Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

pas mus galinis fiksuotas. Toks metalinis pypsiukas, žemyn jį nulenki ir nuimi į šoną ratą.
Atsakyti
Kaimyne labai gyre Zippy PIA. Man uzmiestyje gyvenanciai,tai labiausiai Peg perego patiko. Tik senesnis modeliukas pas mane buvo. wub.gif
Atsakyti
laba diena,
norejau paklausti o kaip sie vezimeliai vaziuojasi per smeli ir sniega?
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 10 18, 17:38)
laba diena,
norejau paklausti o kaip sie vezimeliai vaziuojasi per smeli ir sniega?

Kaip traktorius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 10 18, 17:32)
Kaip traktorius  thumbup.gif

thumbup.gif o kur vilniuje juos galima apziureti? kad spalvu pamatyti gyvai daug, pasibandyti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 11 01, 01:07)
thumbup.gif  o kur vilniuje juos galima apziureti? kad spalvu pamatyti gyvai daug, pasibandyti ir t.t.

"VAIKUTIS", Laisves pr. 125a (pasazas pas Juozapa) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. dairiausi ir as vezimeliu ir nusprendziau kad noriu zipuko, todel rytoj jau vaziuojame y kauno bazes pasidairyti. kazkuri klause apie kainas ten, tai gryzusi parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
1300Lt zipukas. Pia 1700Lt
Atsakyti
As vis rinkausi tarp Zypio ir Milli, bet milli nugalejo del vezimo uzkloto,kurio medziaga yra standesne uz Zypuko,ir esant vejui gerai dar pasistato daugiau...O zypio kazkokia nestandi medziagele,,,gal labiau tinkanti vasaros sezonui,kai nereikia sleptis nuo atsiauraus vejo...
Manau, kas ruosiasi su kudikiais vazineti ziema, atkreipkite i tai demesi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes turincios zipukus smile.gif ar i sportinuka dedate vokeli ziemai ar ne? Mes labai bijom susalti g.gif
Atsakyti
O aš savo pirmają atvėžinus su zipuku dabar jau antrajam ir vel jo noriu ax.gif ... Kiek per ta laika alternatyvų atsirado tai jau ir suskaičiuot sunku, bet nei vienas, kiek teko pastumdyt parduotuvėj, neprilygo zippy. Nors kiti ir pigesni, ir atrodo labai panašiai, ir funkcijas visas kaip ir tas pačias turi, bet visgi zippis man lieka pačiu pačiausiu thumbup.gif. Šykart svajoju jau apie odinuką, laukiu parodos ir tikiuosi, kad tuo metu pavyks jį nusipirkti pigiau... Ankščiau jais prekiavo dauguma vaikų prekių parduotuvių, o dabar tik Vaikutis (bent jau Vilniuje). Kainą užsikėlę iki 1700 ir atseit su akcija 1500 (nors niekad neteko matyti, kad kur brangiau kainuotų)., o kadangi akcija, tai jau ir su nuolaidų kortele nėra ko nuolaidos tikėtis sad.gif. O gal kas matėt kur pigiau? Ir internetinėse parduotuvėse kažkaip šykart man sunkokai sekasi surast kas jais prekiauja, kažink kodėl taip sumažėjo zippy prekybos taškų g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertiki @ 2012 11 15, 13:55)
Sveikos mamytes turincios zipukus smile.gif ar i sportinuka dedate vokeli ziemai ar ne? Mes labai bijom susalti  g.gif

As praeita ziema dedavau. Kuo puikiausiai tiko, tiek didesnis vokelis tiek mazesnis smile.gif
Atsakyti