Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(murmur @ 2013 02 21, 12:06)
Gal ir su automobiliu laiptais vazinejate?

Suprantu jei kelis laiptelius atsargiai vezimuku nuvaziuoja. Bet kai is 7 auksto tarabanins vezima aukstyn zemyn kiekviena karta tai tikrai vaziuoklei pakenks. Niekada nepirkciau tokio vezimuko jei zinociau kad jis buvo taip ne pagal paskirti naudojamas.

Jus kazka ne taip supratote 4u.gif
jejgu neskaitete klausimo, pakartosiu : kadangi nuo lifto iki isejimo i lauka yra keli laipteliai , tai ar nera problemos su juo nuvaziuoti? apie "tarabanimasi" is 7 auksto net kalbos nebuvo.
As manau kad tokiu kaip Jusu poziuriu reiketu pirkti tik nauja vezima, nes Jus niekada nesuzinosite kaip tas vezimas buvo naudojamas doh.gif cia tik tarp kitko.

O del autobomilio ir laiptu tai atsakyciau taip , automobiliu tai gal ir ne, bet su dviraciu tai drasiai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal dar kokių nuomonių turite?
Ar antrą kartą pasirinktumėte šį vežimėlį? ax.gif
Atsakyti
Mamytės, įdomu pasidarė, gal kas esate pirkę zippiuką Gariūnuose ar kitame Lietuvos turguje? Kokios ten kainos? Tiesiog nugirdau šiandien, kad turguose žymiai pigiau, tai ir įdomu koks tas pigumas? Ir aišku jau apie garantinį kalbėti nė neverta, jie negaliojantys? Ačiu už info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2013 03 06, 23:30)
Ar antrą kartą pasirinktumėte šį vežimėlį?  ax.gif

Važiuoklę su lopšiu pirkčiau net negalvodama (aš tikiu, kad nesirgom pirmą pusmetį tik dėl silver plius apsaugos) o dabar įsigijus skėtuką, ir kai pamačiau, kaip dukrytę jame krato važiuojant nedavalytu šaligatviu (nepripučiami ratai parodė savo minusus),tai ir sportinės dalies nebeišsižadu...
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2013 03 07, 00:30)
Ar antrą kartą pasirinktumėte šį vežimėlį?  ax.gif

Ne tik pasirinkčiau, bet ir pasirinkau ir pirkau hihihi.gif
(nuomonę savo jau esu išsakius, todėl nesikartosiu)

QUOTE(Pukuotute @ 2013 03 07, 01:28)
Mamytės, įdomu pasidarė, gal kas esate pirkę zippiuką Gariūnuose ar kitame Lietuvos turguje? Kokios ten kainos? Tiesiog nugirdau šiandien, kad turguose žymiai pigiau, tai ir įdomu koks tas pigumas? Ir aišku jau apie garantinį kalbėti nė neverta, jie negaliojantys? Ačiu už info!  4u.gif

Kai ruošėmes pirkti savo antrąį zipuką, tai kiek kur žiūrėjom, bent jau mūsų pasirinkto, kaina visur buvo panaši. Gariūnuose kaina buvo kaip ir visur, tik į derybas leidosi wink.gif, bet va kaip su garantijom tai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2013 03 07, 16:25)
Ne tik pasirinkčiau, bet ir pasirinkau ir pirkau  hihihi.gif
(nuomonę savo jau esu išsakius, todėl nesikartosiu)
Kai ruošėmes pirkti savo antrąį zipuką, tai kiek kur žiūrėjom, bent jau mūsų pasirinkto, kaina visur buvo panaši. Gariūnuose kaina buvo kaip ir visur, tik į derybas leidosi wink.gif, bet va kaip su garantijom tai nežinau...

O kodėl rinkotės odinuką?
Aš mąsčiau ir apie šį variantą, nes geriau valytis turėtų, jeigu ką, bet ar ta oda kaži nesutrūkinės ar pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2013 03 07, 18:43)
O kodėl rinkotės odinuką?
Aš mąsčiau ir apie šį variantą, nes geriau valytis turėtų, jeigu ką, bet ar ta oda kaži nesutrūkinės ar pan.?  g.gif

Man odinuko pranasumas pries kitus buvo... grozis. blush2.gif biggrin.gif . Nu grazesnis jis man pries tuos paprastus zipukus, elegantiskesnis toks... Aisku, manau ir valyti paprasciau. Nors gulima dalis tai siaip ar taip nespeja nusidvet, o sedima gan nesunkiai eina nuimti ir isskalbti.
Man pries perkant irgi buvo nerau, ar gerai "nesiosis", nesusibraizys oda, ar nesudetinga bus valyt (kainuoja tai brangiau, tai ir kokybes norisi jei ne geresnes, tai bent jau tokios pat, kaip medziaginiu). Tai su kuo teko kalbetis, kas jau naudojo odinukus, tai niekas nepasiskunde. Sako, ipatingos prieziuros tikrai nereikia, paprasta valyti, nesibraizo. Tikrai neteko girdet, kad sutrukinet oda unsure.gif.
Mes savo odinuka kol kas tik 2 men naudojam, tai is savo patirties lygint dar ankstoka. Kai atvazinesim tiek kiek su pirmuoju, tada jau objektyviai galesiu palygint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2013 03 08, 11:26)
Man odinuko pranasumas pries kitus buvo... grozis. blush2.gif  biggrin.gif

Ačiū. Pagelbėjot ir, matyt, padėjot sudėti taškus ant "i" biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, būkit geros, pasufleruokit, kiek zipukas kainuoja Gariūnuose? Ar apsimokėtu iš Kauno važiuoti ten jį pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif niekada negalvojau, kad pirksim zipuka, bet daugumos sutiktu mamyciu patirtimis ir nuomonemis ir, aisku, sio forumo deka, nusprendem kaip tik ir isigyti odini zipuka, kurio sulauksim jau penktadieni smile.gif laukiu kol galesiu ji pamatyti ir isbandyti, ir po ne pilnu dvieju menesiu sie ratai sulauks keleiviuko 2.gif assa.gif

tikiuosi neapsirikom, kad pasirinkom sita karieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta223 @ 2013 03 12, 16:00)
nusprendem kaip tik ir isigyti odini zipuka

Kokią spalvytę ėmėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2013 03 12, 17:44)
Kokią spalvytę ėmėt? smile.gif

tokia sokoladine su kremine spalva tas vezimelis smile.gif
Atsakyti