Mamytes, gal kuri pasidalintu savo patirtimi, ar zippy 3in1 silver plus telpa i mazesniu automobiliu bagazine? Pvz vw golf 2005 metu?
QUOTE(interesante @ 2013 11 17, 23:14)
Mamytes, gal kuri pasidalintu savo patirtimi, ar zippy 3in1 silver plus telpa i mazesniu automobiliu bagazine? Pvz vw golf 2005 metu?
mūsų audi a4 bagažinė irgi ne itin talpi...tai važiuoklė telpa gerai, tiek skersai, tiek išlgai, tačiau su sportine dalim važiuoklė netelpa, vyras stebuklingai ją sukimšdavo į visiškai tuščią bagažinę, bet nuimdavo ratus...man taip nepavykdavo, dėdavau važiuoklę bagažinėn, o sportinę dalį ant galinės sedynės... (p.s. pasilyginkit talpas audi a4 '96m. ir savo mašiniuko ir turėsit realų vaizdą ar sutalpinsit )
QUOTE(hexora @ 2013 11 17, 20:17)
Parduotuves ten kaip ir nera, yra isdeta keletas ekspozicijoj. Mes jau buvom issirinke vezimeli, tok spalvos urme nebuvo tokios, kokios norejome. Tai pasiskambinau i raudondvario pl ir paklausiau ar turi. Atnese is sandelio, viska aprode, kaip konstruojasi, ten ir pirkome.
Viskas aisku. Mes buvom urme, bet man pardaveja labai jau idomi pasirode. Norejau, kad ispakuotu ir sportine dali, nes ekspozicijoj tik lopsiai buvo, tai issireiske, ispakuosiu, jei tikrai pirksit. Nu as noriu normaliai apziureti viska ir nesijausti kalta, kad si karta dar neperku
Na mes antram vaikučiui nusipirkom ZIppy sport, pirmas vazinejo su emmaljunga Galečiau pasakyti, kad Zippis man labiau patinka, nekalbant apie tai, kad tris kart maziau mokėjom
sveiki
isigijome zippy natural, kadangi pirkome internetu tai daba niekaip nesuprantam kaip sulankstyt vaziuokle
ir youtube ziurejom, ir instrukcija skaitem, kaip neina sulankstyt taip neina
sulankstant vaziuokle priekiniai ratukai atsiremia i galiniu ratu asi ir vaziuokle iki galo nesusilanksto
nuemus priekinius ratukus vaziuokle vistiek nesusilanksto, kad uzsegt ta segtuka, nes rankena remiasi i galinius ratus
help! ar mes kazka ne taip darom, ar tas musu vaziuokles remes lievas
isigijome zippy natural, kadangi pirkome internetu tai daba niekaip nesuprantam kaip sulankstyt vaziuokle
ir youtube ziurejom, ir instrukcija skaitem, kaip neina sulankstyt taip neina
sulankstant vaziuokle priekiniai ratukai atsiremia i galiniu ratu asi ir vaziuokle iki galo nesusilanksto
nuemus priekinius ratukus vaziuokle vistiek nesusilanksto, kad uzsegt ta segtuka, nes rankena remiasi i galinius ratus
help! ar mes kazka ne taip darom, ar tas musu vaziuokles remes lievas
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 18, 19:37)
netinka
musu yra lygiai toks kaip sitam video
http://www.youtube.c...h?v=0Si20TzY74M
ir susilanksto iki tiek tik(priekiniai ratukai atsiremia i galiniu ratu asi)
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(zuweete @ 2013 12 18, 17:59)
http://www.youtube.c...h?v=tbx_Lx91CVQ
priekiniu ratukai tegul sukasi 360 kampu. / neuzfiksuokite ju
Papildyta:
QUOTE(zuweete @ 2013 12 18, 18:58)
padarykit kad ratukai suktusi apie savo asi 360kampu. turi tada susilenkti, nes jai uzfiksuojate tai nesusilenks. sonu jie turi isistatyti, mano video pazekit
keistai o rankena palenket i virsu, kaip jusu video
o bandet stipirua palengti ?
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 18, 20:01)
Papildyta:
padarykit kad ratukai suktusi apie savo asi 360kampu. turi tada susilenkti, nes jai uzfiksuojate tai nesusilenks. sonu jie turi isistatyti, mano video pazekit
Papildyta:
rankena reikia užlenkti į aukščiausią padėtį, dar prieš pradedant lankstyti vežimuką, o prieš priekiniams ratukams atsiremiant į galinę ašį, pasukti juos į šoną, kad į galinę ašį remtūsi vadinamais "kalpokais"
QUOTE(kristynka* @ 2013 12 18, 20:01)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(salamandra_ @ 2013 12 18, 20:42)
rankena reikia užlenkti į aukščiausią padėtį, dar prieš pradedant lankstyti vežimuką, o prieš priekiniams ratukams atsiremiant į galinę ašį, pasukti juos į šoną, kad į galinę ašį remtūsi vadinamais "kalpokais"
aciu
viskas veikia
ratukai turi buti pasukti sonu, o rankena reikia palenkti stipriau. pirmieji musu ratai tai bijojom naudot daugiau jegos
QUOTE(zuweete @ 2013 12 18, 20:18)
ratukai turi buti pasukti sonu, o rankena reikia palenkti stipriau. pirmieji musu ratai tai bijojom naudot daugiau jegos
taip visad ratukus atfiksuokite, kad jie suktusi apie savo asi.
svarbiausia issprendem problema
Mamukai, sakykit ar Ant Tuttis Zippy Natural arba Sport Linen tinka kokios kitos nei Zippy automobilinės kėdutės? Pvz. Maxi Cosi ar kt.?