QUOTE(katane @ 2012 11 15, 15:37)
O aš savo pirmają atvėžinus su zipuku dabar jau antrajam ir vel jo noriu ... Kiek per ta laika alternatyvų atsirado tai jau ir suskaičiuot sunku, bet nei vienas, kiek teko pastumdyt parduotuvėj, neprilygo zippy. Nors kiti ir pigesni, ir atrodo labai panašiai, ir funkcijas visas kaip ir tas pačias turi, bet visgi zippis man lieka pačiu pačiausiu . Šykart svajoju jau apie odinuką, laukiu parodos ir tikiuosi, kad tuo metu pavyks jį nusipirkti pigiau... Ankščiau jais prekiavo dauguma vaikų prekių parduotuvių, o dabar tik Vaikutis (bent jau Vilniuje). Kainą užsikėlę iki 1700 ir atseit su akcija 1500 (nors niekad neteko matyti, kad kur brangiau kainuotų)., o kadangi akcija, tai jau ir su nuolaidų kortele nėra ko nuolaidos tikėtis . O gal kas matėt kur pigiau? Ir internetinėse parduotuvėse kažkaip šykart man sunkokai sekasi surast kas jais prekiauja, kažink kodėl taip sumažėjo zippy prekybos taškų
Maciau pege.lt preiauja. Tik reikia klausti konkreciai pas juos, kokia splava domina, tai gal greiciau nei 14 d pristatymas buna.