Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 19, 13:04)
palikt namie viena tegu zviegia ir lekt su vezimu lauk?juolab rudeni, kai reikia storai rengtis, aprengt vaika, palikt namie ir nest vezima?ar isnest vezima, tada aprengt vaika ir isejus i lauka vezimo jau neberasti?mano tai logika siek tiek kitokia...aprengiu vaika ir isnesu su sportine dalim, o tada greitai uzbegu vaziuokles, o vaikas isnestas i lauka dairosi nes nauja aplinka, ir nespeja uzsibliaut.. lyginat du labai skirtingus dalykus! juk i automobiline kedute issinesat tik vaikiuka ir ji ten isodinate, o gyvenant daugiabuty reikia i lauka ar namo ne tik vaika bet ir vezima uzsinesti.ir dar kart pasikartosiu rudeni ar pavasari ar ziema, jei pirma namo parnesti vaika, tai ji reikia dar spet ir nurengt ir tada eiti i lauka parsinesti vezimo, jis vel uzsizviegia, kitas dalykas, ne visur taip jau ramu, kad per 10min, kol vaika nurengt, vezima rasit ten kur palike...taigi grizus is pasivaiksciojimo, vaika su sportine dalim palieki, greit uznesi vaziuokle, dazniausia su pirkiniais ir grizti vaikiuko kuri parsinesi sportinej dali...

jei turit gudresni varianta, pakomentuokit!

Is karto pasakau - naudojom zippi pusantru metu, todel kalbu is patirties 4u.gif kad nebutu paskui - prekiauji, nesusidurei, dar kazkas tokio 4u.gif
Labai sudomino jusu nesimo variantas. Gerai isnesat vaika su sportine dalimi ir kur ji padedate? g.gif Ant zemes, ant suolelio kokio?
As per metus laiko kol naudojom sportine dali nei karto taip nenesiau schmoll.gif Net minciu nekildavo tokiu schmoll.gif Zemyn dazniausiai keliaudavau ant vienos rankos laikydama dukra, kita ranka tuscias vezimas nuvaziuodavo prilaikant. Aukstyn arba nunesdavau dukra ir greitai palikus ja lovyteje lekdavau vezimo, arba nulenkus rankena zemyn viska laikant vezima priesais save uz sonu. Bet kazkaip nest vaika sedimoj dalyj, o paskui lekt ratu g.gif na man tokiu minciu nekildavo g.gif

Per ta laika kol naudojom - nei surudijo varztai, nei padangos sproginejo, gal tiesiog pavyko g.gif Nors tikrai ziemos metu neplaudavau po kiekvieno parvaziavimo blush2.gif
Turiu su kuo lygint - man sis vezimas tikrai patiko, jei reiktu rinktis dar karta - rinkciausi dar ta pati....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 19 liepos 2013 - 19:39
QUOTE(Ingutevi @ 2013 07 19, 20:34)
Is karto pasakau - naudojom zippi pusantru metu, todel kalbu is patirties 4u.gif kad nebutu paskui - prekiauji, nesusidurei, dar kazkas tokio  4u.gif
Labai sudomino jusu nesimo variantas. Gerai isnesat vaika su sportine dalimi ir kur ji padedate?  g.gif Ant zemes, ant suolelio kokio?
As per metus laiko kol naudojom sportine dali nei karto taip nenesiau  schmoll.gif Net minciu nekildavo tokiu  schmoll.gif Zemyn dazniausiai keliaudavau ant vienos rankos laikydama dukra, kita ranka tuscias vezimas nuvaziuodavo prilaikant. Aukstyn arba nunesdavau dukra ir greitai palikus ja lovyteje lekdavau vezimo, arba nulenkus rankena zemyn viska laikant vezima priesais save uz sonu. Bet kazkaip nest vaika sedimoj dalyj, o paskui lekt ratu  g.gif na man tokiu minciu nekildavo g.gif

Per ta laika kol naudojom - nei surudijo varztai, nei padangos sproginejo, gal tiesiog pavyko  g.gif Nors tikrai ziemos metu neplaudavau po kiekvieno parvaziavimo  blush2.gif
Turiu su kuo lygint - man sis vezimas tikrai patiko, jei reiktu rinktis dar karta - rinkciausi dar ta pati....

taip, vaikas budavo prisegtas sportinej dali ir palikdavau ant suoliuko..siai dienai kai panele pati nulipa laiptais, man zipiukas irgi labiau patinka nei sketukas, nes ir vaikui patogiau ir jokios problemos, ar nusnaust ar uzdengt nuo saules, ko nelabai pavyksta su sketuku, bet iki metuku tai labai as su juo vargau, ir turbus kitam leliukui tai ieskociau lengvo rimtesnio sportinuko...
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 19, 22:28)
taip, vaikas budavo prisegtas sportinej dali ir palikdavau ant suoliuko..siai dienai kai panele pati nulipa laiptais, man zipiukas irgi labiau patinka nei sketukas, nes ir vaikui patogiau ir jokios problemos, ar nusnaust ar uzdengt nuo saules, ko nelabai pavyksta su sketuku, bet iki metuku tai labai as su juo vargau, ir turbus kitam leliukui tai ieskociau lengvo rimtesnio sportinuko...

O Jus nebijojote, kad panele pasisverus per krasta su visa sportine dalimi nuvirs nuo suoliuko??? blink.gif
Su mano vaiko judrumu tai tikrai butu ivyke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2013 07 20, 09:22)
O Jus nebijojote, kad panele pasisverus per krasta su visa sportine dalimi nuvirs nuo suoliuko??? blink.gif
Su mano vaiko judrumu tai tikrai butu ivyke blink.gif

lauke jai budavo viskas idomu ir ji dairydavosi aplinkui ir pan...o jei dar kaimyne kokia sutikdavau paprasydavau minute uzmesti aki...nebutina ant suoliuko...juk yra isejus is laiptines aikstele, ant jos galima pastatyti...zinoma visi vaikai skirtingi, ir kiti gal ir lovytej parnesti palikti aptuloti kombinezonais nezviegia ir nepersisveria...man sis variantas buvo patogesnis...
Atsakyti
Turiu toki klausima, koki uzklota naudojat sportinei daliai ziemai? Jei per klynuka eina ta medziaga per buomeli..
Atsakyti
QUOTE(jolanta223 @ 2013 07 23, 20:00)
Turiu toki klausima, koki uzklota naudojat sportinei daliai ziemai? Jei per klynuka eina ta medziaga per buomeli..

nelabai supratau klausimo...per klyniuka, per buomeli.....as iklodavau vilnoni adijaliuka i sportine dali o apacia uzvyniodavau ant kojyciu, o tada uzsegdavau originalia apsaugele...bet ji tik del vaizdo ne del silumos...
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 23, 22:59)
nelabai supratau klausimo...per klyniuka, per buomeli.....as  iklodavau vilnoni adijaliuka i sportine dali o apacia uzvyniodavau ant kojyciu, o tada uzsegdavau originalia apsaugele...bet ji tik del vaizdo ne del silumos...

supratau, jus dedavot adialiuka, o yra specialus tie vokeliai kojytems, gal kas kokius parekomenduos isbandes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta223 @ 2013 07 24, 10:16)
supratau, jus dedavot adialiuka, o yra specialus tie vokeliai kojytems, gal kas kokius parekomenduos isbandes? smile.gif

tie avikailio vokeliai, geras dalykas, tik kad kaina glumina, o reikia tik menesiui ar dviems...šiaip jis patogus ir į rogutes, bet maniškė žiemą jau pati patrepset norejo, tai į vežimą ar rogutes, tai vėl išlipt..aišku jei pinigeliai ne kliūtis, tai patogiau, nei į adijaliuką...bet sakau velgi...jei bus iki -5, tai avikailio vokely bus persilta, o virs -10 jau su vaikiuku i lauka nebeisit...taip kad pasvarstykit ar tikrai reikalingas jis....is rudens ir as planavau pirkti...o paskui pagalvojau, nebepirkau, ir tikrai nepritrukau...
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2013 07 12, 11:24)
Tutis jau nuo liepos mėnesio išleido į prekybą naujus patobulintus zippy NEW vežimėlius. Parduotuvėse nežinau ar tokių jau rasite , o internete rasite tik nuotraukos dar senųjų modeliukų.
Tiesa kaina jų pakilo bet ir skirtumų bei privalumų daugokai.
Bandau lentelę privalumų įdėti

user posted image

Ingaaa, o kada ir kur Zippy NEW bus galima pamatyti ir įsigyti (domina ne tik LT)? Gal galite ir į AŽ parašyti (ne visad pasiseka užsukti į forumą)? Ačiū iš anksto!
Atsakyti
Na saunuoliai Tututis -nestovi vietoje- reikia i Vaikuti uzsukti pasiziureti -gal kas buvot ir matet nes turetu buti ten -gal biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai įsigijom naująjį zippy wave (bangelė), kai pirkom dar internete nebuvo, dabar jau žiūriu yra bigsmile.gif http://www.vezimeliu...elis-zippy-wave
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2013 07 12, 12:24)
Tutis jau nuo liepos mėnesio išleido į prekybą naujus patobulintus zippy NEW vežimėlius. Parduotuvėse nežinau ar tokių jau rasite , o internete rasite tik nuotraukos dar senųjų modeliukų.
Tiesa kaina jų pakilo bet ir skirtumų bei privalumų daugokai.
Bandau lentelę privalumų įdėti

user posted image

Nu va pagaliau patobulino thumbup.gif Man tai is karto krito i akis senu zypiu nestabilumas. Cia buvo dydziausias kontargumentas siam vezimeliui. Neatrode jie man stabilus, nes net is akies matese, akd kazkas negerai su svorio centru.

Bet ta suns buda apacioje man taip negraziai atrodo lotuliukas.gif Suprantu, kad palengvina konstrukcija. Bet vaizdelis man ne koks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 28 rugpjūčio 2013 - 12:29