Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

QUOTE(katane @ 2012 11 15, 15:37)
O aš savo pirmają atvėžinus su zipuku dabar jau antrajam ir vel jo noriu  ax.gif ... Kiek per ta laika alternatyvų atsirado tai jau ir suskaičiuot sunku, bet nei vienas, kiek teko pastumdyt parduotuvėj, neprilygo zippy. Nors kiti ir pigesni, ir atrodo labai panašiai, ir funkcijas visas kaip ir tas pačias turi, bet visgi zippis man lieka pačiu pačiausiu  thumbup.gif. Šykart svajoju jau apie odinuką, laukiu parodos ir tikiuosi, kad tuo metu pavyks jį nusipirkti pigiau... Ankščiau jais prekiavo dauguma vaikų prekių parduotuvių, o dabar tik Vaikutis (bent jau Vilniuje). Kainą užsikėlę iki 1700 ir atseit su akcija 1500 (nors niekad neteko matyti, kad kur brangiau kainuotų)., o kadangi akcija, tai jau ir su nuolaidų kortele nėra ko nuolaidos tikėtis sad.gif. O gal kas matėt kur pigiau? Ir internetinėse parduotuvėse kažkaip šykart man sunkokai sekasi surast kas jais prekiauja, kažink kodėl taip sumažėjo zippy prekybos taškų g.gif

Maciau pege.lt preiauja. Tik reikia klausti konkreciai pas juos, kokia splava domina, tai gal greiciau nei 14 d pristatymas buna.
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 11 01, 01:07)
thumbup.gif  o kur vilniuje juos galima apziureti? kad spalvu pamatyti gyvai daug, pasibandyti ir t.t.

Gariunu turguje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 11 01, 03:07)
thumbup.gif  o kur vilniuje juos galima apziureti? kad spalvu pamatyti gyvai daug, pasibandyti ir t.t.

dar Vilniuje pasirodo prekiauja parduotuve "vezimeliu kampelis" (Seskines gatveje). O ju internetinej parduotuvej atrodo ir kainos truputeli mazesnes nei pvz vaikuty (na, kadangi man aktualu odinukas, tai jo kaina vaikuti 1500, o cia 1450)
Atsakyti
Klausimas jau naudojančioms zipuką ax.gif

Dar tik laukiamės, bet šiandien pamėginau automobilinę kėdutę uždėt ant rėmo, nu niekaip nepavyksta - tiksliau - bijau sulaužyt kažką. Yra tie tokie plastikiniai laikikliai specialūs automobilinei kėdutei, bet aš negaliu jų pilnai pritvirtint prie rėmo. Įkišu pradžioj vieną galą (kuris nesifiksuoja), o po to bandau pritvirtint ten kur raudonas mygtukas ir tipo kabliukas - kaip suprantu, turi įlįst ir užsifiksuot, bet spaudžiu spaudžiu - ir nieko. O per daug jėgos panaudot bijau. Ar tikrai gerai supratau ir ar galiu drąsiai spaust stipriau?
Ačiū, jei kas atsakys. Tikiuosi maždaug suprantamai parašiau kas mane kankina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 12 06, 16:47)
Klausimas jau naudojančioms zipuką  ax.gif

Dar tik laukiamės, bet šiandien pamėginau automobilinę kėdutę uždėt ant rėmo, nu niekaip nepavyksta - tiksliau - bijau sulaužyt kažką. Yra tie tokie plastikiniai laikikliai specialūs automobilinei kėdutei, bet aš negaliu jų pilnai pritvirtint prie rėmo. Įkišu pradžioj vieną galą (kuris nesifiksuoja), o po to bandau pritvirtint ten kur raudonas mygtukas ir tipo kabliukas - kaip suprantu, turi įlįst ir užsifiksuot, bet spaudžiu spaudžiu - ir nieko. O per daug jėgos panaudot bijau. Ar tikrai gerai supratau ir ar galiu drąsiai spaust stipriau?
Ačiū, jei kas atsakys. Tikiuosi maždaug suprantamai parašiau kas mane kankina  blush2.gif

Kiek pamenu reik stiprokai paspaust. dar bandykit sukeist vietomis adapterius.
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 12 06, 22:39)
Kiek pamenu reik stiprokai paspaust. dar bandykit sukeist vietomis adapterius.

Jau išsiaiškinom, dėkui smile.gif
Pasirodo vienu metu reikėjo tuos DU raudonus "mygtukus" patraukt lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykit koks visgi vezimelio svoris? pege.lt raso:
"Sveria tik 11 kg, sulankstomas greitai ir paprastai, užima itin nedaug vietos."
info zemiau:
"Matmenys:

- Aukštis: 129 cm.
- Ilgis: 88 cm.
- Plotis: 60 cm.
- Sportinės dalies svoris: 5.65 kg
- Suskleisto matmenys: 95x55x62
- Vežimėlio svoris: 14.3 kg.
- Rėmo svoris: 8.8 kg."
g.gif tai kaip is tikro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viske: 10 gruodžio 2012 - 11:43
QUOTE(viske @ 2012 12 10, 12:42)
sakykit koks visgi vezimelio svoris? pege.lt raso:
"Sveria tik 11 kg, sulankstomas greitai ir paprastai, užima itin nedaug vietos."
info zemiau:
"Matmenys:

- Aukštis: 129 cm.
- Ilgis: 88 cm.
- Plotis: 60 cm.
- Sportinės dalies svoris: 5.65 kg
- Suskleisto matmenys: 95x55x62
- Vežimėlio svoris: 14.3 kg.
- Rėmo svoris: 8.8 kg."
g.gif tai kaip is tikro?

Aukštis . . . . . 129 cm
Ilgis . . . . . .88 cm
Plotis . . . . .60 cm
Sportinės dalies svoris . . . . 5.65 kg
Sulankstytas telpa į erdvę . . . .95x55x62
Vežimėlio svoris . . . . .5.6 kg
Rėmo svoris . . . . . 8.8 kg
Atsakyti
Ieskome lengvo vezimo, nes gyvenam 5aukste, o lifto neturime.
Koki minusai sio vezimelio ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 12 13, 00:00)
Ieskome lengvo vezimo, nes gyvenam 5aukste, o lifto neturime.
Koki minusai sio vezimelio ?

Vezimelis, nors ir vienas lengviausiu is tokio tipo vezimu (visi 4 ratai pripuciami), bet tikrai nera labai lengvas. jei reiks tampyti i 5 auksta kasdien, bus ka veikt... Dauguma daro taip, kad vaziuokle palieka pvz automobilyje ir nesiojasi tik lopsi su vaiku.
Apie kitus minusus kol kas dar negaliu pasakyti nieko, nes nuo to laiko, kai teko juo naudotis, jau praejo daugiau nei 2metai ir tie trukumai kurie man kliuvo pries 2 metus sekmingai pasalinti. Dabartinis musu zippukas dar tik laukia savo keleivio wink.gif
Atsakyti
As ir galvoju kad teks vezimo rema pasilikti masinoje, o lopseli nestis tik.

ir dar turiu klausimuka:
musu pirmo maziaus vezimas ir buvo Tutis viper
Maziau tutis turi su plasmasiniais ratais....
geriau ratai yra pripuciami ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 12 14, 17:21)
As ir galvoju kad teks vezimo rema pasilikti masinoje, o lopseli nestis tik.

ir dar turiu klausimuka:
musu pirmo maziaus vezimas ir buvo Tutis viper
Maziau tutis turi su plasmasiniais ratais....
geriau ratai yra pripuciami ar ne ?

Pripuciamu ratu privalumai: didesnis pravazumas (per visus saligatviu bordiurus, duobetus kaimo ar misko keliukus, smeli, zole ir kt, eina kaip tankas wink.gif), svelnesnis tylesnis vaziavimas.
Plastikiniai ratukai lengvesni, bet tinkami vazinetis tik "kulturingais" miesto saligatviais...

Atsakyti