Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(Katinas79 @ 2013 03 28, 13:25)
Ar sis vezimas telpa i sena lifta? Taip niekas ir neatsake...  verysad.gif

Nesu bandžiusi, bet kiek žinau turėtų tilpti

QUOTE(kristynka* @ 2013 03 28, 14:32)
dar klausimelis.
ar lengvai prisitvirtina lopsys prie remo ?
nes rema zadu laikyti masinoje, o lopsi visad namuose. tai ar greitai ten prisitvirtina ir nusiima nuo remo lopsys ??

Kai įpranti nėra visai sunku uždėti - nuimti. Aš irgi laikydavau važiuoklę mašinoje, o lopšį atsinešdavau iš namų ir dėdavau ant rėmo. Man tai greitai užsidėdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2013 03 28, 18:59)
Nesu bandžiusi, bet kiek žinau turėtų tilpti

O gal gali atsakyti kas ta zino, kas gyvena name su senu liftu...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2013 03 28, 23:29)
O gal gali atsakyti kas ta zino, kas gyvena name su senu liftu...
ax.gif

Na sudetingas klausimas , kadangi paprastai liftai seni buvo 60 cm plocio i juos Zippy tikrai telpa, apie tai tikrai buvo pagalvota gaminant vezima, bet labai retais atvejais buvo ir dar siauresniu liftu, taigi idomu koks Is tikruju Jusu lifto plotis smile.gif
Atsakyti
mes kolkas dar i visus liftus tilpom, pas mus ligoninej dar like seni liftai, tai reik pro duris vaziuojant, pasiziuret, kaip vaziuot, nes tip top plotis su vezimu, bet paciam lifte be problemu
Atsakyti
Sveikos, galvoju pirkti zipiuka, tik neapsisprendziu kuris modelis geresnis, gal galit patarti?
Zippy sport linnen
Zippy sport lux
Zippy Pia
Zippy natural
Zippy silver plus
Zippy classic

Atsakyti
QUOTE(Rasyteee @ 2013 04 09, 11:39)
Sveikos, galvoju pirkti zipiuka, tik neapsisprendziu kuris modelis geresnis, gal galit patarti?
Zippy sport linnen
Zippy sport lux
Zippy Pia
Zippy natural
Zippy silver plus
Zippy classic

mes turim silver plius, gal mano įsitikinimas, kad dėl tos sidabro dangos, bet dukra pirmais metais visiškai nesirgo, nors ir po laukus davėmės ir į parduotuvę su ja eidavau! man labai patiko.
Atsakyti
Ar matet naujaji modeliuka zippy sport LUX 3*1? Su Pia remu , ir kaina labai gera.
SPORT LUX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 09 balandžio 2013 - 15:25
QUOTE(Ingaaa @ 2013 04 09, 15:25)
Ar matet naujaji modeliuka zippy sport LUX 3*1? Su Pia remu , ir kaina labai gera.
SPORT LUX

O ar šio vežimėlio rankena lankstosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 04 09, 15:12)
mes turim silver plius, gal mano įsitikinimas, kad dėl tos sidabro dangos, bet dukra pirmais metais visiškai nesirgo, nors ir po laukus davėmės ir į parduotuvę su ja eidavau! man labai patiko.

Tai, kad pirmais metais mazai vaiku serga biggrin.gif Ypac, jei buvo maitinami krutimi. Pradeda vaikai sirgti, kai eina i darzeli ar siaip i kolektyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(my world @ 2013 04 11, 08:30)
O ar šio vežimėlio rankena lankstosi?  4u.gif

Taip lankstosi.
Atsakyti
as ji realiai maciau.tai lopsys gerokai mazesnis nei Pia pirmosios.sakyviau panasus i miliukus.tik kad vaziuokle kita
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 04 11, 13:48)
as ji realiai maciau.tai lopsys gerokai mazesnis nei Pia pirmosios.sakyviau panasus i miliukus.tik kad vaziuokle kita

Zippy Sport važiuoklė yra artimesnė PIA modeliui – su sustiprintu stabdžių mechanizmu, blokuojančiu iškart abu galinius ratus. Šitas modelis kompaktiškesnis, ypač lopšiukas išlaiko pakankamai erdvius vidinius matmenis, tačiau iš išorės jis kompaktiškesnis, nedidukas – patogu laviruoti mieste Sportinėje dalyje yra daugiau šoninių paminkštinimų ties mažylio galva – saugo nuo šoninių smūgių važiuojant nelygiais keliais.
Atsakyti