QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 19, 13:04)
palikt namie viena tegu zviegia ir lekt su vezimu lauk?juolab rudeni, kai reikia storai rengtis, aprengt vaika, palikt namie ir nest vezima?ar isnest vezima, tada aprengt vaika ir isejus i lauka vezimo jau neberasti?mano tai logika siek tiek kitokia...aprengiu vaika ir isnesu su sportine dalim, o tada greitai uzbegu vaziuokles, o vaikas isnestas i lauka dairosi nes nauja aplinka, ir nespeja uzsibliaut.. lyginat du labai skirtingus dalykus! juk i automobiline kedute issinesat tik vaikiuka ir ji ten isodinate, o gyvenant daugiabuty reikia i lauka ar namo ne tik vaika bet ir vezima uzsinesti.ir dar kart pasikartosiu rudeni ar pavasari ar ziema, jei pirma namo parnesti vaika, tai ji reikia dar spet ir nurengt ir tada eiti i lauka parsinesti vezimo, jis vel uzsizviegia, kitas dalykas, ne visur taip jau ramu, kad per 10min, kol vaika nurengt, vezima rasit ten kur palike...taigi grizus is pasivaiksciojimo, vaika su sportine dalim palieki, greit uznesi vaziuokle, dazniausia su pirkiniais ir grizti vaikiuko kuri parsinesi sportinej dali...
jei turit gudresni varianta, pakomentuokit!
jei turit gudresni varianta, pakomentuokit!
Is karto pasakau - naudojom zippi pusantru metu, todel kalbu is patirties kad nebutu paskui - prekiauji, nesusidurei, dar kazkas tokio
Labai sudomino jusu nesimo variantas. Gerai isnesat vaika su sportine dalimi ir kur ji padedate? Ant zemes, ant suolelio kokio?
As per metus laiko kol naudojom sportine dali nei karto taip nenesiau Net minciu nekildavo tokiu Zemyn dazniausiai keliaudavau ant vienos rankos laikydama dukra, kita ranka tuscias vezimas nuvaziuodavo prilaikant. Aukstyn arba nunesdavau dukra ir greitai palikus ja lovyteje lekdavau vezimo, arba nulenkus rankena zemyn viska laikant vezima priesais save uz sonu. Bet kazkaip nest vaika sedimoj dalyj, o paskui lekt ratu na man tokiu minciu nekildavo
Per ta laika kol naudojom - nei surudijo varztai, nei padangos sproginejo, gal tiesiog pavyko Nors tikrai ziemos metu neplaudavau po kiekvieno parvaziavimo
Turiu su kuo lygint - man sis vezimas tikrai patiko, jei reiktu rinktis dar karta - rinkciausi dar ta pati....