Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(lassie172 @ 2013 11 25, 09:52)
Na mes antram vaikučiui nusipirkom ZIppy sport, pirmas vazinejo su emmaljunga smile.gif  Galečiau pasakyti, kad Zippis man labiau patinka, nekalbant apie tai, kad tris kart maziau mokėjom smile.gif

Vadinasi Jums tiesiog netiko Emmaljungos funkcijos. Kokybes ir saugumo prasme tikrai dydziulis skirtumas!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes dar maziukai, bet vezimeli jau renkames blush2.gif
Per visus forumus, kiek skaiciau ir realias mamyciu nuomones issirinkau siai dienai ir duok Dieve, visam laikui - Zippy Pia thumbup.gif
Užsukom anadien apžiūrėti į Vaikutį. Ech wub.gif Tobulybė! bigsmile.gif blush2.gif
Tik spalva, mums patikusi pilka, realiai nelabai graži schmoll.gif O kita, šviesesnė, internetu nepatikusi, realiai tikra gražuolė bigsmile.gif O kitos, dar mums laaabai patikusio, nebuvo tuo metu rolleyes.gif Tai žiūrėsim kitur ax.gif
Gal ir jūs turit kokių atsiliepimų apie šiuos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2014 01 06, 15:31)
Mamukai, sakykit ar Ant Tuttis Zippy Natural arba Sport Linen tinka kokios kitos nei Zippy automobilinės kėdutės? Pvz. Maxi Cosi ar kt.?

Nieks nežinot???
Atsakyti
Mes ir dar mazi,bet smalsumas nugali, ir jau ziurineju vezimelius, sustojau ties Zippy,daug pazystamu turi,ir labai tuo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
laba visoms smile.gif as kolkas esu nusiziurejus zipy is vogue kolekcijos ir dizainas ir kaina thumbup.gif tai as manau ir pasiliksiu prie to smile.gif zadu pirkti is ebay (baby-merc parduotuves).
ir noriu paklausti ar tikrai patvarus? kaip su detalem neluzta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skicuke @ 2014 01 25, 16:55)
laba visoms smile.gif as kolkas esu nusiziurejus zipy is vogue kolekcijos ir dizainas ir kaina  thumbup.gif  tai as manau ir pasiliksiu prie to smile.gif zadu pirkti is ebay (baby-merc parduotuves).

temutej jau buvo aptartas varžtų rūdijimas ir kt...netingėkit paskaityt...bet šiaip tikrai geras pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Skicuke @ 2014 01 25, 16:55)
laba visoms smile.gif as kolkas esu nusiziurejus zipy is vogue kolekcijos ir dizainas ir kaina  thumbup.gif  tai as manau ir pasiliksiu prie to smile.gif zadu pirkti is ebay (baby-merc parduotuves).

Labas - kažkaip neradau aš ten Zippuku, gal galit nuoroda įmesti?
AČIŪ
Atsakyti
Kai prieš beveik du metus rinkomės vežimą, turėjau du variantus: Zippy arba X-landerį. Prisiskaičius įvairių atsiliepimų pasirinkom lenkišką X-lander XA. Draugei užsiminiau apie Zippy, jai kaina buvo patrauklesnė ir įsigijo šį. Kiekvieną kartą kai išeidavo į lauką mane kraupindavo jos GIGANTIŠKAS lopšys! biggrin.gif Bet tas kraupumas praėjo tada, kai aš 4,5mėn vaiką pasodinau į sportinuką, nes žiemą su pledais, kombinezonais ir t.t. į lopšį nebetilpo, o ji lopšį naudojo iki gerų 7-nių mėnesių.
Dabar, kai atsirado dar daugiau naujų zippių variantų, klaidos ištaisytos (arba geranoriškai tvarkomos) jeigu reiktų rinktis vežimą antram vaikui vėl rinkčiausi tarp šių variantų. Tik dabar būčiau gudresnė ir pasiskaičiuočiau vaiko amžių ir metų laiką smile.gif
PS. Draugė net ir su senuoju zippiu jokių nusiskundimų neturėjo.
Atsakyti
naudojam zippy wave jau 4menesius,tai esam labai patenkinti. Man kaip tik labai patinka kad lopsys didelis,esu priklojus vilnoniu pleduku,tai vaikui labai silta ir patogu net per salcius. Dar patinka kad labai manevringas,laisvai su viena ranka valdosi. Aisku nera lengvas, bet kadangi gyvenam pirmam aukste,tai net perkant jo svoris ir dydis mums nebuvo minusas. Turbut apie kiekviena vezima kiekvienas galetu pasakyti ir minusu ir pliusu,as kaip jokiu kitu nebandzius tai zippiu esu 100% patenkinta smile.gif
Atsakyti
Laba diena
Kas ka galit pasakyti apie zippy sport liux?
Ziurineju si var.,planuoju issiversti be lopsio,nes ir taip nebepereinam per daigtus,nes man labai aktualu kad kitai ziemai pravazus sportinis var.butu,nes vasara manau pravazineciau ir taip,nes butent sio modelio var.vaikas gali buti tiek i mama tiek nuo mamos,yra labai pilnai gulima padetis,svorio suprantu mazesnio-kas dar?
O gal visgi ziuretis su lopsiu var.kazkuri is zippiu? silver?ar jie daug maz vienodi?nes autokedute turim,lopsys naudojamas tik kazkur 4men-nes paskui pabudes vaikas pasauli nori matyti,plius sport var.vezimas puikiai susilanksto su sportine dalimi nereikia nuimineti nuo remo-kas mum labai aktualu.
nu supainiojau cia-bet kazkas kazka patars gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Totoria 123 @ 2014 02 15, 15:34)
Laba diena
Kas ka galit pasakyti apie zippy sport liux?
Ziurineju si var.,planuoju issiversti be lopsio,nes ir taip nebepereinam per daigtus,nes man labai aktualu kad kitai ziemai pravazus sportinis var.butu,nes vasara manau pravazineciau ir taip,nes butent sio modelio var.vaikas gali buti tiek i mama tiek nuo mamos,yra labai pilnai gulima padetis,svorio suprantu mazesnio-kas dar?
O gal visgi ziuretis su lopsiu var.kazkuri is zippiu? silver?ar jie daug maz vienodi?nes autokedute turim,lopsys naudojamas tik kazkur 4men-nes paskui pabudes vaikas pasauli nori matyti,plius sport var.vezimas puikiai susilanksto su sportine dalimi nereikia nuimineti nuo remo-kas mum labai aktualu.
nu supainiojau cia-bet kazkas kazka patars gal g.gif

musų silver plius, sport dalis, dedasi taip pat į abi puses...mes lopši proktiškai iki pusės metų naudojom...o kadangi kasdien po kelias valandas vaikščiodavom lauke, tai neįsivaizduoju, kaip be lopšio būčiau išsivertusi. sport dalis nėra labai gerai apsaugota nuo vėjo....susilanksto rėmas su sport dalim, tačiau jei buvo uždėta sport dalis "nuo mamos" tai bent mum praktiškai niekus netilpo...reikėdavo pirma uždėt į mamos pusę, tada tik lankstyt.pilnai gulima padėtis taip pat yra ir silver plius variante,
Atsakyti
Dar gal ankstoka rinktis, bet iš smalsumo šiandien lankėmės Kaune Urmo bazėj Zippy parduotuvėje. Pardavėja maloni pasirodė, paaiškino, parodė skirtumus tarp modelių, kaip kas lankstosi. Visai gražūs tie Zippiai pasirodė. Neturėję vaikų ir vežimų, tai nežinom, kas čia geriau, bet bent jau šitų išvaizda visai patiko smile.gif

Šiuo metu yra akcija senesniam modeliui (berods Comfort), kuris žymiai pigiau gaunasi už visus naujus Zippius. Gal kuri esat turėjusi jį? Įdomu, ar tie nauji (pvz. Natural) tikrai geresni ir ar verta už juos daugiau sumokėti? Iš išvaizdos tai, tie pvz., Natural man gražesni... blush2.gif Bet jei visa kita per daug nesiskiria, tai gal tas Comfort visai tiktų smile.gif
Atsakyti