Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(maraziuke @ 2013 02 07, 14:16)
labai puikiai nuvaziuoja, kol mergina mano buvo lopsi as nusinesdavau ir uznesdavau, viska kartu, ir vaika, ir vezima ir dar pirkinius smile.gif o su sportine dalim tai nuvaziuodavom galiniais ratais labai graziai, ir nieko nenutiko tiems ratams.
tiesa buvom pradure kazkur padanga viena, tai paprastoj dviraciu parduotuvej nusipirkom kamera, ir dar ventilis buvo lenktas, tai priputimas be jokio vargo isvis patapo smile.gif

Siaip su pripuciamais ratais puikiai ir lopsyje gulinti vaika galima laiptukais nusokineti galiniais ratais. reikia technika ivaldyti ir visiskai jokio vaiko kratimo. Nuo pat gimimo taip nuvaziuodavome (tik ne su Zyppiu, bet esme ratuose, o ne vezime) Kad nekratetu lopsys, reikia nuleidziant galinius ratus prilaikyti uz rankenos truputuka. Neisivaizduoju kaip galima vezimelius bet kokius nesioti doh.gif Kiek jis besvertu, nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 03 13, 10:58)
Siaip su pripuciamais ratais puikiai ir lopsyje gulinti vaika galima laiptukais nusokineti galiniais ratais.

bet taip kencia vezimelis
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 13, 15:11)

Tai tas pats kaip nuvaziuoti nuo bordiuro biggrin.gif tik ju daugiau biggrin.gif
Geram tvirtam vezimui tas tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 13, 16:11)

Atsiprasau uz komentara, bet tai geriau kai kencia mamos nugara? Manau vezimelis tikrai tiek nenukentes, kad savo atitarnautu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 13, 15:11)

Tikra, jei vezimelis geras, tai jo konstrukcijai nepakenks tokie sokinejimai. O siaip as vezimeli perku eksploatcijai, o ne saugojimui, kad po to galeciau brangiau parduoti smile.gif Patinka skelbimai: Beveik kaip naujas, saugotas lotuliukas.gif Man svarbu isnauduoti vezimelio privalumus, kad man butu patogu, o kai reikes parduoti, tada jau ziuresime uz kiek galiu ji parduoti smile.gif
Atsakyti
Labai domina odinis variantas. Bet kai uzsiminiau vienai kolegei, ji pakomentavo , kad ziema gi salti trauks o vasara karsti. Bet Tutis psl atvirksciai raso g.gif gal kas galite kas pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti ar galima naujagimį guldyti į tą automobilinę kėdutę Zippy Silver 3 in1?Nes man ji tokia atrodo, kad leliukas joje sėdės, o ne gulės...
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2013 03 15, 15:36)
O aš noriu paklausti ar galima naujagimį guldyti į tą automobilinę kėdutę Zippy Silver 3 in1?Nes man ji tokia atrodo, kad leliukas joje sėdės, o ne gulės...

as i betkokia autokedute, dedu ranksluostuka po uzpakaliuku, nes ir atrodo kad sedi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 15, 17:58)
as i betkokia autokedute, dedu ranksluostuka po uzpakaliuku, nes ir atrodo kad sedi. doh.gif

Ačiū, Kristynka, būtų įdomu sužinoti ir kitų mamyčių nuomonę 4u.gif
Atsakyti
laba o gal kas gali atsakyti kuom pvz skiriasi lietuviskasis zippy nuo lenkisko turguje maciau rietave lietuviskas1050 o lenkiskas tik700 niekaip nesuprantu gal kas turi lenkiska varianta kaip jis jums
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 03 15, 10:49)
Labai domina odinis variantas. Bet kai uzsiminiau vienai kolegei, ji pakomentavo , kad ziema gi salti trauks o vasara karsti. Bet Tutis psl atvirksciai raso g.gif  gal kas galite kas pakomentuot  4u.gif

4u.gif negi nieks odinuku neturit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 03 24, 13:07)
4u.gif  negi nieks odinuku neturit 4u.gif

Turiu odinuka, pries tai turejau medziagini (irgi zippy), tiek i senaji ziema guldydama vaika susukdavau i vilnoni adijala, tiek dabar i odini guldydama suku. Kad vienam butu silciau, o kitam salta nepastebejau. O ir galiausiai gi neatsigulsi pati ir nepatikrinsi kuriam ten silciau ar salciau blush2.gif hihihi.gif O ir apskritai kodel (ir kaip) jis ta salti turetu traukti g.gif ? Pvz., kad sviesios spalvos atspindi siluma, o tamsios sugeria ir del to labiau ikaista tai is fizikos aisku, o kaip su salciu tai neteko girdeti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katane: 24 kovo 2013 - 15:31