vieno paspaudimo pasiseka), x lander.
Atsakyti
4u.gif

Pirkom nauja zippy silver plius 3in1. Rode viska kaip uzsideda, kaip nusiima. smile.gif Visada man zippy buvo prie širdies, esam patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Turim Zippy Leather. Ziauriai nervina sportines dalies dirzai (ne 5 tasku segimas). Visiskai nesilaiko ant petu, nukrenta.
Kazin ar neturetu dirzu skyles buti petu aukstyje ? Nes pas mus daug zemiau, uz tat ir krenta manau.
Atsakyti
O gal kuri patarsite del zippy willy way?
Atsakyti
Gal durnas klausimas, bet ar maxi-cosi auto kėdutės adapterių zippiui nėra? Vežimėlis zippio prie širdies, bet auto kėde maxi-cosi doh.gif
Atsakyti
Ar kažkuo dar zippy sport nuo zippy natural skiriasi, apart lopšio dydžio? g.gif
Atsakyti
Turiu Zippy universalų vežimėlį TAPU TAPU 3*1 - man laaabai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti