Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(kristynka* @ 2012 12 12, 22:00)
Ieskome lengvo vezimo, nes gyvenam 5aukste, o lifto neturime.
Koki minusai sio vezimelio ?

siuo metu naudojuos zippiu,gyvenu 4 aukste. Kol kas sugebu nusinesti vezima kartu su mazyliu (2 men). ax.gif Bandziau ir vaziuokle masinoj palikt,nesiotis tik lopsy,bet uzknisa,kad kartais prireikia vezimo namie,na, kad ir migdymui balkone ar siaip pasupuot, kai neuzmiega,tai tada reik eit parsinest rema. Siaip kazkokiu dideliu minusu ar priekaistu neturiu siam vezimui. Tiesa autokedes man neiseina tinkamai prisegti,arba dirzas per trumpas, arba reik labai itemt,as tiek jegu neturiu,tai prisegu tik apacia,nekisu dirzo uz nugaros,greitu laiku planuoju isigyt normalia kedute,o sita palikt namie.Beje vienas minusas-nepatogi tase ir pirkiniu krepsys.I pastaraji tikrai sunku kazka ideti/isimti,maiso remas.
Atsakyti
Mes riedame kasdien su zippy, tai net nzn man jis labai patinka, aisq db jau su sportine dalim ir su 9kg sverianciu lelium tai jau yra ka veikt is ketvirto auksto nusinest ir uzsinest, bet seip super vezimukas ir ziema per pusnis lengvai vaziuoja thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino kiek sveria atskiros dalys...
1. lopsys ?
2. autokedute ?
3. vezimo remas ?
Atsakyti
Sveikos, parsivežėm šiandien kapučininį odinuką, labai jau mielas visas, vis palinguoju atskiras dalis ir nesulaukiu kada čia jį panaudot teks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2013 01 02, 21:12)
Sveikos, parsivežėm šiandien kapučininį odinuką, labai jau mielas visas, vis palinguoju atskiras dalis ir nesulaukiu kada čia jį panaudot teks  wub.gif

Kiek mokejote, jei ne paslaptis?
Renkuosi tarp odinuko ir Silver plus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2012 12 28, 20:32)
Gal kas zino kiek sveria atskiros dalys...
1. lopsys ?
2. autokedute ?
3. vezimo remas ?

Matmenys:

- Aukštis: 129 cm.
- Ilgis: 88 cm.
- Plotis: 60 cm.
- Sportinės dalies svoris: 5.65 kg
- Suskleisto matmenys: 95x55x62
- Vežimėlio svoris: 13.3 kg.
- Rėmo svoris: 8.8 kg.
- Auto kėdutės svoris 3.1 kg
- Lopšio svoris 5.3 kg
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 02, 21:36)
Renkuosi tarp odinuko ir Silver plus  wub.gif

Aš galvojau pradžioj apie silver plus, bet labiau odinukai mus pakerėjo, o mokėjom 1493Lt Vaikutyje 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE]No_Angel*,2013 01 02, 23:36]
Renkuosi tarp odinuko ir Silver plus wub.gif[QUOTE]

Mes irgi saviskiui pirkome odinuka. Geriausia kaina kiek teko sursti, tai buvo parodos metu pirkti tiesiai is gamintoju smile.gif. Tada sumokejom 1200 lt.
Siaip visur kiek ieskojome ir domejomes, tai apie 1500 kainavo.
Jei nebutu pavyke parodoje gauti uz tokia gera kaina (specialiai laukiau parodos, nujauciau, kad cia yra mano sansas biggrin.gif), ko gero butume pirke Gariunuos, ten moteriske tokia sukalbama buvo, nebloga nuolaida zadejo wink.gif (tik nezinau kaip su garantijom, perkant turgui, juk cekio tai negausi... Kita vertus ji turi ir parduotuve, kur tais vezimeliais prekiauja (Seskines gatvej, prie poliklinikos), bet ten ne pati savininke, o pardaveja dirba, tai su pardaveja jau nepasideresi... Zodziu, mes su ja taremes gariunuose, bet sandorio iki galo taip ir nesudarem.
Atsakyti
[quote=katane,2013 01 03, 14:18]
[QUOTE]No_Angel*,2013 01 02, 23:36]
Renkuosi tarp odinuko ir Silver plus wub.gif[QUOTE]

Mes irgi saviskiui pirkome odinuka. Geriausia kaina kiek teko sursti, tai buvo parodos metu pirkti tiesiai is gamintoju smile.gif. Tada sumokejom 1200 lt.
Siaip visur kiek ieskojome ir domejomes, tai apie 1500 kainavo.
Jei nebutu pavyke parodoje gauti uz tokia gera kaina (specialiai laukiau parodos, nujauciau, kad cia yra mano sansas biggrin.gif), ko gero butume pirke Gariunuos, ten moteriske tokia sukalbama buvo, nebloga nuolaida zadejo wink.gif (tik nezinau kaip su garantijom, perkant turgui, juk cekio tai negausi... Kita vertus ji turi ir parduotuve, kur tais vezimeliais prekiauja (Seskines gatvej, prie poliklinikos), bet ten ne pati savininke, o pardaveja dirba, tai su pardaveja jau nepasideresi... Zodziu, mes su ja taremes gariunuose, bet sandorio iki galo taip ir nesudarem.
[/quote]

Buvau bazej siandien apsiziureti dar karteli, man kazkaip silver plus labiau patiko nei odinis g.gif O kaina odinio 1500, silver plus 1300.
O tai raudondvario pl. dar pigiau butu kazin? g.gif nes raso, kad bazej ju firmine parduotuve
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 03, 19:21)
Buvau bazej siandien apsiziureti dar karteli, man kazkaip silver plus labiau patiko nei odinis  g.gif  O kaina odinio 1500, silver plus 1300.
O tai raudondvario pl. dar pigiau butu kazin?  g.gif nes raso, kad bazej ju firmine parduotuve

Ne, pigiau ten nebus. Buvau prasiusi kaunieciu, kad apziuretu kaip kaina bazese ju firminej, tai ir sake, kad 1500 odinukas kainuoja. Ir per paroda tikslinomes, kiek pas juos kainuoja. Zodziu visur kaina tokia pati, arba skiriasi labai nezymiai, tik vakutis uzsidejes kaina is kosmoso ir atseit su nuolaida uz 1500 pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2013 01 03, 17:53)
Ne, pigiau ten nebus. Buvau prasiusi kaunieciu, kad apziuretu kaip kaina bazese ju firminej, tai ir sake, kad 1500 odinukas kainuoja. Ir per paroda tikslinomes, kiek pas juos kainuoja. Zodziu visur kaina tokia pati, arba skiriasi labai nezymiai, tik vakutis uzsidejes kaina is kosmoso ir atseit su nuolaida uz 1500 pardavineja doh.gif

Tai ten marketingas veikia, kitur irgi bent jau kiek mačiau taip rašė ant zipukų. Ne visi domisi, nuvažiuoja ir perka. Sakykim PIA tai išvis vietoj 2999Lt kainuoja tik 1700Lt, na grynas marketingas ir mėginimas papirkti tokiom nuolaidom biggrin.gif

O šiaip visai smagu, kad zipukas tiek turi pasirinkimo ir spalvinėj gamoj ir audinių pasirinkime, kaip sakant visiems skoniam atitaikyta thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkome vakar sokoladini Silver Plius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 01 06, 12:01)
Nusipirkome vakar sokoladini Silver Plius  wub.gif

O kur pirkote ir kiek kainavo? bigsmile.gif

Dar norejau paklausti... jei sportine dali pasukti i ta puse, kur rankena, ar pakankamai vietos lieka pvz. vaikeli paimti... nes is paveiksliuko atrodo, kad labai jau mazai ten vietos... blush2.gif
Atsakyti