Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 07 03, 14:38)
Nešioklėj nenešioju, auto kėdutėj ji pusiau gulom, + dar labai mažutė buvo ir aplinka nesidomėjo. Sportinėj daly ji nori judėti, nori rankytėm prisitraukti prie buomelio. Vyresnė dukra turėjo BBC, ten diržas dar vienas per klubus ,,ėjo''- vaikas buvo saugiai prisegtas bet nesuvaržytas.

as ta prasme nesiokle ir turejau omeny, ta auto kedute...na as saviske tai visur segdavau...o musu sportinej dali tai irgi dirzelis gi per klubus eina...tik jis stabilumo dirzams tai nesuteikia...as atsimenu, kai maniskei labai rupėjo buomelis, tai dirzus dedavau ne per petukus, bet per liemeni, ir tarp koju gi susisegdavo, tai iskristi galimybiu nera, o laisvumo suteikdavo...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 06 03, 22:05)
Mergaitės, gal ir rašėt, neskaičiau visos temos, atsiprašau. Leidžia orą mūsų karietos vienas ratas. Kur galima nusipirkt naują?

Gariunuose tikrai galima nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Dėl autokėdutės - tai mums jau 9 mėn (8 kg) kol kas puikiai sėdim dar joje smile.gif

Man irgi sportinėj dalyje tie diržai netinka - mano mergytė kūdutė, išsineria iš jų, neišeina normaliai jų prisegti. Jei būtų 5 taškų saugos diržai tai tada gal būtų kitas reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Melilja @ 2013 07 04, 22:41)
Dėl autokėdutės - tai mums jau 9 mėn (8 kg) kol kas puikiai sėdim dar joje smile.gif

Man irgi sportinėj dalyje tie diržai netinka -  mano mergytė kūdutė, išsineria iš jų, neišeina normaliai jų prisegti.  Jei būtų 5 taškų saugos diržai tai tada gal būtų kitas reikalas...

o koks jusu modelis? musu silver plius, tai sporinej dali, skaitosi penkiu tasku...aisku tas kur per klubus, tai reguliuojama tik juostele, bet ji vistiek atlieka funkcija...o ar bandet pasireguliuot paciu dirzu auksti?gal per didelis atstumas nuo petuku, tai ir issineria?na mes tokios problemos neapturejom, viskas gerai buvo...sakau, o jei labai laisves norisi, tai galima dirzus deti per liemeni, tikrai isbandyta, jokio pavojaus iskristi, ypac patogu miegant...
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 05, 08:41)
o koks jusu modelis? musu silver plius, tai sporinej dali, skaitosi penkiu tasku...aisku tas kur per klubus, tai reguliuojama tik juostele, bet ji vistiek atlieka funkcija...o ar bandet pasireguliuot paciu dirzu auksti?gal per didelis atstumas nuo petuku, tai ir issineria?na mes tokios problemos neapturejom, viskas gerai buvo...sakau, o jei labai laisves norisi, tai galima dirzus deti per liemeni, tikrai isbandyta, jokio pavojaus iskristi, ypac patogu miegant...

Mano turbūt senesnis Zippis (pirkau nenaują), iš to laikotarpio, kai ratukai vienu metu buvo be diskų... Gal dėl to nėra dirželio per klubus. Kai pasodinu mergaitę, jos klynas gaunasi gana toli (apie 8-10 cm) nuo dirželio sėdynės apačioje ir taip gaunasi daug vietos išsinerti, nors diržai ir įtempti.

Ir šiaip mano ketvrtam aukštui tai yra per sunkus vežimas, ieškau kažko lengvesnio ir patogesnio, kad nudardėti žemyn...
Atsakyti
QUOTE(Melilja @ 2013 07 05, 11:05)

Ir šiaip mano ketvrtam aukštui tai yra per sunkus vežimas, ieškau kažko lengvesnio ir patogesnio, kad nudardėti žemyn...

koks vezimelis galetu buti lengvesnis tada ? nes mes is 5auksto, be lifto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 05, 11:19)
koks vezimelis galetu buti lengvesnis tada ? nes mes is 5auksto, be lifto  doh.gif

mes pirkom sketuka, chicco ponee xs, jis sveria tik 5,5kg, labai patogus veztis automobily ar i lektuva. pirkom kol dar nemokejo lialia vaiksciot, nes irgi buvo sunku nusinest vaika su vezimu (kokie 25kg gal.) tik jis ne toks patogus ir ne taip mikstai vaziuoja, bet kaip pakaitalas, tai labai man patiko ir kainuoja padevetas apie 100lt tik, o ir sedeti leliukui jame patogu, nesijaucia jokiu skersiniu, kaip kituose sketukuose ir gulima padeti turi.bet kai lelia vaiksciot ismoko, tai vel tampausi zipiuka, nes jis labai minkstai vaziuoja, ir jame pasnausti patogu...o del svorio, tai zemyn kazkaip visai nesunkiai nusinesu, sulankstyta, o i virsu, tempiu galiniais ratais per laiptus...irgi visai nesunku, arba jau pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 05, 13:20)

sedinciam leliukui turime sportinuka, bet va iki tu 6men reikalingas dar lopsiukas
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 05, 10:19)
koks vezimelis galetu buti lengvesnis tada ? nes mes is 5auksto, be lifto  doh.gif

Dėl lengvumo, tai kažin ar ką pakeistų keli kg. Aš sakyčiau, kad gal reikia ieškoti tokio, su kuriuo būtų patogiausia "nudardėti" laiptais ir "užsitempti" - na tvirtos, patogios rankenos, ratukai, kad niekas nekliūtų tempiant ir pan.

Turiu Chicco skėtuką, tai jį užsistumiu stumdama prieš save iki 4 aukšto: pakeliu priekinius ratukus ant laiptuko, truputį pastumiu, tada pakeliu galinius ant laiptuko, pastumiu, taip ir "užbanguojam". Dabar iškilo poreikis miegoti lauke, nes kambary jau nebeužmigdau, tai ieškau ko nors patogesnio vaikui gulėti ir tikiuosi rasti ką nors, ką galėčiau užsistumti panašiu būdu, nes taip lengviausia. Tik reikia, kad tarp ratukų būtų tam tikras atstumas,kad taip galėtum stumti... Tai dabar visoms rašinėju ir prašau išmatavimų doh.gif

Salamandra o tam Chicco vežimėlyje dėl ko nepatogu pamiegot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melilja: 05 liepos 2013 - 14:03
QUOTE(Melilja @ 2013 07 05, 14:58)

Salamandra o tam Chicco vežimėlyje dėl ko nepatogu pamiegot?

nepatogu, nes kojytes lieka kabeti...nepasikelia pakojukas...
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 05, 13:27)
sedinciam leliukui turime sportinuka, bet va iki tu 6men reikalingas dar lopsiukas

su lopsiu tai man nebuvo jokiu problemu..uzsinesu lopsiuka su lelia ir nulekiu i apacia greit vaziuokle uzsinesu...kartais vaziuokle masinoj aplamai palikdavau...iki puses metu gi neislipa is lopsio...kas tos kelios minutes i apacia nulekt...
Atsakyti
[quote=salamandra_,2013 07 05, 21:47]
nepatogu, nes kojytes lieka kabeti...nepasikelia pakojukas...
Papildyta:

Ačiū. Kiek visko reikia žinoti ir apgalvoti, kol nusiperki gerą vežimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 07 05, 22:47)
su lopsiu tai man nebuvo jokiu problemu..uzsinesu lopsiuka su lelia ir nulekiu i apacia greit vaziuokle uzsinesu...kartais vaziuokle masinoj aplamai palikdavau...iki puses metu gi neislipa is lopsio...kas tos kelios minutes i apacia nulekt...

as sitaip ir mastau daryti. kartais masinoj palikti, kartais sulakstyti per du kartus
Atsakyti