Mamytės ar perkėlus lėliuką į sportinę dalį tas buomelis jums normaliai atrodo. Nes maniškiui šešių mėn vaikui tas buomelis palei kojas eina... Ir tie diržai kažkaip nepatogiai segasi... Man čia vienai taip?
Sveikos mamytes pasidalinkite savo patirtimi apie zippukus? Galvoju ji atsisiusti i uk, gyvai nesu jo maciusi.tik klausimas ar jie labai dideli ( griozdiski) , ar sunkus ,patvarus?
Labukas,kur Vilniuje galėčiau apžiūrėti ZIppy Sport portinuką?Noriu žiemai jį įsigyti. Gal kažkas parduoda?ARba gal kuri nors jį turi ir galėtu smulkiau papasakoti?Nes nelabai daug atsiliepimų radau..
QUOTE(eglytelyte @ 2014 10 13, 21:47)
Mamytės ar perkėlus lėliuką į sportinę dalį tas buomelis jums normaliai atrodo. Nes maniškiui šešių mėn vaikui tas buomelis palei kojas eina... Ir tie diržai kažkaip nepatogiai segasi... Man čia vienai taip?
Mano tokie patys pastebejimai
Dabar isvis nuemiau ta buomeli kol vaikas mazas (8men). Is isvis kai prisegu ir padarau pusiau gulima padeti, atrodo, kad jis susmukes, nes tas dirzas tarp kojo kazkaip per toli atrodo Gal kai bus didesnis vaikas kitaip atrodys
O siaip tai Zippiu esu patenkinta, ilgai i lopsi tilpo, man labai patogus vezimas, manevringas
Papildyta:
QUOTE(QQuska @ 2014 09 11, 09:37)
labas,
o gal kas nors galėtų paaiškinti, kuo iš tikro skiriasi Pia nuo kitų Zippy vežimėlių? Kiek kur klausinėjom niekas dorai nepaaiškino, apart to, kad atseit Pia - šiltesnė..
o gal kas nors galėtų paaiškinti, kuo iš tikro skiriasi Pia nuo kitų Zippy vežimėlių? Kiek kur klausinėjom niekas dorai nepaaiškino, apart to, kad atseit Pia - šiltesnė..
Kai as rinkausi, tai issaiskinau parduotuveje, kad pagrindinis skirtumas - vaziuokle, o kiti tai neesminiai skirtumai.
Vargstu su pripučiamais ratais, laaabai nepatinka, per daug priputi nevažiuoja, per mažai vėl nevažiuoja, reik va taip vos vos pripūst iki 1 slėgio, nesąmonė kažkokia O taip tai kai sutvarko vyras ratus, tai nuostabu su juo važiuoti toks manevringas, nė stumt nereikia, vienu piršteliu gali stumti
Papildyta:
Šiaip jie tikrai nėra iš mažųjų, tik Zippy Sport mažiausias iš visų Zipių, tai suuper, ir patinka jo lopšio forma kaip Zipio Pia
Papildyta:
QUOTE(giarto @ 2014 10 14, 11:49)
Sveikos mamytes pasidalinkite savo patirtimi apie zippukus? Galvoju ji atsisiusti i uk, gyvai nesu jo maciusi.tik klausimas ar jie labai dideli ( griozdiski) , ar sunkus ,patvarus?
Šiaip jie tikrai nėra iš mažųjų, tik Zippy Sport mažiausias iš visų Zipių, tai suuper, ir patinka jo lopšio forma kaip Zipio Pia
Labas, neciupinejus siu vezimuku. Tad klausiu Jusu patarimu. Kaip Zippy Natural? Kuo jis prastesnis ar kuo geresnis uz kitus zippius?
Sakykite kur Klaipedoje galima apziureti Zipius? Ar yra kur nors normalus siu vezimeliu pasirinkymas?
Sveikos mamytes,
svaji zippy pirkau pries 4 metus, siuo metu sekmingai vazineja su tuo paciu vezimu ir antras vaikas. Galiu tik girti ir dziaugtis, vienas labiausiai vykusiu mano pirkiniu, skirtu vaikams. Jauciu, kad kuo puikiausiai atvazinesime ir dar parduosime kokiam nors vaikiukui, kurio mamyte tai pat netures jokiu bedu. Labai tvirtas, patogus ir puikiausiai pritaikytas 4 metu laiku pokyciams vezimas
svaji zippy pirkau pries 4 metus, siuo metu sekmingai vazineja su tuo paciu vezimu ir antras vaikas. Galiu tik girti ir dziaugtis, vienas labiausiai vykusiu mano pirkiniu, skirtu vaikams. Jauciu, kad kuo puikiausiai atvazinesime ir dar parduosime kokiam nors vaikiukui, kurio mamyte tai pat netures jokiu bedu. Labai tvirtas, patogus ir puikiausiai pritaikytas 4 metu laiku pokyciams vezimas
Labas Tučių naudotojams.
Pasakykit man, ar teisingai suprantu, kad Tutis 3in1 komplektuojama auto kėdutė tvirtinasi tik nugara į priekį?
Taip pat, ar lopšys tvirtinasi diržais kaip nors?
Pasakykit man, ar teisingai suprantu, kad Tutis 3in1 komplektuojama auto kėdutė tvirtinasi tik nugara į priekį?
QUOTE(QQuska @ 2014 12 07, 13:51)
Labas Tučių naudotojams.
Visos auto kedutes nuo 0 tvirtinasi tik nugara. Lopsys musu nesiitvirtina dirzais,del kitu modeliu galiu klysti bet atrodo irgi nesitvirtina.
dėkui